Veterani foruma vratite se......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Sad nesto gledam-citam starije teme u Spanskoj musici koje su bile aktuelne pre mog dolaska na sajt i vidim da je bilo bas zivo 2006,7,8..... Neznam sta se desavalo i da li je prikladno ovo sto cu da pitam,  sta je sa doticnim Sumadincem, Mixmasterom i jos mnogima koji su u proslosti bili bas aktivni na forumu a sada ih nema?

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Pa neki nisu bili dobri pa su trajno udaljeni, a nekima je forum mozda i dosadio , našli neku novu zabavu što li.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
obojica doticnih su na drugom forumu ako te interesuje kojem javi se ti kazem :yeswink: :yeswink: :yeswink:

milan_mj je napisao(la):
Sad nesto gledam-citam starije teme u Spanskoj musici koje su bile aktuelne pre mog dolaska na sajt i vidim da je bilo bas zivo 2006,7,8..... Neznam sta se desavalo i da li je prikladno ovo sto cu da pitam,  sta je sa doticnim Sumadincem, Mixmasterom i jos mnogima koji su u proslosti bili bas aktivni na forumu a sada ih nema?

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Ljudi su otisli na  musicaarskim sajtovima ovde su vise prisutni varalicari.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Bahus je napisao(la):
Ljudi su otisli na  musicaarskim sajtovima ovde su vise prisutni varalicari.

O grešiš kolega Bahus, ima odje kolega koji upražnjavaju i varaličarenje kao još jedan vid sportskog ribolova ali je zanemarljivo manji procenat nego "%" tirolaša, vaseraša i ol inkluziv   :D + "želje i čestitke mušičara"  :p na neeeeeekim sajtovima...ahaaa,samo da znaš...utataaaaaa  :yeswink: :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
milan_mj je napisao(la):
Ma da, kakvi varalicari..... Ziveo .org!

Slušaj Ti razbojniče, ličnu kartu i ispisnicu i u petak(sutra)do Studenskog grada i prvi soliter ispod Interex-a..."Galovica United",da te pridružimo članstvu pacera, i molim te bez opiranja...tanak mi tipet...ceo prošli vikend na Drini sam pecao na 0.10 al Stroft  ???

:D :D :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
isekose zadnjih par postova a taman sam poceo da se smejem.... :machinegun:

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Nego sta, disciplina kao na onom policijskom forumu.  :D
Cvrsta ruka i pozdravi me, pozdraviiiiii...  :doh:

Kakvo bre prozivanje clanova? Nisam video. A hteo bih i ja da se smejem malo.  :D

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
1
Sala ljudi  :D moramo se malo razgovarati a sto se tice bivsih, nas narod kaze ,, Za prosutim mlekom ne treba zaliti ,,

nickollica

Junior member
Učlanjen(a)
04.05.2007.
Broj reagovanja
1
...lako ces ti da pridobijes nove clanove foruma ali treba zadrzati stare koji cine kucmu foruma...isti problem smo imali i na drugom forumu (vezan za muziku).."stari" clanovi su imali svoj krug a novi svoj...po cim se priblize ti krugovi...bolji i kvalitetniji forum...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
kvalitet postova i same diskusije bio je na mnogo visem nivou 2008. kada sam saznao za ovaj forum i uclanio se na isti . velika je steta za forum i trenutno prisutne clanove sto neki ljudi ne ucestvuje u njegovom radu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno