Tudje hocu, svoje ne dam :-)

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Posebno volim tudje muve  :D . Nije kao da ne uzivam praveci ih, ali znaju da me smore one klasicne koje sam vezivao milion puta. Takve klasicne, oprobane, lovne u koje je autor ulozio vise truda nego obicno su mi najcesca i najdraza meta :smoke: . Najcesce su na tapetu Kuzma i Jr  :-X ali ni Djole ne uspe da pobegne  ::) mada je i on kvaran kao ja pa mi nekad i vrati milo za drago kad se najmanje nadam :doh:. Jr kao ni ja ne mota mnogo muva pa mi malo zao da ga skracujem, al kad se mora....  :blush: Ali  Kuzmu i Djoleta koji motaju tone itekako uzivam kad malo proredim. Verujem da time cinim dobro delo jer ih ja treniram i dajem im
motivaciju da budu jos bolji :D.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Nabrzinu navezah ove proste koje cu ti dati cim se budemo videli--LENSTINO--
Nije te sramota da uzimas ljudima koji danonocno provode vreme praveci muve a ti vrebas sa strane  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Prilozi

• IZVOLTE.jpg
    IZVOLTE.jpg
    127,6 KB · Pregleda: 204

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
E nece moci. Iz kutije pogotovo na vodi k.t.!!! A ovako cu svakome napraviti nije to nikaav problem ali onom ko ima sve za vezivanje opet k.t.  :D :D :D Nadji se. A cast mi je pokloniti nesto specijalno al to se opet radi namenski  :)

PS. Motaj ili k.t.

8)

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Djole je napisao(la):
E nece moci. Iz kutije pogotovo na vodi k.t.!!! A ovako cu svakome napraviti nije to nikaav problem ali onom ko ima sve za vezivanje opet k.t.  :D :D :D Nadji se. A cast mi je pokloniti nesto specijalno al to se opet radi namenski  :)

PS. Motaj ili k.t.

8)

To sam mu i ja poručio  :bleh:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
A bre ovo treba da bude saljivo, sto ste na kraj srca :'( Nemam bre ja nameru da vas pljackam na vodi kad se sretnemo. Drugo ja ne pecam sa svacijim muvama :bleh:, pa kad vam trazim muvu to znaci da ste dobar vezac   :D :D :D
Ajde za kaznu vas trojica sto ste se prijavili svako po 3 muve za pocetak sezone  :D 8) :D :bye:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
gringo je napisao(la):
A bre ovo treba da bude saljivo, sto ste na kraj srca :'( Nemam bre ja nameru da vas pljackam na vodi kad se sretnemo. Drugo ja ne pecam sa svacijim muvama :bleh:, pa kad vam trazim muvu to znaci da ste dobar vezac   :D :D :D
Ajde za kaznu vas trojica sto ste se prijavili svako po 3 muve za pocetak sezone  :D 8) :D :bye:

CEk Simpson da mi da recept  :hammer: :hammer: :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
  ....... :-X  je zaista svojevremeno redovno (mnogo puta) plakao za mojim bambulama. U džepu je uvek imao spremnu bočicu crnog laka za nokte i super lepka, jer je od mene dobijao samo rasklackane i izdrndane bambule, koje su prethodno izvadile bar po 50 kg krupnih klenova.
Originalnu bambulu je nekako uspevao da iskamči, ali samo u verziji "jedva se držim na udici". :hammer:
Smešna, simpatična i potpuno istinita priča. ;)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Djole je napisao(la):
simpson H je napisao(la):
Djole je napisao(la):
CEk Simpson da mi da recept  :hammer: :hammer: :hammer:

Mozda uradim step by step al' ce opet da me boli ako hoces originalnu recepturu :D

Moze na tu orginlnu i mislim. Moje materijale cuvam a tebi ako ostalo sta slikaj za SbyS  :hammer:

A da valjda ce stvarno od tebe da bude jedan usefull SbyS i to pazi prvi.A koliko bogato motas muve sumnjam da ti je ostalo za taj SbyS. E valjda si ostavio za specijalne prilike

H

humphrey

Guest
Mixmaster je napisao(la):
  ....... :-X  je zaista svojevremeno redovno (mnogo puta) plakao za mojim bambulama. U džepu je uvek imao spremnu bočicu crnog laka za nokte i super lepka, jer je od mene dobijao samo rasklackane i izdrndane bambule, koje su prethodno izvadile bar po 50 kg krupnih klenova.
Originalnu bambulu je nekako uspevao da iskamči, ali samo u verziji "jedva se držim na udici". :hammer:
Smešna, simpatična i potpuno istinita priča. ;)

Bambula ah ta cudesna muha opet...klen nema zube zar ne?

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
vidim ... vi hocete tudje a vase nedate, meni je nekako bar lako, ja i nemam od koga ako hocu, mislim tu u blizini i neznam toliko musicara ima neke kojima sam ja dao "virus" kako bi se reklo. Problem je sto oni hoce moje musice :(. VIdim pricate o bambulama, i o nekim lakovima, tako sam i ja ranije pravio, dok nisam otkrio znate vi ima neki material koji se koristi kao neka zastita cevi i kablova, taj material je nekako sundjerast ali ne ulazi voda, i veoma je plovan ... e ja to koristim i za bambule i za mrave, pa cak i skakve sam pravio od toga. Ima tog materiala u vise boja, crna boja, siva itd

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Mix, Humphrey i svi ostali  na orgu koji sipate soli na rane jedni drugima ... evo jedna za vas !!!!!
[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/5DIp7ew_z8I&hl=en&fs=1[/flash]

H

humphrey

Guest
Gogo je napisao(la):
Mix, Humphrey i svi ostali  na orgu koji sipate soli na rane jedni drugima ... evo jedna za vas !!!!!
[flash=425,344]http://www.youtube.com/v/5DIp7ew_z8I&hl=en&fs=1[/flash]

What is it good for?absolutely everything!! da nisi pacifista mozda? Partizan? Power to the flower?
Nemam rane ni zalosti ? far out dude?

Vrh Dno