Svađalica

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
StY_EsoX je napisao(la):
Nekoliko puta sam imao priliku da gledam to o cemu ti pricas, cak si i ti jednom bio glavni akter, jer si zbog par fotkica umesto da u sto kracem roku  vratis ribu nazad, sa ribom u meredovu doveslao do prijatelja da bi te oni slikali (kako bi mogao bolje da poziras) i na taj nacin samo za dzabe izmaltretirao ribu! Sve se vrlo jasno videlo dok smo pecali bucova sa obale!

Znači svi odgovori u pitalici su DA? Ok

Eto čista laž ...ja u životu nisam veslao na Joci jer sam uvek nosio električnu pentu . A da sam štuku možda stavio u meredov i došao do prijatelja koji je bio u blizini ne sporim ,jer uvek pecamo u blizini na 50 ak metara -znači trebao mi je 1 minut da dodjem do njega  ,mislim da jeste bilo tako ,ali moj meredov je orgoman šaranski i držao sam ribu u vodi . Meredov nosim da ne bih ribu prihvatao gripom tj upravo iz razloga da se nebi povredjivala .Ima samo jedna stvar to se verovatno desilo kada si ti onaj jedini put što sam te ja tamo video mušičario štuke ( Čuj bucovi sa obale  :D ) doduše BEZUSPEŠNO a kao veliki štukolovac i pisac eseja  prso kada si video ulov :D  iako imaš slobodu da pecaš potpuno besplatno kad god ti se ćefne i Boga pitaj koliko imaš izlazak godišnje. Malo ti je bila povredjena sujeta pa su ti se umesto el.pente prividela i vesla  :yeswink:  :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
p.s Grip sam samo jednom koristio tj nije ni bio moj već Srećkov ,pošto su došli do mog čamca i Srećko je prihvatio ribu njegovim gripom i dodao mi je da se fotkam.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
simpson H je napisao(la):
Cek ovo mi bre interesantno? Koji svi vlasnici i kojih foruma su pecali za dzabe u Bosni?

dok sam to pisao znao sam da ces ti da repliciras ali me mrzelo da brisem a i ovako je zanimljivije, mislio sam da je dosta njih koristilo slicne pogodnosti, preterao sam kad sam rekao svi  ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Strashni za sebe znam pouzdano da nisam koristio ni jedan revir besplatno NIKADA. Bez izuzetka! Znaci ni Gradac ni Bosna.

Znaci molim te, zaista me vredja da me stavljas u isti kos sa drugima, jer ja placam sve svoje dozvole i pecanja i ne zelim da bude drugacije. Tako je bilo, tako ce i ostati.

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Izvini cika Simpsone, nisam hteo da te uvredim nego sam se iznervirao zbog gluposti koje citam pa sam vise obratio paznju na smirivanje zivaca nego na preciznost same izjave... Ti mi bas i ne delujes kao neko ko se lako vredja pa sam i tebe ubacio u isti kos (sasvim nenamerno, iako sam ubedjen da su vlasnici revira nudili skoro svima takve pogodnosti a neki su ih i iskoristili, znam za jednog iz kragujevca  ;))

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
strashni je napisao(la):
Izvini cika Simpsone, nisam hteo da te uvredim nego sam se iznervirao zbog gluposti koje citam pa sam vise obratio paznju na smirivanje zivaca nego na preciznost same izjave... Ti mi bas i ne delujes kao neko ko se lako vredja pa sam i tebe ubacio u isti kos (sasvim nenamerno, iako sam ubedjen da su vlasnici revira nudili skoro svima takve pogodnosti a neki su ih i iskoristili, znam za jednog iz kragujevca  ;))

Strashni naravno da se ne ljutim, pogotovo ne na tebe i tvoju ekipu samo da reagujem moram. Cisto da se zna. Uvek treba razdvojiti zito od kukolja zar ne? :D

Realno sitne su to pare da bi osecao bilo kakvu obavezu kasnije koja hteo ili ne mora da se vrati. Ovako ciste savesti mogu da napisem svoje vidjenje svakog revira, pohvalim sve ono sto mi se ucini pozitivno ili kritikujem sve ono sto mi se cini negativno. Od mene nikad neces cuti laz na temu velicine riba i kolicine u bilo kom reviru. A u pravu si imali smo jako negativnih iskustava zbog pisanja po forumima. Ekipa iz BG je na osnovu prica po forumima otisla u jedan od revira na visednevni boravak i vratila se sa namerom da nikad vise ne posete tu destinaciju. Jer su se pisale sve same lazi.
Taj iz Kragujevca kog pominjes je u obavezi da hvali pojedine revire, cak sam cuo da trazi pare da reklamira druge. Bez obzira na realno stanje. Takvi se brzo prepoznaju i vodjenje foruma im predstavlja cist interes. Koga bre boli uvo za takve sitne duse? Vidis da se brzo sve prepozna.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Na Gradcu se to rešava kotlićem  :drool: ,količinom ribe i dobrodošlicom .
Bez besplatnih dozvola ,plaćanja reklama i sl.

