UiP kod ostalih ribolovca

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
maxfly je napisao(la):
Da li se nekom desilo da se zapita kako se riba oseca u onom momentu kada je pustimo nazad u vodu.E zbog tog njenog osecaja da nas je pobedila a i naseg osecaja da smo u tom momentu ucinili nesto plemenito a u istom momentu i pobedili ja izlazim na vodu.

Druze izvini ali ovo su sve same gluposti.  Prvo, riba se ne oseca sem sto ima specifican miris ali svakako joj je nepoznat osecaj trijumfa kako ti to predstavljas. Niti si ti ucinio nesto plemenito sto si ribu vratio u vodu.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Dobro "druze".Ali ja sam mislio na taj osecaj u kontekstu sto se ona bori za zivot a mi to radimo iz nekog licnog zadovoljstva.Pa  sam zato i pomislio na tako nesto...

A otkud ti to "druze" znas da riba nema osecaj tj da ne oseca??

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
sasats je napisao(la):
a sto se tice c&r pokreta ...medju musicarima je siroko prihvacan zahvaljujuci veoma skromnim ulovima .

Sale uopste nije siroko prihvacen medju musicarima, pogotovo ne nasim. Prihvacen je tamo gde mora da se prihvati jer tako kaze gazda vode. Mnogi za sebe kazu da su C&R musicari i slikaju se kako pustaju ribe u reviru, zar nije presmesno? I stvarno nema potrebe da kopiras mixmastera bas u svemu jer to za skromne ulove i C&R je njegova originalna misao.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
  Svako ko vrace ribu nazad ima neki svoj razlog kao i oni sto je nose....
  Ja na primer verujem da vracanjem ribe ulazem u buducnost, znaci vracam ribe da bi one rasle, razmnozavale se i da bi sutra dan imao kvalitetniji ribolov.....

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
milan_mj je napisao(la):
  Svako ko vrace ribu nazad ima neki svoj razlog kao i oni sto je nose....
  Ja na primer verujem da vracanjem ribe ulazem u buducnost, znaci vracam ribe da bi one rasle, razmnozavale se i da bi sutra dan imao kvalitetniji ribolov.....
n
potpisujem!!!

Simpson H@ jbga ja sam izgleda umesto da bud na casu biologije,bio na poker aparatu u birtiji preko puta  :hammer:

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Hoces da kazes da ribe ne osecaju strah?
Jer ako osecaju strah onda osecaju i spokoj...tj osecaju i kada ima opasnosti i kada je nema....

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
KOd mene po morave svi su varalicari... prvo zabace par dubinca pa dok to ceka malo bacaju varke, pa i ako to ne ide probaju na plovak.... u svakom slucaju nose dvadeset stapova sa sobom... kad riba udje u zimovnik tad svi varalicare, do skora, zabranili im ovi kazu projela riba na pupak. Pa dobro ovake nisam vidjao, ovi izgledaju ko iz NASE da su izasli oni su VUiP i ja to pozdravljam... A i da pojedu ove somove nebi im zamerio to mi dodje i humanije no da vracaju  ribe razvaljene trokrakama, po gotovu kod manjih tiba...Nekako ta politika ko njih vise dodje kao uhvati i pustiga da umre...ili UiPdU

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
185
E jbg, sad ispade da sve druge vidove ribolova treba zabraniti  ???.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
maxfly je napisao(la):
Hoces da kazes da ribe ne osecaju strah?
Jer ako osecaju strah onda osecaju i spokoj...tj osecaju i kada ima opasnosti i kada je nema....

Ustvari su ribe visoko duhovna bica :hammer: :hammer:

Daj bre covece kakve veze ima strah i spokoj majke ti? Osecaj opasnosti je instinkt bre pobogu, daj uozbilji se malo u diskusiji. Ribe ne razmisljaju niti su tuzne i srecne kada ih pustis, niti prave zurke i veselja povodom toga, niti slave novi rodjendan. A osim toga veliki su neradnici, po ceo dan samo jedu i seru :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Goci je napisao(la):
Često čujem da su mušičari najveće pristalice UiP pokreta. Da li je to i u kojoj meri istina?

maxfly je napisao(la):
Isto tako se iznerviram kada neko na musicarenje.org zapocne neku temu u vezi varalicara ili drugih vrsta ribolovaca.

Ako pročitaš prvu rečenicu ove teme, shvatićeš da je tema o mušičarenju.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
simpson H je napisao(la):
Ustvari su ribe visoko duhovna bica :hammer: :hammer:

Daj bre covece kakve veze ima strah i spokoj majke ti? Osecaj opasnosti je instinkt bre pobogu, daj uozbilji se malo u diskusiji. Ribe ne razmisljaju niti su tuzne i srecne kada ih pustis, niti prave zurke i veselja povodom toga, niti slave novi rodjendan. A osim toga veliki su neradnici, po ceo dan samo jedu i seru :D
nigde u pravilima ne pise da diskusije treba da budu ozbiljne.A ako je neozbiljna diskusija otkud tako ozbiljan covek u njoj??? :D

Sto se tice tvog misljenja ne interesuje me ni najmanje a stojim pri svom stavu,koliko god to tebi zvucalo neozbiljno.
Ako imaju instinkt za opasnost onda verovatno instinktivno znaju i kad je opsanost prosla.E o tom momentu kad opasnost prodje sam ja pisao.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Mozes ti da stojis na svom stavu koliko hoces, mozes i da lezis na njemu, ali je stav pogresan a kolicina tvog znanja zaprapascujuca. Ti bese ne zelis da te zovu ribolovcem jer te to vredja, posto si ti zapravo musicar, toliko razliciti od ostalih ribolovaca? Stvarno je uvreda i za ribolovce ako musicari imaju ovoliku kolicinu neznanja.

maxfly

Senior member
Učlanjen(a)
22.10.2010.
Broj reagovanja
13
Simpsone...To TI kazes da je stav pogresan...Ti mi to kazes kao neko ko je bio na tom casu biologije?Verovatno si sedeo u prvoj klupi i javljao se na svaku glupost koju je "drug" nastavnik rekao....
Rekao sam da ne zelim da me porede sa takvim ribolovcima koji se hvale po gradu sa svojim ulovima.

P.S.Moras prvo procitati sve sto sam napisao a ne izvlaciti iz konteksta samo ono sto tebi odgovara...

Vrh Dno