Svađalica

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Pozdrav svim, nakon dužeg razmišljanja što i kako dovesti u red usijane glave došli smo do zaključka kako bi vam trebalo otvoriti posebnu temu pod nazivom "Svađalica" Sama riječ vam već govori sve, ko hoće da se inati sa kime i da se nateže to ovdje može, naravno opet do granica kulture i ukusa po svojoj volji, a ako se i tu pretjera obrisati ćemo. Dakle svaku započetu svađu i natezanja u bilo kojoj temi prebaciti ćemo ovamo pa tu možete nastaviti sa istim a teme će nam ostati čiste i uredne od gluposti.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=omcCLgUCAqc[/youtube]

evo im malo za stimung  :hammer:

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Mene ne interesuju svadje ,nego me interesuje da mi vi mene kazete gde ima jeftina kavurma i cvarci...... :D :D :hammer: :hammer: :hammer:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
peka je napisao(la):
Mene ne interesuju svadje ,nego me interesuje da mi vi mene kazete gde ima jeftina kavurma i cvarci...... :D :D :hammer: :hammer: :hammer:
nemam pojma da li je baš jeftino ali sam kupio juče fantastiče čvarke 700din -kg  :smoke:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Duvan čvarci od 900-1100 din/kg a oni masniji i jeftinije,domaća kavurma (nemam pojma al je dobra  :bleh:) a pihtije su odlične mada isto nemam pojma koja je cena .

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
To je gratis,za goste  :smoke: uz kobaju i domaći hleb

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Pera kao i uvek u pravom domaćinskom raspoloženju  :tbumb: ko će izdržati do Marta meseca  :blush:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Boga mi za ajvar frka,ja i Žuća smo kupili samo 130 kg paprika ,ispekli ,sa ženama oljuštili i napravili pravI uprženi ajvar bez ikakvih dodataka .
Ali izgleda da zimu sačekati neće  :drool:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
A da ja promjenim ime teme u "Recepti balkanskih specijaliteta" kakve ste vi seronje  :mad: otvorim vam temu gdje možete da se natežete i svađate a vi ko babe te čvarci, te kupus ... :D :D
Neka neka samo tako bolje o jelu nego o glupostima i natezanjima  :tbumb:

Vrh Dno