Upotreba meredova

milantaa

Junior member
Učlanjen(a)
20.03.2008.
Broj reagovanja
0
Evo da doprinesem malo i ja razvoju foruma. Odlucio sam da postavim jedan video o upotrebi meredova, za koji mislim da ce koristiti kako starijim , tako i mladjim kolegama. Hvatanje je trajalo vise sati , a snimljena su poslednja 2 minuta borbe. Napominjem da sam sa meredovom rukovao sa slabijom levom rukom i mada sam bio na izmaku snaga uspeo sam desnom rukom da aktiviram digitalac i nekako da ovekovecim ovu "borbu". Snimak je malo tamniji zbog mraka koji se spustio u medjuvremenu. Svim clanovima foruma koji su zainteresovani vrlo rado cu pomoci u savladjivanju demonstrirane tehnike koja je kao sto se i vidi vrlo efikasna.

Zamalo da zaboravim video je na  http://www.youtube.com/watch?v=Y8oYNDXgmsQ

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
milantaa je napisao(la):
Evo da doprinesem malo i ja razvoju foruma. Odlucio sam da postavim jedan video o upotrebi meredova, za koji mislim da ce koristiti kako starijim , tako i mladjim kolegama. Hvatanje je trajalo vise sati , a snimljena su poslednja 2 minuta borbe. Napominjem da sam sa meredovom rukovao sa slabijom levom rukom i mada sam bio na izmaku snaga uspeo sam desnom rukom da aktiviram digitalac i nekako da ovekovecim ovu "borbu". Snimak je malo tamniji zbog mraka koji se spustio u medjuvremenu. Svim clanovima foruma koji su zainteresovani vrlo rado cu pomoci u savladjivanju demonstrirane tehnike koja je kao sto se i vidi vrlo efikasna.

Zamalo da zaboravim video je na   http://www.youtube.com/watch?v=Y8oYNDXgmsQ

Vrlo vesto koriscenje meredova, ako smem da primetim.
Dakle na ovom forumu sve sam ludak. Od pucanja na pastrmku, preko lova pilica macki i kucica na musicu, do 'vatanja zeceva meredovom. Najgori si od sve dece :doh:
Salim se naravno, vidim bacio si se na trening. Taj malo kad poraste moj je da znas, da ga kaparisem na vreme.
Pazi kako ga hranis i da ga cetkas redovno, jesi cuo?!
I samo svezu salatu da mu dajes, nemoj nesto da zajebes pa da mu bude losa dlaka. :D
Aj ziv bio

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Milantaa, ovo je jedan od vrhunskih postova. :tbumb:
U vreme kada sve više ljudi vežba zabacivanje po livadama i žbunju, a nisu retki ni oni koji vežbaju zamaranje na džukelama, mačkama i kokoškama, ovo je fenomenalan primer vežbanja pravilne upotrebe meredova na zečevima. Očigledno je da je ovo logičan sled tehnika koje treba često vežbati. Ja sam čuo da neki mušičari vežbaju gaženje vode u kadi, a oni ozbiljniji organizovano posećuju dečije plitke bazene i grupno gaze takmičeći se ko će brže da izgazi bazen.
Slažem se da je Milantaa dao doprinos razvoju ovog foruma i novom, naprednom, talasu mušičarenja.
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Blago tebi Milantaa, nikad ne može da ti zafali dabinga ili zonkera :D

Vrh Dno