SURVIVOR Serbia -season 2010-

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Pišemo na forumu sve i svašta, čudimo se i divimo jedni drugima... Sreća te postoji ova Španska mušica pa možemo da lupetamo....

Postoji jedna veoma popularna emisija na TV FOX a zove se SURVIVOR. Da li poznajete nekoga od takmičara i dali imate favorita. Šta mislite kako biste se snašli da ste na mestu nekoga od njih.

Ja mislim da bih se nagladovao i pored toga što bih potamanio sve one krabe i rakove sa plaže a pirinač trećeg dana ne bih mogao da smislim...

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Meni nije jasno sto niko od njih ne zna ribu da uhvati. Davali su im i opremu ali nista!

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Prošle godine je onaj momak provalio fazon kako da lovi ribe i odmah su ga isterali.

Govorili su da po celi dan ne radi ništa nego samo sedi na onoj steni i lovi ribe  :doh:  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
kod mene to vrte na jednoj domacoj tv ali par puta sam probao to gledati pa mi sve to dosadno...tako da ne gledam to...i ja sam se prvo mislio kako ce lepo neko da proba da lovi a oni udaraju po pustom pirnču...meni to dosadno, kada menjam kanali i kada ugledam tu emisiju par sekundi ponekada zastanem ali uvek mi deluje isto... :blush:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
ima zgodnih devojaka ,nije loš a i zanimljivo je šta sve ljudi rade kako bi pobedili tamo    :whistle:

p.s baš sam sinoć gledao ..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Kao i svaki reality show i ovaj je dno dna namenjen jos vecem zatupljivanju nacije. Zabranio bih dekretom survivor, farmu, velikog brata, sestru, menjam zenu, svastiku, jetrvu i ostale imbecilnosti.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
simpson H je napisao(la):
Kao i svaki reality show i ovaj je dno dna namenjen jos vecem zatupljivanju nacije. Zabranio bih dekretom survivor, farmu, velikog brata, sestru, menjam zenu, svastiku, jetrvu i ostale imbecilnosti.

potpis!  :tbumb:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ja bih pre svega zabranio Pink :lurk:

MarkoTimokRiver

Senior member
Učlanjen(a)
18.12.2009.
Broj reagovanja
0
Po meni je to sviranje ku...
Sve je to "izmisljeno" da zaradjuje lovu (sms glasanja-reklame-sponzori)

Cuo sam da su nekada nemci imali pravi survivor.Mesec ili dva u divljini Kanade sa min. opremom ali ne znam detalje.Najverovatnije doziveli krah jer nisu zaradjivali kintu.

Nesto vise o pravo "survajvingu" mozete pogledati ovde

http://www.youtube.com/user/wildernessoutfitters

Vrh Dno