drogi
Full member
sašaPI je napisao(la):Malo mi žao što je Simpson banovan....bila bi interesantnija tema![]()
Slažem se
sašaPI je napisao(la):Malo mi žao što je Simpson banovan....bila bi interesantnija tema![]()
Goci je napisao(la):@few people: U prvih 40 dana ove godine na forumu je vladala baš lepa, drugarska atmosfera. Nemojte to da kvarite.![]()
ali ne da ga preteruješ, nego... HAOS
mozes samo da me zabavis ovakvim postovima :yeswink: jer su ti svi bezvezni , of topik . bukvalno ni jedan nemas vezan za musicarenje.sašaPI je napisao(la):Malo mi žao što je Simpson banovan....bila bi interesantnija tema![]()
drogi je napisao(la):Slažem se

dr.lucky je napisao(la):Test, test sestica, ca, ca fly_alkocholic
Dobro dosli na prvi musicarski forum u Srbiji! Sta reci za pocetak...
Razmenjujte iskustva, zezajte se i neka Vas musicarska ideologija i pristup zivotu prati kroz sajt!
Ako imate neke zamerke, preloge i sl. napisite!
dr.lucky je napisao(la):Osnovna ideja sajta jeste ubacivanje i filozofiranje.Ribolov na gliste, boile i slicna sranja nije zanimljiv i ideja je popularisanje musicarenja tako da ce se ubacivanje i tupljenje nagradjivati u tvojim poljupcima!
e bas si uporanjapanac je napisao(la):Eto... obrni okreni, ja tebe opet po malo podjebavam. Mislim, poprckujem, ili zajebavam, kako god ti to skapirao.