UiP kod ostalih ribolovca

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Dobro sad je jasnije, kad je kapitalna riba u pitanju onda niko i ne pomislja na UiP :doh:

maxfly je napisao(la):
MOZDA je neki od njih kao i ja poneo nekad nekog kapitalca kuci svojim ukucanima kao dokaz da su bili na vodi,jer su nam zene ljubomorne i sumnjaju u nas ribolov.Jbga svi ostali iz okruzenja kad se vracaju iz "ribolova" nose i po par kila ribe a mi nikad nista...

Druze da ti kazem iskreno, ne mrsi muda 'leba ti. Toliko promena misljenja da je to prosto neverovatno, te ne nosis te nosis poneku, te napljujes varalicare, te nisi mislio na sve nego na odredjene.Te brines kako se ribe osecaju te te bas zabole qrac kako se osecaju kapitalne ribe jer ih svakako poneses. ne bi me cudilo da u sledecem postu kazes da nisi rekao da odneses sve kapitalne ribe nego poneku. Meni je vise sve jedno.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
@simpson h kao sto sam rekao ne nosim ribe kuci nego ih vracam nazad.Lepo pise zasto pon
ekad ponesemo neku ribu i ne znam stvarno zasto si se toliko nakacio na mene...

Stoli me bojko za tvoje misljenje i za tvoje teorije!!!.

Ove godine sam poneo kuci samo jednog klena i to ovog sa slike bio je 43cm i tezine kilu i 150 grama a zasto sam ga poneo pise ti u prethodnom postu....
Ali to je nebitno..Bitno je da vracam ribu nazad iz svog zadovoljstva,kao sto ju i pecam zbog svog zadovoljstva....

jeprli

Senior member
Učlanjen(a)
26.01.2011.
Broj reagovanja
1
Sad nemA nazad...

images

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
I molio bih te Simpsone H da mi odgovoris na onaj moj post gde sam ti izneo cinjenice u vezi osecaja kod ribe!

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Druze UiP ne poznaje "vracam sve, ali ponesem poneku zbog toga i toga", znas kako kazu, ili jesi ili nisi...

Sto se odgovora tice na osecaj ribe i to si pogresno shvatio ono sto si procitao. Nekad treba razmisliti i o tome sta se procita. Ribe ne osecaju nista jer nemaju emocija, reaguju instiktivno na opasnost a pojam spokoj ne razumeju uopste. Znaci one ne razlikuju dobro i zlo i potpuno im je sve jedno ugorzava li ih vidra, veca riba ili ribolovac poznaju samo termin opasnost.

U kontekstu cele tvoje price i nekakve teorije koju si, kako sam kazes trazio na google, pitao si se kako se ribe osecaju kada ih pustas, a ja ti kazem ne osecaju se nikako jer ne poznaju radost zbog toga, niti zadovoljstvo, niti srecu, vec pobegnu u prvi zaklon, cesto na pola metra od ribolovca zabijajuci glavu pod prvi kamen. To nije odlika svesnih bica te si potpuno promasio pitanje "kako se ribe osecaju". Kakve si ti cinjenice video u knjigama Sase Panica i Gorana Grubica u vezi toga nemam pojma. Uostalom Sasa je can ovog sajta, pomenut je, pa ce ti verovatno biranim recima reci isto sto i ja, da si ih potpuno pogresno razumeo.

Na kraju mogu samo da ti kazem da se ti ocigledno vrtis u krug, nemajuci predstavu sta hoces da kazes. Niti si UiP ribolovac kao ni vecina musicara i varalicara, niti jednim svojim gestom zasluzujes da se izdvajas od vecine obicnih ribolovaca. A to izricito zahtevas. Ono sto je ispalo sjajno u celom ovom topicu je to sto moze da se vidi da simpson H nije nikakva babaroga koja prepada postene UiP ribolovce vec jedan obican clan foruma ciji je veciti stav da reaguje na ocigledne budalastine koje se iznose u pisanoj formi. E sad sto se tebi ne svidja kako ja reagujem, to je druga stvar. Da malo razmislis sta pises ne bi ni bilo moje reakcije.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
@Simpson H cini mi se da uzalud trosim vreme na ovo sajtu mlateci praznu slamu sa tobom.

Ocigledno je da volis da pises i da izokreces stvari i izdvajas samo ono sto tebi odgovara.Ne volim ljude koji pametare i imaju VISOKO misljenje o sebi u vezi nekih stvari a UOPSTE nemaju razgloga za to i zato sad stvarno stavljam tacku na ovu konverzaciju...

POZDRAV...

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
  Iskustvo je jednostavno ime koje dajemo svojim greskama.-Oscar Wilde

Sada sam dosta iskusniji jer sam se bezveze upustio u debatu sa Simpsonom...

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Evo njega opet.... :hammer: :hammer: :hammer:

Bas zbog ovog tvog odgovora sam napisao prosli post.

u prevodu: dosta sam gresaka napravio jer sam se bezveze raspravljao sa covekom koji je takav kakav jeste...ima kod nas u RS jedan izraz ali ne bih sad da ga koristim bicu  fin... :p

A sad stvarno moram da idem..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Evo njega opet menja misljenje, sine ti si biser stvarno :D :D

Predlazem ti da procitas svoje postove u ovom threadu a onda definitivno resis sta mislis. Ponavljanje je majka znanja!

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
sasats je napisao(la):
a sta bi ti bez mene ?  :'(
jedini ja imam volju da se natezem sa tobom jer me to zabavlja i poneki nov clan dok te ne provali .
ja sam ti bre terapija !  ::)
evo i ovaj te provalio  :doh:
ja ti lepo kazem simpsone da se drzis mene  :tbumb: tu sam uvek , kad god osetis potrebu da zabedis  ::)

Vrh Dno