Uranila zimska apatija

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Kakva apatija, majko mila, došlo malo hladnije vrijeme i nigdje nikoga, nit tko šta piše, nit mota, nit lovi, pa ni podjebavanja nema, auuuu šta će tek da bude kad zabjeli snijeg ?

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
157
Evo, Goci će da napiše kako se proveo u nedelju a ja sam siguran da će to malo da razmrda ljude. :)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
trenutno kod mene je tako da sam vazda na poslu i nadam se da če posla da bude preko zime a od ribolova nema ništa za skorije vreme...jučer sam vezivao neke strimere kod kolege i to je sve što sam doživio u vezo sa mušičarenjem več neko vreme...sada su nam vode previsoke pa mi se ni ne isplati nešto siliti a na jezero mi se nešto i ne ide...

a ovako je izgledalo jutros kada sam dosao na posao...morao sam telefonom da uradim ovu panoramu....krasan pogled...jos samo te reke da opadnu  ::)

Prilozi

• bled.jpg
    bled.jpg
    43,8 KB · Pregleda: 101

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Kod mene vec se vec dobrano beli. Sinocni sneg je sve iznenadio, krenem jutros na posao a nijedna masina nije prosla da ocisti malo.

25 cm a ja ko pionir, prtim stazu. Imam jednu dobranu uzbrdicu, ali sreca pa nije umrzlo po asfaltu, nikad ne bih izasao.

A sto se zimske apatije tice.... to mi je prezime  :D

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Ja sam već očajan :(
Hteo sam na Drinu prošli vikend ali vreme ukenjalo... Probaću još ovaj ili sledeći. Posle toga je utopija... Ma već je utopija...  :'(

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Mozda je gotova sezona lova na recne ribe ali pred nama je najbolji deo sezone lova na "ribice", tako da predlazem svima da posete neki od "zimovnika" tj klubova koji rade u hladnom periodu, u kojima je dozvoljen lov svim tehnikama i nema zimske apatije.....
Samo da kazem da riba najbolje radi od 2 do 5, takodje predlazem dolazak oko 12-1 da se izvidi teren pre pocetka lova jer u ovom periodu to od presudnog znacaja za uspesan lov....
  I jos jedna vazna stvar vise nije pozdrav "bistro" nego "Pijano" kolege  i jos nebi bilo lose da kao znak raspoznavanja u pijanoj masi zakacimo neku musicu na reveru..... Tih sti imam inspiraciju od jutros..... :)

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Meni se čini (Milane_mj) da je tebi draže kraj vode "natezati" bocu  nego mušičarsku šnjuru, mani se alkohola u velikim količinama a primi vezivanja i mahanja to još nikom nije donijelo ništa loše, al alkohol bogami jest.  ;)

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Hahahahahahah e Gogo sad si me nasmejao, hvala za prijateljski savet ali moram da ti kazem da gresis.....
  Volim da popijem ali u strogo kontrolisanim granicama.....

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Za vikend lepše vreme,još nije gotova sezona.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ma šta za vikend kod mene evo već danas, sunce sija, toplo je (-2 do 5) za štuku se ubilo, a tek za sunčanje iza zatvorenog prozora u toploj subi uz kavicu i doabr FF film  :D
I kod nas najavljuju zatopljenje iza vikenda. Još za Svisvete ujutro kiša a onda polako razvedravanje , e da se oće još vratiti još topline , nebi bilo loše otići još koji put na vodu tako da nemoram oblačiti skafander i vući termos jastuče sa sobom. 

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Zvezdane iz tvojih usta u božije uši, također bih još volio vijati smuđa po kamenu al me prbolemi sa kičmom sprečavaju, ni slučajno se ne smijem nahladiti leđa jer će mi biti još gore a gledam da izbjegnem operaciju.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Jr je napisao(la):
Evo, Goci će da napiše kako se proveo u nedelju a ja sam siguran da će to malo da razmrda ljude. :)
:(    :eek:  :blush:    :-\  :'( 

Bilo je nezaboravno.  :doh:

Vrh Dno