A interesuje me koji je to revir u pitanju da ne zalutam na tu stranu,u Srbiji ili ne? I to će mi biti dovoljna informacija.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
za doticnog iz kragujevca znam da je probao da iskoristi prednosti koje je istripovao da ima na jednom reviru i umalo je dobio po nosu. steta sto ranije nije provaljen. covek je nevidjena paranoja, mozak mu se sastoji samo od sujete i nicega vise, neverovatan lik.

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Šone je napisao(la):
Znači svi odgovori u pitalici su DA? Ok

Eto čista laž ...ja u životu nisam veslao na Joci jer sam uvek nosio električnu pentu . A da sam štuku možda stavio u meredov i došao do prijatelja koji je bio u blizini ne sporim ,jer uvek pecamo u blizini na 50 ak metara -znači trebao mi je 1 minut da dodjem do njega  ,mislim da jeste bilo tako ,ali moj meredov je orgoman šaranski i držao sam ribu u vodi . Meredov nosim da ne bih ribu prihvatao gripom tj upravo iz razloga da se nebi povredjivala .Ima samo jedna stvar to se verovatno desilo kada si ti onaj jedini put što sam te ja tamo video mušičario štuke ( Čuj bucovi sa obale  :D ) doduše BEZUSPEŠNO a kao veliki štukolovac i pisac eseja  prso kada si video ulov :D  iako imaš slobodu da pecaš potpuno besplatno kad god ti se ćefne i Boga pitaj koliko imaš izlazak godišnje. Malo ti je bila povredjena sujeta pa su ti se umesto el.pente prividela i vesla  :yeswink:  :D

Vesla ili penta ima li razlike? Znam da za sve postoji opravdanje verovatno ga imaju i likovi koji su dovukli stuku sa Prelivace, motiv vam je isti.. a da li je bilo potrebe za tim?

Sone da li ti zaista verujes da bi ja mogao biti ljubomoran na tebe kada se radi o bilo cemu sto je vezano za ribolov ili bilo cemu rugom u zivotu i da bi zbog toga mogla biti povredjena moja sujeta? Da je ovo tvoje cista laz i pokusaj fabrikovanja govori i to da si posle toga dana na Joci u nekoliko navrata od mene trazio da ti donesem float tube kako bi ga probao i da si od mene svaki put dobio odgovor "nema problema", ocigledno te secanje ni ne sluzi bas najbolje jer smo se jos jedan dan u isto vreme slucajno zadesili na Joci... http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=2929.330 ovo je za tebe bilo samo jedno od pecanja koja si sam okarakterisao kao i mnoga prethodna sa ove vode kao

Šone je napisao(la):
Totalni fijasko  :'(

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
U nesto mi je zapalo za oko... na stranici teme joce ciji sam link ovde okacio moze da se vidi i velicina one stuketine sto je svuda guras kao ribu vrednu paznje sa Joce, moram priznati zaista je neman!  :tbumb:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Čitam temu o Joci kad evo ovoga:

Šone je napisao(la):
E Seb brate ovo je hard level mušičarenje ,pošteno se čovek raspadne a ne to tvoje izadješ na jezerce ,lagano namlatiš par komada šarana od 22 kg  i odeš kući zadovoljan  ;) he he ...

Hebiga Šone, lako je Sebu kad peca na ribnjaku!  :hammer: :hammer: :hammer:

Dakle Šone, potpuno razumem promenu mišljenja da ti se tamo ne ide zbog nekih mamlaza koji se iživljavaju sa štukama koje treba odmah pustiti, ali i dalje ću braniti stav da, iako je to zaista stari zapušteni ribnjak šarana, pecanje nikako ne podseća na pecanje u ribnjaku. Taj ribnjak je "podivljao" i tamo se pecaju ribe rođene u prirodi, bez ikakve veze sa čovekom. To, naravno, znaš i ti...

Vrh Dno