Temple Fork Outfitters

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Zanima me da li neko ima ikakva iskustva sa ovim stapovima? Posebno me interesuju modeli Professional AFTMA 4 7'6" i 8', kao i TiCr Signature ASTMA 5 9'.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Pa, sudeci bar po cenama - i nisu bas premier division... :blush:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Verovatno ne, po cenama. Ali ne dolaze u cevi i oprema im je dosta spartanska, pa racunam da nisu fetish. Nego, kako leze u ruci, zna li ko?

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Nisam imao prilike, al' pise da su brzi. Ne volim brze stapove!

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Pa cuo sam i ja, ali ovaj prvi trebalo bi da je medium, samo kakav - u odnosu na sta?
Greska; AFTMA.

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
1
Evo sta ja mogu da kazem iz druge ruke,

ima ovde jedan tip kome mnogo zavidim - naucnik, covek sef velikog tima, ima puno para i vrlo cesto putuje. Strastveni ribolovac, musicar i bivsi kosarkas tako da smo se super nasli. E sad, covek ide u ribolov sirom sveta - ovih dana je u Estoniji na naucnom kongresu - u poverenju mi je rekao da ga boli d... za kongres, nego da ide na neka jezera kaze da imaju super stuku :D

Proletos je bio u Kanadi na nekom ribolovu od sedam dana i prvi put se susreo sa tim stapovima. On, koji ima mnogo iskustva, tvrdi da su FANTASTICNI! Vodic na tom ribolovu je imao celu kolekciju i rekao mu je da on samo musicari sa njima jer su fantastican deal obzirom na cenu. On je licno nakon toga kupio tu Professional cetvorku od 8', a za ovu titanijum seriju tvrdi da su vrh! Kaze da je motka izuzetna i savetuje mi da je obavezno uzmem ako razmisljam da kupim stap u skorije vreme.

Jos ako imas nekog ko dolazi iz USA, obzirom da je dolar nikad slabiji - ja se najozbiljnije razmisljam da narucim jedan od tih preko neke rodbine preko bare pa cu ga vec nekako imati u rukama - ne placaju mi se porezi i carine :mad:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Ma upravo tako, al' sam 'teo da proverim kakvi su, pa da onda vidim ima li ko i moljakam da mi ako 'oce donese.
A tubu cu lako da mu sagradim. Dakle, u lov na meku dushu.
Puno hvala, Bogdane. :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Ja nisam osetio veću moć u štapu nego u Temple Fork ,Lefty Kreh TiCr Series štapu #8 ,ova zver bez po muke izbacuje Zonkere i teške clouser minnowe na veliku udaljenost ,štap je pravi katapult ,čim budem imao neku mogućnost nabaviću sebi isti.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Ja sam klackao jednu peticu TiCr i dopade mi se, ipak je to motka dizajnirana po ukus Leftya starog iskusnog ff vuka

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Petica TiCr je mocugetina nevidjena. Mada ima i onih koji vole te sado mazo varijante :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
to je istina da je močuga  :) iako mi se taj dopao ipak sam se odlučio za peticu streamflexa koju sam poželio imati i ta je za mene trenutno savršena mokica...za bolje ne znam  :) tj. nisam ni držao u ruci.

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Ja imam TFO Signature series 10ku koja je mislim njihov najjeftiniji štap i veoma sam zadovoljan, izvukla je več štuku od 7 kila i dve mladice od oko 8 kila. Super zabacuje velike strimere a još uvijek je osjetljiv štap. Bolji mi ne treba. Inače za par dana poručujem Redingtonov predator 8 wt koji ču da uparim s Sage 1680 rolom i Guideline 8 wt pike taperom. Zajedno s sinktipom od 2 m bit če mi stalno u automobilu. Štap strimeraš univerzalac :)

Janez

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Pravi izbor za u kola, kratka osmica!!!  Dane(esox) se zagrejao za predator #10!!!

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Pa ja imam več dve 10ke i želja mi je kratak "bassovski" štap. Osnovna primjena če mu biti krupna pastrmka, bandar 30+, kolateralni klenovi i štuka, ali zakucače i mladicu sigurno :D

Janez 

Vrh Dno