Ti si mi u krviiii

Salex

Junior member
Učlanjen(a)
11.02.2012.
Broj reagovanja
8
Pre svega  da se pretstavim, taKI je red..

Zovem se Aleksandar, zivim u Pozarevcu, imam 30god. a pecanje sam zavoleo cim sam prvi put ugledao reku... gde god da sam isao kao bas mali, ukoliko se u blizini nalazila neka voda, jezero, reka, potok, ja sam trcao tamo i nisu mogli da me odvoje ni hirurskim putem. Prve ribolovacke korake sam napravio sa nekim ruskim teleskopom (verujem da je bio akcije 200gr) sa isto toliko kilograma :) U to vreme najdalje sto sam smeo da se udaljim od kuce je prodavnica mesovite robe na 200m od kuce, ali kada sam saznao da na par kilometara od kuce preko brda protice reka Mlava, to mi nije dalo mira danima i nocima dok se nisam osmelio da krenem pesaka na tako dalek put... To su najlepse uspomene u zivotu, Mlava tada za mene kao neki paralelni svet iz bajke koji sam tek otkrivao bice i ostace moja najveca ljubav. Prvi klenovi na tom teleskopu na skakavca sa zavezanim parcetom drveta kako bih mogao da zabacim vracaju se i dan danas kao flesevi.
U godinama koje su dolazile, kako sam odrastao, sazrevao, tako sam sirio sliku i svest o ribolovu, vodama, tehnikama, priboru, ocuvanju voda i ribljeg fonda itd... To je rezultiralo mom okretanju prema varalicarenju kao dostupnom vidu ribolova a na neki nacin sportkijoj, fer i tezoj varijanti sa sve prelepim osecajem kada vratis upecanu ribu u vodu.
Taman sam poceo da samostalno zaradjujem i pravim planove za godinama u nazad nedostupan vrhunski varalicarski probor, kad ono medjutim...KoleZa Markovic i Dzoni sa kojima sam do tada bacao varalicu su otkrili nesto novo...Kada su mi prvi put pokazali musicarski pribor koji su uspeli da nabave sa sve konspirativnom atmosferom kao da otkrivamo postojanje neke nove interplanetarne dimenzije pomislio sam: to je to... o tome sam potajno mastao a sada se upravo to desava (osecaj ostvarenja sna koji si sanjao, ali si ga zaboravio ili ga se secas maglovito). Secam se tih prvih koraka sa nekom dozom "nostallgije". U nasem kraju niko se nije bavio time i ti nasi prvi samouki koraci su bili romanticno-smesni :) S`obzirom na to da su Vlada i Dzoni kod nas pioniri ove price vec savladali elementarne stvari, nas nekoliko se prikljucilo i dugujem im veliku zahvalnost za sve sto su mi pokazali i otvorili vrata u ovaj prelepi svet.
I tako..moze se reci da sam vec tri godine bolestan od ovog virusa a boles`ne bira :) pomalo vezem svoje muve, odrzavamo FT sekciju svakog utorka i presrecan sam sto je kod nas zazivela ova prica.
Mnoge korisne stvari naucio sam i ovde, citajuci Vas forum, pa odlucih da uzmem ucesce u radu istog :)
Eto ja se raspish... hteo sam nesto drugo da napisem al` red nalaze da se prvo pretstavim. Bice prilike...

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
A ti si Vladin i Džonijev... pa što ne reče odmah :tbumb:

P.S. Sviđa mi se ono interplanetarno razmišljanje :)

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
Dobro nam dosao Aleksandre  :tbumb:

P.S. Kako se zove ovaj strimer na tvom avataru?  :lol:

aca-laki

Senior member
Učlanjen(a)
06.09.2010.
Broj reagovanja
0
Svima nama u Pozarevcu i okolini su Vlada i Dzoni kao tata, je...i nam nance kad nas navukli na musicarenje,sad da kriziramo dok ne krene sezona  :D
Druze  dobro nam se pridruzio ovde na forumu.
Pozdrav
Laki

Salex

Junior member
Učlanjen(a)
11.02.2012.
Broj reagovanja
8
Hvala drugari, nadam se da cemo se lepo druziti ovde, a dace Bog i na vodi jednog dana :)

@Laki

kad pricas o kriziranju, mene juce ovo sunce izmamilo, uFatio sam stap i otisao na prugu da malo mashem....zavezao jednog crvendaca na polovinu udice (neuspeli pokusaj oblikovanja krtih gamakatsu udica) navukkao cizmare i istrcao.
A pruga  perverzija, sa strane sve obraslo ko u pravom koritu, stojis u snegu do pojasa taman ko u realnim uslovima :)
Prvih par castova i pravo razocarenje... da li zbog "ukrucenog" konca ili cega, ali posle nekog vremena laknulo mi je, vratio sam osecaj na stari nivo potpunog neznanja ;P

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
@Salex, dobro nam došao i vrlo lepo da si nam se predstavio  :tbumb: :yeswink: Živ nam bio  :firends:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Dobro nam dosao. Zelim ti da se niakad ne izlecis od tog virusa.  :tbumb:

Salex

Junior member
Učlanjen(a)
11.02.2012.
Broj reagovanja
8
nespetro je napisao(la):
Dobro nam dosao Aleksandre  :tbumb:

P.S. Kako se zove ovaj strimer na tvom avataru?  :lol:

Ne znam kako ga ko zove, ali provereno univeralna stvar.... lovi somove, sharane, klenove, losose... kidishu ki ludi :)

Salex

Junior member
Učlanjen(a)
11.02.2012.
Broj reagovanja
8
ivke037 je napisao(la):
Salex, sto uze Sendenicin avatar?

Nov sam na ovom forumu, ali pretpostavljam da je to clan jer sam pronasao takav nick medju registrovanim clanovima, ali koliko vidim korisnik  sa tim nickom nema isti avatar. Ne vidim problem, ne bih sigurno postavio avatara kakvog je vec neko izabrao. Ponavljam da sam nov na forumu, doduse citao sam forum neko vreme pre nego sto sam se registrovao i zaista nisam primetio da neko ima ovakav (avatar) :)  Ukoliko je isti raniije koriscen, to ne mogu da znam jer se izmenom avatara promene odrazavaju i na starije postove.

pozz  :bye:

Salex

Junior member
Učlanjen(a)
11.02.2012.
Broj reagovanja
8
No problemo  8)

I onako sam sklonio avatara, po najmanje sam dosao ovde da vodim rasprave o avatarima...
Malo mi je zazvucalo bzvz da sam nekome nesto uzeo... mozda neku dobru muvu nekome, to vec moze  :)

opushteno drug nhf i hvala na dobrodoslici  :bye:

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
aca-laki je napisao(la):
Svima nama u Pozarevcu i okolini su Vlada i Dzoni kao tata, je...i nam nance kad nas navukli na musicarenje,sad da kriziramo dok ne krene sezona  :D
Druze  dobro nam se pridruzio ovde na forumu.
Pozdrav
Laki
Drzite se vi Vlade i Dzonija i necete pogresiti!  :tbumb:

Vrh Dno