Gogo je napisao(la):A da ja promjenim ime teme u "Recepti balkanskih specijaliteta" kakve ste vi seronjeotvorim vam temu gdje možete da se natežete i svađate a vi ko babe te čvarci, te kupus ...
![]()
Neka neka samo tako bolje o jelu nego o glupostima i natezanjima![]()

Gogo , fali nam samo glavni akter svadja i natezanja na forumimam u tome je problem...Gogo je napisao(la):A da ja promjenim ime teme u "Recepti balkanskih specijaliteta" kakve ste vi seronjeotvorim vam temu gdje možete da se natežete i svađate a vi ko babe te čvarci, te kupus ...
![]()
Neka neka samo tako bolje o jelu nego o glupostima i natezanjima![]()
denmil je napisao(la):Nemate pojma.
domaca ljuta, kiseo kupus
moze malo ulja i tucane paprike preko...

Šone je napisao(la):Gogo, fali nam samo glavni akter svadja i natezanja na forumima, u tome je problem...![]()
Šone je napisao(la):Ponoviću ovo pošto si napisao nešto bezveze (u svom maniru) što nema veze sa odgovorom tj da li smatraš da su divlje štuke van mesta gde se plaća ufur 2000 din( doduše ti ih ne plaćaš pa si zato tamo non stop ) vredne pomena i fotosesija po tvom prethodnom postu kako kažeš ovekovečio si taj ulov video klipom znači ipak si fasciniran njime ili nisi , ako nisi što si ga snimao?
Vidiš ja sam zadovoljan jer si kao moj učenik ipak naučio nešto pa ne moraš da se fotkaš više sa onim penkalima koje guraš u objektiv .ajde ipak ću sačekati da vidim taj fascinantan ulov sa divlje vode pa ću te ili pohvaliti ili pokuditi
Opet me optužuješ da sam krivolovac ,evo moje dozvole za 2011 godinu pa bih te molio da se javno izviniš za klevetu koju su napisao više puta pošto više neznaš šta drugo da lupaš.. A bara su besplatne jer se ne plaća ufur 2000 din kao na mestu gde te tvoji nalogodavci puštaju da pecaš besplatno.
na žalost neću biti pri internetu tako da ću pogledati tvoj fascinirajući video klip tek sledećeg vikenda ..pozdrav

ekoljuba je napisao(la):A kad smo vec kod dozvola mogao bi konacno ljudima iz EKOD Gradac da isplatis doplatnu dozvolu. Jedini si ti ostao duzan pa moraju da jure tvoj broj telefona ne bi li te namolili da platis.![]()
Naravno da rade u dogovoruStrelac je napisao(la):Samo se selite iz teme u temu i podprcujete i čak mi pada na pamet da ovo možda radite u dogovoru kako bi zasrali celi forum ??? .