Vibram naspram Michelin djona

TMc

Hero member
Učlanjen(a)
01.09.2017.
Broj reagovanja
1.646
Pozdrav,
sve cesce u ponudama nailazim na wading boots sa Michelin djonom i citao sam svakakve recenzije no marketing je marketing a sa druge strane Michelin je ozbiljno ime da bi se zezali.
Ima li neko od vas wading boots sa ovim djonom ili neko koga znate i kakva su iskustva? Da li je u rangu, bolje ili gore od Vibram djona?

alexm

Junior member
Učlanjen(a)
04.05.2017.
Broj reagovanja
114
Imam Vision sa Micheline đonom ali sam stavio šrafove. Nisam probao bez šrafova. Preporuka! To mi je prvi gumeni đon tako da ne znam razlike.

• Like
Reagovanja: TMc

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
603
Ja imam zimske cipele sa Mitch djonom i dobre su. Ostale tj waiding boots su mi simms vibram. Po svim svetskim recenzijama je Vibram bolji. Ako nista u sferi outdoor obuce su duze od Michelina.

• Like

oldsurehand

Full member
Učlanjen(a)
10.01.2006.
Broj reagovanja
982
Michelin radi malo meksu gumu. Imam iskustva sa obe firme, ali sa Michelinom samo na approach patikama...Michelin je poznat po nesto meksoj gumi od Vibrama. Meksa guma malo bolje priranja uz stenu, ali zato malo tvrdja traje duze.

• Like

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Isključivo koristim filc za wading jer je neprikosnoven, ali za outdoor aktivnosti uzimam cipele sa vibramom, zna biti klizav u nekim situacijama, ali udobnost nije nalik bilo čemu drugom. Michelin sam probao u prodavnici, i na kratko gaženje mi nije pružio taj osećaj udobnosti.

• Like
Vrh Dno