ZVEZDA - PARTIZAN

Ajmo navijači...

• Crvena zvezda

Glasovi: 11 57,9%
  • Partizan

Glasovi: 4 21,1%
  • Ni jedan od ova dva kluba

Glasovi: 4 21,1%

• Ukupno glasača
    19
  • Anketa je zatvorena .

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Kako Zvezda izgubi, ono je nevidjeno. Mada, imala je igru i bez obzira na onaj sumljivi gol koji su joj priznali, tragican zavrsetak. Jbg...

Nas fudbal je otisao u lepu P. M!

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
gde smo lepo igrali, bog nas pogledao-kod one precke pred kraj, sudije krale za nas kao nikad, znaci veze na svim nivoima smo imali, i opet mamlazi igraju povuceno, samo mi tako kurvinski igramo, i treaba da izgubimo

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Pod hitno ugasiti klubove "Crvena Zvezda" i "Partizan". Pa nismo mi crvenoarmejci da nam se tako zovu klubovi.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Mix, sada sam obratio paznju na odnos +/- ispod tvog imena pa mi pade nesto da prokomentarisem. Sad jeste off al Gazda na sajt zakljucao temu, a ja moram da kazem sta mi je na dusi.
Dakle, svako na forumu ima Kar(m)u. Neko vecu a neko manju, sad to je stvar majke prirode. Medjutim ima situacija da se kod nekoga ova stvar menja pod cudnim okolnostima. Mix, izgleda da si predugo stajao u hladnoj vodi  :bleh: :D :D.
Ovo je bilo jace od mene, nemoj da se ljutis. Pozdrav

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ne da se ne ljutim, nego sam oduševljen tvojim postom. Obrati pažnju na broj pluseva kod pojedinih bezveznjaka koji samo džonjaju na ovom forumu kao sojke na jugovini i povremeno napišu "Slažem se".
Nego, hajde da se držimo teme. Ja bih da se ime glavne niške ulice vrati i opet bude "Ulica Maršala Tita". Kad može FK da se zove Crvena Zvezda, ne vidim zašto se ulice i škole ne bi zvale "Moša Pijade", "Ivo Lola Ribar", "Maršal Tito", "Edvard Kardelj"..., a gradovi opet Titograd, Titovo Užice, Kardeljevo, Titovo Velenje...i da zapevamo:
[flash=400,400]http://www.youtube.com/v/RlVTrdO65CU[/flash]

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
compshop je napisao(la):
Mix, sada sam obratio paznju na odnos +/- ispod tvog imena pa mi pade nesto da prokomentarisem. Sad jeste off al Gazda na sajt zakljucao temu, a ja moram da kazem sta mi je na dusi.
Dakle, svako na forumu ima Kar(m)u. Neko vecu a neko manju, sad to je stvar majke prirode. Medjutim ima situacija da se kod nekoga ova stvar menja pod cudnim okolnostima. Mix, izgleda da si predugo stajao u hladnoj vodi   :bleh: :D :D.
Ovo je bilo jace od mene, nemoj da se ljutis. Pozdrav

Joj ja tek sad vidim ovo pored mog nicka :D Ispadoh sad pozitivac, bas ste nedosledni jer pre nego sto se vratih piskaranju po ovom forumu bio sam u debelom minusu. I to najvise sam ih dobio od lazze :D

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Predlažem pod novonastalim političkim okolnostima da se Zvezda preimenuje u Kokarda, a Partizan u Četnik :D
Zezam se naravno!
Ovo je jedan od retkih slučajeva kada je Mix u pravu! Malo je glupo da nam 2 najjača sportsak kluba nose komunistička imena, ali koliko bi dobro i zbog navijača i zbog prepoznavanja klubova u svetu bilo menjati im imena ???

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Jel zna neko koji je rezultat i kakav je derbi bio  :poke:

Ovo je samo pisalo na zvanicnom sajtu Partizana ali nista detaljnije  :poke:

[size=10pt][size=10pt][size=10pt]I treći put u poslednjih godinu ipo dana, Partizan je „prepun kompleksa“ napustio komšijski stadion - 2:4 (27.02.2007.), 2:3 (16.04.2008.) i danas 0:2! Nastavljamo našu ubitačnu prvenstvenu seriju, bez izgubljenog boda, sa samo jednim primljenim pogotkom u 7 do sada odigranih kola...[/size][/size][/size]

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
TABELA
1 Partizan 21
2 Vojvodina 15
3 OFK Beograd 12
4 Čukarički 10
5 Javor 9
6 Hajduk Kula 9
7 C. zvezda         8
8 Jagodina 7
9 Borac Čačak 5
10 Banat 5
11 Napredak 5
12 Rad         3
LISTA STRELACA
Poz. Strelac Klub Golova
1 Tošić Partizan 5
2 Milijaš C.zvezda 4
3 Diarra Partizan 3
3 Simić Javor Habitfarm 3
4 Moreira Partizan 2

kimi

Junior member
Učlanjen(a)
13.07.2008.
Broj reagovanja
0
Dok Partizan bitke bije,
Hej, hej, hej,
Zastava se nasa vije,
Hej, hej, hej,
Parni valjak neka melje,
Hej, hej, hej,
Da ispuni nase zelje,
Hej, hej , hej...

Crno-beli, crno-beli,
Ma gde bili na tabeli,
Nek vas hrabri, nek vas jaca,
Pesma vasih navijaca.

Volim Partizan
Crno-bele boje,
Volim Partizan
Kao oci svoje!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Partizan ili Zvezda, to mi je tako bitno, da prosto ne mogu da zaspim od brige ko će pobediti. :hammer:

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Јебеш фудбал, ем није за к..., ем од кретена не смеш да одеш са клинцима на утакмицу, гледајте рукомет.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Zna li neko dobrog kardiologa da pogleda sto mi se srce enormno uvecalo  :hammer:

Hoce da iskoci  ::)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Na stadion neide vise,odvec sam star i nemocan .........a i nemam sta da dozivim.....sve sam dobio vec sa 20 godina.........a mnogo mi je toga uzeto ubistvom tinejdzera na severnoj tribini partizanovog stadiona raketom ubesenom od strane logisticara FC partizan.........zao mi je sto je i fudbal prestao da postoji na Balkanu sa raspadom stare Jugoslavije....Bez ljutnje i ikakve prozivke ali ne napadajte nazive i petokrake.....svi smo  bili Titovi pioniri hteli to ili ne.....a za one sa slabijim pamcenjem :bleh: :bleh: :bleh:

Prilozi

• zvezda01aa.jpg
    zvezda01aa.jpg
    63,7 KB · Pregleda: 153
  • zvezda22a.jpg
    zvezda22a.jpg
    83,8 KB · Pregleda: 156
  • czxxx.jpg
    czxxx.jpg
    58,9 KB · Pregleda: 147
  • grupno3.jpg
    grupno3.jpg