Šone je napisao(la):
EkoBuljos ajde ne peni više ovde nisam ti ja tatica i odgovori nam sa da ili ne ,prosto,na par pitanja bez uvijanja ,prelaženja na druge teme i ostalog ,pošto si smorio i Boga i oca sa Jocom.
dakle:
1.Da li je Joca iskopan kao ribnjak ,da li je bio ribnjak?
2.Da li na Joci postoji izlovni i ispustni kanal kao na svakom ribnjaku?
3.Da li je Joca u sastavu ribnjaka Ečka ?
4.Da li je poribljavan ranije a i skorije ?
5.Da li ti i tvoj drug pecate tamo za DŽABE ,da bi izigravali podparole ?
6.Da li momci (neki Drakulići a ja nemam pojma ni ko su) sa ovoga video klipa isto izigravaju podparole Joce kao i ti i tvoj dečko Dane?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2GJ7H_R1XcQ[/youtube]
7.Da li je istina da na Joci nema lovostaja na štuku?
8.Da li je dozvoljen lov na žive mamce na C&R reviru? (kažu do skoro)
9.Da li su likovi sa prelivače dovukli štuku od 11 -12 kg do hangara da bi im Jocin pomoćnik doneo vagu i da bi se slikali sa ulovom koji je odmah nakon toga crko?
10.Da li si čuo da je General iz Opova odneo sa Joce štuke nataknute na stringer pred gazda Ivanom i Jovom ?
11.Da li su pronalažene velike štuke ckrnute na prelivači zbog nesavesnog ponašanja ribolovaca ?
12.Da li je istina da su dva lokalna seljaka iza hangara ispuštala vodu iz jezera prošle godine kada je bila velika voda iz ne znam kojih razloga ? (po meni da bi se izvukla štuka iz trske da bi se lakše lovile-na ovo nemoraš da odgovoriš jer je moja predpostavka)
kratko da ili ne ? kratko jeste ili nije ...i nemamo šta da pričamo više u vezi toga .
...evo dobices odgovor od mene na sva ova pitanja i to vrlo detaljno! Ukoliko si ocekivao da dobijes odgovore samo sa Da i Ne.. to ovde nece biti slucaj.... a ako ih zaista zelis prvo cu te zamoliti da mi odgovoris sa Da ili Ne na sledece pitanje: "Da li tvoji roditelji znaju da si homoseksualac?"
Da li je Joca iskopana kao ribnjak? Jeste mocvarno podrucje uz Tisu i Begej su zbog pogodnosti bili preuredjeni u ribnjake. Posto je bila u funkciji ribnjaka nikoga ne treba da cudi sto ova voda ima izlovni kanal i sto se ima ceo sistem za regulaciju nivoa vode! Ovo je jasno svakom ko prvi put dodje na ovu vodu i prosto je nemoguce ne primetiti resetku koja se nalazi odmah tu pored camac a ako ja sluzi za regulaciju vode! Ne ova voda nije u sastavu ribnjaka Ecka jer vec dugi niz godina nije u funkciji ribnjaka ali se nalazi pod upravom ribarskog gazdinstva Ecka! Ako se izuzme period kada je Joca bila jos uvek u funkciji ribnjaka.. poribljavanja je bilo jer je jezero poribljeno sa amurom i jednom malom kolicinom sitnih primeraka stuke i ubacen je tostolobik. Da li ima sta lose u poribljavanju? Nema! Vecina riba koje se love na Joci su ribe koje su se izmrestile na ovoj vodi, a ne koje su poribljene, sto je slucaj sa nekim drugim C&R revirima gde su gotovo sve kapitalne ribe ribe iz ribnjaka pa to nikome ne smeta! Da, ja na Joci pecam za Dz jer mi je urednik S&F-a kao saradniku ovog magazina ponudio da bez ikakvih obaveza pecam na ovoj vodi za Dz! To je sasvim normalno i nismo jedini koji imamo takav tretman na ovoj vodi jer ga imaju i ljudi iz ostalih magazina! A mislim da smo dosta uradili kad je u pitanju promovisanje Joce medju musicarima, evo smaram se ovde i sa tobom