takmicenje musicarska liga srbije

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
juce smo Darko Skoa i ja bili na Mlavi i pogledali terene za takmicenje ,kao i kolicinu ribe u reci ,
pocetak lige ,tj prvo takmicenje je 02.06.2007 (subota) na Mlavi  u Zagubici
ribe u reci ima dosta ,tako da sto se tice ulova bice ga sigurno ,  nema faforizovanih mesta tako da svi imaju podjednake sanse ,

pozivamo ovim putem takmicare da se prijave i ucestvuju u  ligi srbije u musicarenju 

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Bas lepo, nadam se da ce mo nakon toga moci da vidimo i fotke.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Dolaze i favoriti iz USR Nišava, iz Niša. Ostali takmičari i mlavske pastrmke trebalo bi da počnu da se intenzivno mole Bogu, jer im jedino On može pomoći!

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
evo i propozicije :
pocetak takmicenja je u 10h ,prijave su do 9h
trajanje - tri sata
takmicenja se odrzavaju bez upotrebe kontra kuke
obavezna upotreba meredova
dozvoljena upotreba tri musice po slobodnom izboru
BODOVANJE;
RIBA GLAVA - 100 BODOVA + 20BODOVA ZA SVAKI SANTIMETAR ( RIBA OD 20CM=500 BODOVA)
DOSTUPNE RIBE ZA MERENJE (BODOVANJE) 20+ SANTIMETARA
U SLUCAJU ISTOG BROJA NEGATIVNIH ODLUCUJE VECI BROJ ULOVLJENIH RIBA ODNOSNO SANTIMETARA
POZDRAV

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
Ovo sa 3 mušice mi nije baš najjasnije.... SAMO 3 MUŠICE ??? A šta ako ih pokidam u prvih 15 minuta? Ili 3 vrste mušice pa mogu imati više komada? I ko će to kontrolistai kod svakog takmičara? Da li mogu biti i suve i nimfe i strimeri???

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Stvarno mi se ne sviđa ovo pravilo sa odabirom muva. Ako mogu samo tri da se koriste u celom ribolovu to znači da će takmičar morati da pokaže mušice koje planira pre početka takmičenja. Samim tim dobri čitaci vode su u minusu. Do sada sam bio na nekoliko takmičenja i prvo i osnovno pravilo zagarantovanog uspeha je - "match the hatch", vezati muve, ne pokazivati kutiju drugim takmičarima dok se ne završi takmičenje...

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Mixmaster je napisao(la):
Dolaze i favoriti iz USR Nišava, iz Niša. Ostali takmičari i mlavske pastrmke trebalo bi da počnu da se intenzivno mole Bogu, jer im jedino On može pomoći!
Izuzetna i pre svega tacna izjava! 8) 8) 8)

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
evo da pojasnim,
dozvoljena je upotreba sistema sa tri musice na stapu po slobodnom izboru,sto je inace po pravilu fibs moushe
a svaki takmicar sa sobom moze imati koliko god hoce musica
izvinjavam se na nepreciznom objasnjenju

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Mi, Nišlije, se već uveliko spremamo za tu Mlavu. Kuvamo čarobne napitke, pevamo molitve (Bambula.mp3), padamo u trans ispijajući čarobne napitke, sipamo čarolije na muve, a ja sam već angažovao jednu staru Vlajnu sa Homoljskih planina da mi baje.
Muve koje spremamo za takmičenje su:
a) Mlavski pobednik
b) Šampionska larva
c) Crveni as...

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
:D :D :D Kakav si ti lik! :doh: :doh: Da mi je tvoj mozak na par dana da se odmorim  :bleh:

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Sa Mixom se i starke ovajde :D. Sledeci put angazuj neku mladju Vlajnu.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
  Takmičenje na Mlavi je odloženo. Neće se održati 2. VI, kako je predviđeno, već krajem juna. Tako kaže podpredsednik MFS-a, Sale.
Ništa strašno, ribe iz Mlave neće pobeći, a takmičari i organizatori će imati vremena da se dobro pripreme.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
kada se mogu imati tri muve na sistemu ja bi obavezno probao češki način ribolova na dužinu štapa. ispred i iza: brzaka, virova, stena...

Vrh Dno