Svađalica

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
pera je napisao(la):
samo za ekipu iz ćoška
http://www.youtube.com/watch?v=Br9XJiigbc4

Pice za celu kafanu iz coska.... :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ib2W9poKC7M[/youtube]

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Ti si decko zasluzio nesto sasvim drugo a ne uvrede :)
I svako na kraju od mene dobije ono sto zasluzuje, ne brini i ti ces dobiti.

Šone je napisao(la):
Takodje sam veoma ozbiljan kada kažem da je pojedincima na ovom forumu svašta dozvoljeno ,da idu od teme do teme i da je upropaštavaju,da vredjaju ostale članove ,da optužuju za raznorazne radnje ,krivolovne ,krivične kao i da pišu uvrede ,da uteruju dugove , pišu izmišljotine i da zloupotrebljavaju  forum i internet u  svoje lične svrhe da bi se nekom svetili ..

Pa da dodam i prete

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Napuderisani opet kukas ko baba, izigravas zrtvu i nastavljas da hronicno lazes izvrces istinu.

Aj malo da se podsetimo kako je sve pocelo i ko je prvi poceo da vredja i omalovazava i to iz ciste gluposti.  Sve je pocelo kada su ljudi koji su mnogo iskusniji od tebe, objasnili tehnicke karakteristike upredene strune sto si ti negirao i kad ti je deset ljudi napisalo da nisi u pravu, tvoja ljubomora, zavist i patologija su isplivali na povrsinu. Poceo si sa omalovazavanjem tipa sta vi znate, koji ste ribolovci, gde ste vi pecali sem  na Joci, pa je krenulo pljuvanje i izmisljotine o Joci itd. Ustvari eksplodirala je sva tvoja prikrivena zavist.

Evo svako moze da se uveri u to ako procita ovu temu.
http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=307.30

Pokusao sam na finjaka da ti pokazem da nisi u pravu ali ti si bio neumoljiv u svojoj gluposti. Kada si preterao, poceli smo da te trpamo i zajebavamo na finjaka za razliku od tebe koji si probao to da radis najprimitivnijim i neinteligentnim nazovi forama, koje su ispod svakog nivoa.

Ti si takav pacijent za zajebavanje da je vise glupo tovariti te. Isprovaljivali smo te kakav si folirant, lazov i egoista koji menja misljenje cesce nego gace.
Nadalje cu izbegavati rasprave sa tobom jer smo te i vise nego isprovaljivali i izajebavali, to jes sam sebe provaljujes, sem naravno kad napises neku tesku baroniju kojima si sklon.

Pozdrav Nebojsa, Sone ili kako vec.
http://www.youtube.com/watch?v=O5GzLpHYPwM

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Ljudi.... j..ete li vi nešto ili ne  ??? ? Ako je odgovor "ne" ili ,možda, zamalo jednom prošle godine, pod hitno da se aktivirate u tom pravcu ili mušičarski mozgovi odoše u tri lepe.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Vrlo primereno komentar od strane admina i duhovit do m...g  :-X Ovde sve neki jebaci. 

Da radite svoj posao kako treba ovakve rasprave i bi se zavrsile odavno.  :yeswink:

Posto ste vec oterali svojim radom neke clanove koji su imali zaista sta korisno da napisu vidim da nastavljate sa tom politikom ocigledno vam je stalo vise do foliranja, lagarija i laznog mira na forumu, nego do istine.
Kako god vas forum, vasa politika. 

