Zasto su Sklopocija i Piroman on-line u 04:51?

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Evo gledam i cudim se, Skolopaca zvani Skoki, Sjecemdrvac, posecuje ovaj sajt u isto vreme kada i ja, to jest u nevreme kada ga NIKO drugi NEposecuje. Da li to znaci da smo nas dvojica isto, ali samo split licnost? Da li sam ja sizofrenicar koji ima virtualni user Sjekloca, ili Sjelokolca sizofrenicar koji ima virtualni user Piroman?

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Mozda se radi o multiplikovanom dualizmu rezervnog alter-ega? Kome je ovo nevrijeme, a kome vrijeme? Treci pijetli jos nisu pjevali, pa k'o velim.... 8)

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Moj zabarijanski je jako los, te mi deluje da sam ja ja, a da je Sokkoridorcina samo moj alter ego, mada je sasvim moguce da je obrnuto i da sam se ubedio da non parla zabarijano...

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
piroman je napisao(la):
Moj zabarijanski je jako los, te mi deluje da sam ja ja, a da je Sokkoridorcina samo moj alter ego, mada je sasvim moguce da je obrnuto i da sam se ubedio da non parla zabarijano...

Nach sprache Zaratustra, kol'ko se ja secam. Il' mozda jok? Mozda je to samo glas vapijeceg namernika u pustinji, gde petli ne poje i sjekira se ne cuje? Tamna noci - tamna li si.... bistra vodo - mokra li si!  :'(

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ovo definitivno zvuci kao bolesna licnost mog rascepa sa samim sobom :)

O mutna vodo
O ribarska zgodo
O beli pevci
O glasacki letci

Kada zinem
Od zdranja cu poginem
Necu uvis da se vinem
U maramicu cu da kinem

Sarma dzezba linguafon
Kaktus dildo gramofon
Cemu sluzi kakofon
Miastenican je on

Stara li je ptica radodajka
Mlada li je okovratna gajka
Cemu sluzi planeta majka
Na branju se poznaje Jamajka

Za kraj samo da reknem
Novac cu u banku steknem
Necu moci vise da beknem
Moracu da se posvetim radikalnijoj analizi mog alter egoizma i spanskog cizmenog komunizma...

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
piroman je napisao(la):
Ovo definitivno zvuci kao bolesna licnost mog rascepa sa samim sobom :)
Moracu da se posvetim radikalnijoj analizi mog alter egoizma i spanskog cizmenog komunizma...

Vadialno, vadikalno.... pvava stvav! :-[

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Vaistinu moj katolicki prijatelju :) :) :)

Nezaboravi da je veceras badnje vece i da se veceras guska NEpece, ali ce zato sutra curka da padne za slobodu slobinom narodu :) :) :)

Nego moram da te pitam, da li je pravilno reci:

1. Sjecem drva
2. Sijecem drva

To je test raspoznavanja na Altini, i po tome se ovde svi dele...

(malo s za slobu)

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Moz' se seku... moz' se sijeku... moz' se sjeku.... al obicno se cepa'u!

p.s. Jebo Bozic bez praseta!

Paja Patak dobiJo zadatak....  :D

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Situacija postaje gadna! Ovaj virtuelni, je poceo da taktizira. Lekovi, u lekovima je spas! Lucky daj taj tvoj lek da pijem da se otarasim ove nezeljene licnosti...

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ma ne treba ti lekovi..... Samo se od-terasi, garant resavas sve probleme! :bleh:

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Sitna voda, vruc breg roni, Skaracijo od mene se skloni.

Nego nisi mi odgovorio za proces pilanja sto bi kod tebe rekli?

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Vrli mladi covece, drago mi je da u svojoj teskoj sudbini ukletog Holandjanina imas bar neko odmoriste na kome si donekle dobrodosao. Evo malo svjetlosti koja ti tako ocajnicki nedostaje:  pilanje je kad pod kvocku metnes jaja (mozes i svoja, u krajnjoj nuzdi, ili nuznoj odbrani) pa za dvije nedjelje ozdo iskoce pilad. To se zove PILENJE (ili, ako mladi gospodin izvoli voleti - piljenje, pilanje ... op. autora).

sto bi reko Laki: oj zivote, sinji klokane!

:D

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Skeremecijo navrna,

ocigledno ti iskustvo iz dupeta viri, ali to NIJE stvar u ovoj prici, vec tvoj sejtansko istimareni duh, treba da odgovori na pitanje prosto, dali drva pilas, seces, sjeces ili sijeces?

U iscekivanju iskrenog ali materijalno NEopterecenog odgovora, ostavljam te s'ovom mislju:

Garav gavran jede les ali ga sladi narom, to ga cini lesinarom, a lesinar i leseve jede, a gavran? Usecereni nosevi odiseja su nasli u rodjendanskom poklonu, tvoga skalapastog sapatnika zemunskog, svoje mesto, te su se i iskazali, kao ultimativni deo njegovog ludila i povoda da bude hospitalizovan dozivotno. Kontra njemu, tebi blizi Satan Panonski, kaze da djete place iza zida, i zasto zasto majka pita. Tu se naravno nasao i otac sa sekircetom i mesarskim porivom, ali, kako si ti iskusan, valjda i sam znas kako se ovi stihovi zavrsavaju? I NEzaboravi da gusteru rep moze ponovo da izraste, a svaki tvoj izgubljeni dendrit se obnoviti NECE.

Z

Zakula

Guest
Piromane,ti imash u sebi duh nekog velikog pisca.Daj da te prekrstimo u Piro Andric... :bleh: :bleh:Evo ti plus od mene!

Vrh Dno