WHAT ARE THE ODDS?

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Dobar dan dragi moji fellow fishermans :)
Kako se blizi "D" dan, strasti se rasplamsavaju.... Poprckivanje dobija na intenzitetu. Neki favoriti se prave nevešti...Kao skromni...

Ajmo malo dinamike da unesemeo u sve ovo :)
Marić, kao najglasniji, bukadžija, pri tome i grobar.... Za njega kvota mora da ide isto kao i zebra, od pozadi.... Marić da bude na začelju....

U duhu naopakih

tabela

1. Milacic Marko / BGD
2. Ademovic Kenan KENO / NP
3. Latovic Ervin EKO / NP
4. Huric Ervin HURA / NP
5. lazarevac 2
6. Markovic Vladimir / PO
7. Martic Milan / PO
8. Kuzmanovic Oliver / PO
9. Todorovic Vladisav / BC
10. Stojnev Miroslav  MIKI / BC
11. Milic Sladjan SEKI / BC
12. NIS 1
13. NIS 2
14. NIS 3
15. NIS 4
16. VALJEVO 1
17. VALJEVO 2
18. VALJEVO 3
19. Petrovic Vladimir/ Lazarevac
20. Sreten Marić

MOLIM sve dobronamerne hazardere da daju svoje kvote

vaš glavni buker

mesje Slaviša Protić :D

samo za Marića
https://www.youtube.com/watch?v=y3vFn2atnsw

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Maricu... evo ja se kladim na tebe. U sve strimere sto imam :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Marica vidim na nekoj od pozicija 15-20 :) Favorit za prvaka drzave uvek, Mita. Sad kad nema Radojice to je realno :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
J as e uzdajem u južnu prugu, Vranjansja linija  :tbumb:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
realno su favoriti ljudi koji redovno pecaju na gradcu i moravici , a naravno da ce uticaj imati i sreca kakvo ko izvuce mesto . veoma verovatno da ce zbog ranog termina takmicenja u gornju polovinu uci ko ulovi bar jednu ribu . a pobeda ce veoma moguce biti sa dve ribe  :) takmicenje nece biti pravi odraz kvaliteta i znanja i mnogo ce uticati sreca .
postoji mogucnost da se na moravici steluje vodostaj i ako bude tako bice i kvalitetnijeg ribolova i takmicenja .
mnoge takmicare ne poznajem niti znam kako pecaju pa je nezahvalno da prognoziram . 

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Sale, gotovo da je nemoguca misija da neko od ljudi koji ucestvuju u celoj prici oko Lige uticu na vodostaj Moravice.

Koliko vode ce da se ispusta iz Bovanskog jezera zavisi od energetskog sistema EPS-a.
Ako se u samom vrhu EPS-a odluci da Moravica tog dana treba da bude ok za ribolovacku elitu  :nowink: onda ce kolicina vode koja je trebala da istekne iz Bovanskog jezera, da se nadoknadi iz neke druge akumulacije.

Drugi slucaj je kad postoji opasnost od bujice SB Moravice iznad jezera I njenog dotoka u isto.
Tada se postupa po Operativnom planu za odbranu od poplava, koji se donosi za svaku godinu od strane Ministarstva poljoprivrede I zastite zivotne sredine. Zamisli posle proslogodisnjih poplava da neko na lokalnom nivou donese odluku da malo "zavrne slavine" na Bovnu. Ma sta na lokalno, prpa bre u samoj Vladi, jedva se ceka neka zrtva.  :lol:

Rekoh "gotovo", jer mozda neko I uspe da izburgija na kumstvo, lepe oci, itd.  :hammer:

Kao I uvek do sada, samo ce sreca da bude faktor s vodostajem.

Zato ja tipujem na Marica, jer ako bude visok vodostaj, nema tu mnogo umeca, a on jedini poseduje kako I sam rece- pocetnicku srecu.  :lol:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
japanac je napisao(la):
Zato ja tipujem na Marica, jer ako bude visok vodostaj, nema tu mnogo umeca, a on jedini poseduje kako I sam rece- pocetnicku srecu.  :lol:
izgleda da maric ima najvise navijaca  :tbumb:

sto se tice vodostaja ... na moravici nislije vec tradicionalno organizuju otvaranje sezone sa pratecim programom i aktivnostima. prosle sam bio gost ali ove nisam isao jer sam bio sprecen . u najavi za okupljanje organizator je najavio da ce vodostaj tog dana biti na optimalnom broju m3 u sekundi i da ce voda biti dobra za musicarenje. kako sam mogao da vidim sa fotografija i iz postova voda je bila dobra i riba se manje vise solidno hvatala . moguce da se radi i o slucajnosti ali ako se uzme u obzir da je to veoma mala reka verovatno beznacajna za energetsku stabilnost zemlje da postoji nacin da se izadje u susret skupu kao sto je takmicenje ili musicarsko okupljanje

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Cista slucajnost, veruj mi.

Pre 2014. I onih poplava, mozda je I moglo da se nesto sredjuje poznanstvima.

Danas, onaj ko se takvog posla prihvati, jednostavno nije normalan, nije pametan, ili je neobavesten sta ga ceka.

Na teritoriji okruga u kom ja radim, ima 3 akumulacije povrsine od 7 do 30 ha (Bovansko je oko 500 ha, cini mi se).
I sam tim malim akumulacijama nema zajebancije, a da ne pricam o vecim.

Bilo je I otvora kad je bila ogromna voda, ali bilo je I dosta onih kad je voda bila sasvim ok.

Po takvom, ok vodostaju, veliku ce ulogu da ima sreca pri izvlacenju mesta.
Na nekim mestima jednostavno nema ribe. Uglavnom zbog krivolova.
Dok ako nekog zapadnu pojedini virovi, moze da se I napeca I proslavi.  :)

I ako je vodostaj normalan, ja ne bih gubio vreme na (za to vreme) 1-2-3 krupne ribe forsirajuci strimer.  :whistle:
Ipak je to takmicenje I treba upecati sto veci broj riba, a tu nema nikakve dileme - teska nimfa I udri.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nadam se da ce pogoditi dan sa malom vodom i da ce pored srece veliki uticaj imati i iskustvo da bi takmicenje bilo sto kvalitetnije

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Marić definitivno ima najviše navijača.  :yeswink: Joj što bih voleo da bude u prvih pet

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
zasto mrka kapa? smes li ti sa mnom u po 4 piva da ce maric da udje u prvih 10?  :yeswink:

Vrh Dno