Svađalica

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Moje brojne uvrede ? Pazi samo ko ovo piše ,mislio sam da si ti poznat po tome na svakoj mogućoj temi na forumu ...no ajde. :tbumb: izgleda si se previše družio sa tom drugaricom a sad dali je to samovoljno ili nije...pa ko to zna  :)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
...Pogotovo sto je Goci ovde poput belog medveda zasticen. Moze da casti druge uvredama bez bojazni.
simpsone H, čitajući ovaj forum proteklih meseci video sam na desetine uvreda koje si tu uputio drugima, tako da svoje osobine ne pripisuješ meni i drugima. Ja zaista ne znam da sam ikoga uvredio poslednjih meseci, niti sam napisoa ikakvu uvredu.

Ti si taj koji ovde vređa ljude, ti si taj koji započinje svađe, ti si taj koji iako ima svoj forum dolazi ovde da provocira ljude. Sve to verovatno radiš smišljeno kako bi ljudima ogadio ovaj forum i kako bi prešli na tvoj. Vidim da ti jako dobro ide.

Hajde lepo da se dogovorimo da kada god ti dođe da se na nekim napušujuš ovde, pozoveš čoveka na tvoj forum, otvoriš posebnu temu pa raspalite do ponoći. Može?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Goci je napisao(la):
Hajde lepo da se dogovorimo da kada god ti dođe da se na nekim napušujuš ovde, pozoveš čoveka na tvoj forum, otvoriš posebnu temu pa raspalite do ponoći. Može?
Neće da može ,mene je neko tamo banovao samo zato što sam pustio film  :smoke:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Goci je napisao(la):
video sam na desetine uvreda koje si tu uputio drugima,

Ti si bre sine patoloski lazov kada napises ovakvu jednu stvar. Prvo nisam vredjao a drugo i da jesam postoje samo dve osobe koje su to zaluzile iz odnosa prema meni, a to si ti i onaj pacijent. Evo i ovde tebi nisam izneo ni jednu uvredu jer ako neko tako laze onda je dijagnoza patoloski lazov.
Dakle ne postoji rec "drugima" jer ako si mislio na sebe i na pacijenta niste ni priblizno toliko visoko kotirani da budete drugi.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Evo ja sam zaslužio uvrede priznajem ,nisam hteo da reklamiram Ross štapove , Bojana Simpsona radnju i nisam hteo da ga vodim na Tamiš  :tbumb:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ti si decko zasluzio nesto sasvim drugo a ne uvrede :)

I svako na kraju od mene dobije ono sto zasluzuje, ne brini i ti ces dobiti.

Ti da mi reklamiras stapove taman da se obesim, to su stapovi za musicare a ne bolesnike. :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
samo za ekipu iz ćoška
http://www.youtube.com/watch?v=Br9XJiigbc4

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ma to je greskom umesto na msn otislo ovde. Ostao kusor na reply a ja kucao u msn prozoru drugaru. Posle enter doslo ovde.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Ti si decko zasluzio nesto sasvim drugo a ne uvrede :)

I svako na kraju od mene dobije ono sto zasluzuje, ne brini i ti ces dobiti.

Što da nećeš da se biješ?  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
a lepo lepo  :tbumb: ova rasprava konačno napreduje u zdravom smeru  :hammer:  :D

svađe su bez veze ako na kraju nema krvi ili bar prosutih zubi    :D :hammer: :doh:

a onda kada se smire strasti zajedno popijete pivce i postanete najbolji prijatelji  :hammer:

Vrh Dno