kako bih objasnio ljudima da to sto ti pokusavas da dokazes nema veze sa vezem u sta su se svi ljudi koji su posetili ovu vodu uverili, sto mozes da i procitas na osnovu njihovih komentara! Da li su Drakulici promoteri Joce trenutno ne znam, znam da je mladji brat jedno vreme drzao grupu o jezeru joca na Facebooku, ali ta grupa je zatvorena i otvorena je nova, i ako se nevaram tu grupu vise on ne odrzava, i poznato mi je da su u nekoliko navrata dolazili na Jocu kako bi snimali za emisiju koju radi Joca Simonovic! Nadam se da znas cije si komentare sa varalicara okaci radi se o dva sjajna lika (Vanja Grbic i Milos Elek) koja su mnogo bolji promoteri ove vode od likova o kojima mnogo ljudi nema bas sjajno misljenje kao sto su Drakulici! Istina je da na Joci nema lovostaja, to su pravila koja su doneli ljudi koji gazduju ovom vodom, i to nije neuobicajeno za revire pogotovo ne za C&R revire! Na mnogim vodama sirom sveta vreme nakon sto se led povuce pa sve do pocetka mresta smatra se za top sezona kada je stuka u pitanju! U vreme mresta stuka koji se ne odvija uvek i u vreme lovostaja, stuka je potpuno nezainteresovana za hranu, ovo je opisano u nekoliko knjiga od koje su pojedine itekako interesantne za musicare! Posto Joca nije musicarski niti varalicarski revir ali jeste C&R revir na ovoj vodi je dozvoljen i ribolov na zive mamce. Gde kad i kako zaista ne znam jer me to ne interesuje! Da li su likovi sa prelivace dovukli stuku do hangara zaista ne znam to nisma video ni jednom na ovoj vodi! (Stuka sa slike definitivno nema 11-12kg) Za pricu o Generalu iz opova sam cuo prvi put od tebe.. ali me zaista ne cudi jer svakakvih ljudi ima. Ovako nesto se najoci desilo toliko puta da moze da se nabroji na prste jedne ruke ukoliko u njoj drzis nesto! Mrtve stuke su pronalazene na Joci i u toku sezone i van nje (pazi slucajnosti kad sam bio sa cakijem kad smo nasli jednu), i nije sve povezano samo zbog nesavesnog pustanja! Kad je u pitanju C&R ribolov javlja se mortalitet i definitivno ne prezivi svaka riba ali ni to nije povezano samo sa neadehvatnim rukovanjem sa ulovom! Ali budite sigurni da necete videti dno poplacano mrtvim stukama a neko je to i tako zeleo da predstavi a posle kaze neodvraca nikoga od Joce! Nekoliko puta sam imao priliku da gledam to o cemu ti pricas, cak si i ti jednom bio glavni akter, jer si zbog par fotkica umesto da u sto kracem roku vratis ribu nazad, sa ribom u meredovu doveslao do prijatelja da bi te oni slikali (kako bi mogao bolje da poziras) i na taj nacin samo za dzabe izmaltretirao ribu! Sve se vrlo jasno videlo dok smo pecali bucova sa obale! U jocu se cesto upumpava i iz nje regulise, ali je voda pre i to nije nista cudno, i nema veze sa pricom koju plasiras da se to radi kako bi stuka izasla iz trske i lakse se lovila!
Mislim da je svima koji ovo procitaju sasvim jasno da nijedan od ovih razloga ne moze da bude toliko uverljiv da neko svoje misljenje o jednoj vodi promeni za 180stepeni! Osim u ovom slucaju jednog.. koji bas i nema veze sa Jocom a vezan je za pitanje pod brojem 5! Cije postove si kopirao: Caki, Vanja, Milos i dalje vrlo rado dolaze na ovu vodu i svaki put bude odlicno druzenje sa njima!
P.S neka administratori prebace ovo u temu Joca jer nema veze sa ovom temom!