jedva ovaj post napisah od smehajesko78 je napisao(la):Nađe simpsona, nema za tebe zime![]()
![]()

sasats je napisao(la):8 godina ce trajati kanap samo ako se ne koristi
Za tvoju informaciju ako ti azbuka ili abeceda malo teze idu, ime mi je Vladimir a i nick nema dodirnih tacaka sa Simpsonom (licna imenica pise se velikim slovom)jesko78 je napisao(la):Nađe simpsona, nema za tebe zime![]()
![]()
Važi brateVladaBG je napisao(la):Za tvoju informaciju ako ti azbuka ili abeceda malo teze idu, ime mi je Vladimir a i nick nema dodirnih tacaka sa Simpsonom (licna imenica pise se velikim slovom)
eko je napisao(la):Ovaj termoskupljajući providni bužir možete naći u skoro svakoj bolje opremljenoj ribolovačkoj radnji, koriste ga šarandžije za neke njihove sisteme. Ja sam ga kupovao u Freetime-Užice i cena je skroz mala.
Što se tiče Rio Windcuter ll kanapa meni je trajao celih pola sezone a ništa duže nije mi trajao i Rio Gold. Najduže mi je trajao Rio Classic kanap i to 3 sezone. Od tad Rio kanape ne kupujem.
rio kanapi su izgleda poznati po kratkotrajnostieko je napisao(la):Ovaj termoskupljajući providni bužir možete naći u skoro svakoj bolje opremljenoj ribolovačkoj radnji, koriste ga šarandžije za neke njihove sisteme. Ja sam ga kupovao u Freetime-Užice i cena je skroz mala.
Što se tiče Rio Windcuter ll kanapa meni je trajao celih pola sezone a ništa duže nije mi trajao i Rio Gold. Najduže mi je trajao Rio Classic kanap i to 3 sezone. Od tad Rio kanape ne kupujem.
samo sam napisao da si slabo koristio kanap ako ti traje deceniju a prosecan ribolovac ga potrsi za sezonu .