ZVEZDA - PARTIZAN

Ajmo navijači...

• Crvena zvezda

Glasovi: 11 57,9%
  • Partizan

Glasovi: 4 21,1%
  • Ni jedan od ova dva kluba

Glasovi: 4 21,1%

• Ukupno glasača
    19
  • Anketa je zatvorena .

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
A jel može jedno glasanje sa gornjim naslovom!!! Može i sa publikom a može i bez  :bleh:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
Može, može,što da ne.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Moje ime vam sve govori,mada razocarao sam se odavno.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Au Dare malope ti dadoh + za Sunshine, al da sam ovo video dao bih ti odma 5 minusa ;) :D
Pošto sam odrastao na Senjaku mislim da nema potrebe da preterano objašnjavam zašto sam Zvezdaš.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Nazivi ovih klubova govore mnogo o njima. Crvena zvezda je petokraka, koju na svojim kapama nose svi komunisti sveta, a partizan je komunist, gerilski borac. Kada u drugim zemljama čuju imena ovih nekada popularnih klubova, koji na moju žalost dolaze iz moje zemlje i njenog glavnog grada, sete se Tita, SFRJ i misle da tim dolazi iz neke komunist.... :-X bolje da ne nastavljam sa ovakvom analizom.
Ne pada mi na pamet da navijam za klubove koje su komunisti, 1945., nakon što su okupirali Srbiju, formirali i po sebi nazvali u prestonici svoje nove kolonije. :klonja1:

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Jel je to neka utakmica u najavi ili su cisto navijacki porivi proradili kod vas.
U svakom slucaju nedostaje stavka za glasanje: ni jedan ni drugi  :bleh:.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
A da u medjuvremenu i malo MIX-ove filozofije  :p.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Ni jedan od njih.
Prosle nedelje sam umesto da odem u ribolov (nijedna akcija me nije dovoljno uzbudila, reke cudne, zutooke me neinteresuju....) otisao posle duze vremena na Zeleznicarev stadion. Zeleznicar - Ozren. Nis Vs. Soko Banja. Stari Cairci i Palilulci psuju. Rado sam im se pridruzio (ustvari bio i jedan ortak samnom). Cepali smo semenke i coca-colu. Drali se na sudije i na igrace Ozrena. Na kraju 3:0 za Zelju  :tbumb: :tbumb: Drugi go ko iz najboljih evropskih liga, sa preko 30 metara. Radost, veselje, ludilo......

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
E bre lacky, to me je podsetilo na 80 i neku, Radnicki Nis-Dinamo Zagreb. Ja se provuko kao klinac bez karte, guzva, navijanje, ludilo ....  :whistle:.

Secam se i debakla protiv Partizana 0-5, od tada vise i ne idem na stadion a i partizan mi je postao omrzen.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Moja baka iz Niške Banje je vatreni navijač Crvene Zvezde! Ćale mi je Partizanovac. Mene vaspitavala baka...  ;)

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Lepo kazem ja da vaspitavanje treba da se prepusti roditeljima, a ne babama i dedama!!! :)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Na ovoj planeti ima još klubova koji se zovu po partizanima. Evo odličnog primera: 
title.gif
http://www.partizani.net/english.htm

Siguran sam da bi fudbaleri ovog Partizanija razbili beogradski na sred Titovog stadiona.
P.S. Obratite pažnju na godinu osnivanja bratskog kluba, pa je uporedite sa beogradskim "originalom". Mislim da bi trebalo organizovati bratsku utakmicu negde na neutralnom terenu, npr. u Prištini. :hammer: :hammer: :hammer:

Vrh Dno