Pozdrav.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Primeren, naravno da je primeren. Nije mi ni bila namera da bilo koga nasmejem komentarom. Situacija je krajnje ozbiljna, a ko shvata, svatiće šta sam hteo da kažem, a ko ne shvata, nemam nameru da mu crtam!!!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
EkosLjubos ako ti je za utehu nisam ni pokušavao da pročitam šta si se sve napisao samo sam svukao kursor na dole jer je počelo da me smara ,pogotovo kada vidim neki duži tekst od tebe znam unapred odprilike šta je sadržina - ima tri stvari koje se stalno vrte 1.Šone je promenio mišljenje u vezi Joze 2. Šone uveličava ribu koju je uhvatio 3.Šone plače kao žena .Pošto sam preskočio tvoj tekst nasmejao sam se malo na komentar i Strelčevo  pitanje da li j..... nešto ?  :) i setio se nekih koji su proveli duže vreme u izolaciji tamo negde u divljini mresteći neke autohtone ribe pa sam pomislio onako u šali da su malo zastranili  :)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Jutarnja Kafica ,budjenje,nedelja ,hladno mrzi me da idem na vodu ..i malo forumčić ...pa se setih i ove teme . Pošto sam  se setio kako se ovde navodi da sam provaljen (veoma smešno)  ,kako članovi foruma tobože napuštaju ovaj forum zbog mene -ako sam dobro razumeo iz nekih postova na forumu  ,odlučio sam da prikažem jednu od više poruka i mišljenja koje sam dobio na FB od tih istih članova foruma ,naravno sakrio sam indentitet jer ne želim da druge ljude mešam u ova natezanja i rasprave.( pogledati attachment)
Inače sve je počelo prilično davno mnogo pre nateznaja oko toga dali je bolji monofil ili pletenica kako Ljubica navodi ,još od momenta kada Simpson počeo sa prozivkama u vezi Tamiša ,Počelo je Simpsonovom prepirkom sa Zvezdanom i omalovažavanjem u stilu kako meni pada na pamet da zovem ljude na Tamiš u pakao ..i sve bi to bilo ok čovek ima svoje lično mišljenje u vezi Tamiša i ja to poštujem da posle toga taj isti Simpson nije tražio od mene lično par puta da ga vodim na taj isti Tamiš tj pakao što ja nisam želeo . E posle toga kreću provokacije u Simpsonovom stilu po forumu kao i to da je nahuškao Ljubicu i Danka kako se već zove tj  njegove ortake sa musicarenje.coma da to isto rade ..

počelo je ovako- a završilo se onim citatom koji se nalazi u mom potpisu

Pogledati ovu i sledeću stranicu na temi TAMIŠ
http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=1526.15

Inače ovo sam napisao ne kao odgovor Ljubici ,Simpsonu itd već radi foruma ako moje prisustvo smeta forumu nije nikakav problem uopšte ne moram da pišem više ništa ..nije frka  ;)

Prilozi

• Capturecropp1.jpg
    Capturecropp1.jpg
    67,8 KB · Pregleda: 199

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
U breeeee.....znam Ti ovu Anu Tasic sa Fb-ka  :hammer: :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Daj da vidimo poruke jos nekog clana, pisma podrske jadnom, nesrecnom i napacenom shonetu kog mrze samo 3 moderatora sa coma a svi ostali seku vene za njim.

Mozda Prota shvaler prepozna jos neku :hammer:

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
Jutarnja Kafica ,budjenje,nedelja ,hladno mrzi me da idem na vodu ..i malo forumčić ...pa se setih i ove teme . Pošto sam  se setio kako se ovde navodi da sam provaljen (veoma smešno)  ,kako članovi foruma tobože napuštaju ovaj forum zbog mene -ako sam dobro razumeo iz nekih postova na forumu  ,odlučio sam da prikažem jednu od više poruka i mišljenja koje sam dobio na FB od tih istih članova foruma ,naravno sakrio sam indentitet jer ne želim da druge ljude mešam u ova natezanja i rasprave.( pogledati attachment)
Inače sve je počelo prilično davno mnogo pre nateznaja oko toga dali je bolji monofil ili pletenica kako Ljubica navodi ,još od momenta kada Simpson počeo sa prozivkama u vezi Tamiša ,Počelo je Simpsonovom prepirkom sa Zvezdanom i omalovažavanjem u stilu kako meni pada na pamet da zovem ljude na Tamiš u pakao ..i sve bi to bilo ok čovek ima svoje lično mišljenje u vezi Tamiša i ja to poštujem da posle toga taj isti Simpson nije tražio od mene lično par puta da ga vodim na taj isti Tamiš tj pakao što ja nisam želeo . E posle toga kreću provokacije u Simpsonovom stilu po forumu kao i to da je nahuškao Ljubicu i Danka kako se već zove tj  njegove ortake sa musicarenje.coma da to isto rade ..

