UiP kod ostalih ribolovca

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Nisam napisao da nas je bilo 4.  :-[

I klip ne govori o UiP, već o poštovanju zakona. Čak sam ga stavio kao primer da ponekad ne puštamo ribe, ali uvek poštujemo zakon.

Inače smo mogli poneti 4 x 3 x 3 = 36 riba. Dakle bar 26 su čist UiP, ostalo poštovanje zakona.  :lol:

Zanimljivo će biti videti šta ću da uradim sa smuđem upecanim na Fly na tom jezeru, a loviću ih sigurno narednih sezona. U ovom veku nisam poneo nijednu ribu upecanu na fly, biće čudno, ne znam šta ću uraditi... Možda ću da puštam sve, a će krkamo one što pecaju drugari na Spin.  :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Nisi zeljan tih smudjeva tako da sam siguran bude li upecan na fly da ces ga vratiti. A onda predji na spin, treba i pojesti nesto :hammer: :hammer:

Mada iskreno, juriti smudja na fly spada u neproduktivna pecanja, pogotovo  ako se prica o ozbiljnijim ribama.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Na reci da, ali na bistrom jezeru bogatim smuđem, iz čamca, u svitanje, sumrak ili noću, kad horda lovi na dubini 1-2 m, mmm... I miris (borbe) i ukus (fileta) !  :lol:

Kupio sam za onaj "tvoj" Ross komplet tonući konac 7, čak probao na Ebru, ali nisam još upisao smuđa. Na ovom jezeru bih uspeo za par sati.

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
I to mu još prvi taj dan, dosta budala. Razumem da ga je upecao na Visočicu, gde nema više od 2 takva u viru, al na golemu reku!?  :doh:

Ja nisam tako fini, najčešće se profinim tek pri broju 4, kao i moj drugar Sale:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M8ar_VBv0vg[/youtube]

Mada ne uvek, nekada većina ide nazad. Tada smo za 3 dana upecali oko 80 ovakvih smuđeva, pojeli 5 na vodi, poneli 5 kući, oko 70 pustili (oko 100 kg smuđofileta  :'( )

Nailazio sam jedno deset puta do sad na ovaj snimak i nisam imao pojma da si ti ovo snimio i okacio. Nemoj da se ljutis i da primas to k srcu, ali je seljacki.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
X, ne znam zasto ti je seljacki, ali ovo nije reklama za npr Spin and Fly, nego zajebancija.

Uostalom, treba da poznajes Saleta da bi skapirao pravilno.  ;)

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Necu da zalazim u detalje i raspravu o ovom snimku. To je moje misljenje, ali cu reci da mi nije seljacki zbog Spin&Fly-a, naravno, druge stvari su u pitanju...

Vrh Dno