počelo je ovako- a završilo se onim citatom koji se nalazi u mom potpisu

Pogledati ovu i sledeću stranicu na temi TAMIŠ
http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=1526.15

Inače ovo sam napisao ne kao odgovor Ljubici ,Simpsonu itd već radi foruma ako moje prisustvo smeta forumu nije nikakav problem uopšte ne moram da pišem više ništa ..nije frka  ;)

Dzej opet lazes, Bojan nije nikoga nahuskao, ti si prvi poceo iz cistog mira da pljujes, omalovazavas(Bojana, Daneta i mene) i da lazes o Joci i to samo zbog svoje sujete. Svako moze da se uveri u to, citajuci deo prepiske u linku koji sam okacio.

Vise od deset musicara je posetilo Jocu i videlo je kakva je voda u pitanju.  Uverili su se da sve sto smo pisali Dane i ja je istina, a neki su lepo to i opisali na forumu, a da vecina stvari koje si ti napisao je notorna glupost. Utisci ljudi koji su musicarenju na ovoj vodi govore sve...Nema vise potrebe da te ja demantujem.

Taj koji se poruka po FB ako ima nesto da kaze neka kaze ovde na forumu i neka se potpise.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
EkoBuljos ajde ne peni više ovde nisam ti ja tatica i odgovori nam sa da ili ne ,prosto,na par pitanja bez uvijanja ,prelaženja na druge teme i ostalog ,pošto si smorio i Boga i oca sa Jocom.
dakle:
1.Da li je Joca iskopan kao ribnjak ,da li je bio ribnjak?
2.Da li na Joci postoji izlovni i ispustni kanal kao na svakom ribnjaku?
3.Da li je Joca u sastavu ribnjaka Ečka ?
4.Da li je poribljavan ranije a i skorije ?
5.Da li ti i tvoj drug pecate tamo za DŽABE ,da bi izigravali podparole ?
6.Da li momci (neki Drakulići a ja nemam pojma ni ko su) sa ovoga video klipa  isto izigravaju podparole Joce kao i ti i tvoj dečko Dane?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2GJ7H_R1XcQ[/youtube]

7.Da li je istina da na Joci nema lovostaja na štuku?
8.Da li je dozvoljen lov na žive mamce na C&R reviru? (kažu do skoro)
9.Da li su likovi sa prelivače dovukli štuku od 11 -12 kg do hangara da bi im Jocin pomoćnik doneo vagu i da bi se slikali sa ulovom koji je odmah nakon toga crko?
10.Da li si čuo da je General iz Opova odneo sa Joce štuke nataknute na stringer pred gazda Ivanom i Jovom ?
11.Da li su pronalažene velike štuke ckrnute na prelivači zbog nesavesnog ponašanja ribolovaca ?
12.Da li je istina da su dva lokalna seljaka iza hangara  ispuštala vodu iz jezera prošle godine kada je bila velika voda iz ne znam kojih razloga ? (po meni da bi se izvukla štuka iz trske da bi se lakše lovile-na ovo nemoraš da odgovoriš jer je moja predpostavka)

kratko da ili ne ? kratko jeste ili nije ...i nemamo šta da pričamo više u vezi toga .

Prilozi

• CaptureJoca.JPG
    CaptureJoca.JPG
    36,4 KB · Pregleda: 144
  • Capturejoca2.JPG
    Capturejoca2.JPG
    58,1 KB · Pregleda: 146

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Šone brale mislim da nisi razumeo smisao teme - treba da se svađaš sa nekim forumašem. A ti se svađaš sa jezerom!  :doh:

Vrh Dno