Štetnost mušičarskih revira i C&R imidža

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
E, jebiga... ti ga krstis, ono prdi.  :D

Randjo, ne brini, ne trazim ja od tebe da ostanes sto te volim, nego sto si ti deo ovog foruma... znaci zbog foruma, a ne zbog tebe. To sto si prost - tu ti ja nista ne mogu pomoci! U stvari, mislim da tebi niko ne moze pomoci. Ali da pripadas ovde vise nego neki ostali - to stoji, pa ti mozes da lupas sta god hoces. :hammer:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Mixmaster je napisao(la):
Ovo je vrh! Samo još nedostaje da me i PedjaBG zavoli, pa da postignem potpunu erekciju. :hammerhead:
I dalje ce da nedostaje, idi kod lekara na vreme.
A ako vam se priduže i "napredni", imaću i gde da svršim. :suck:
Imaces, cim se uloguju tvoji ljubitelji.

Ovo je, naravno, šala, nadam se ne previše vulgarna.  :tbumb:
Jeste previse vulgarna.

Da, Sjekloca, ovo funkcionishe pod motom Orvelove "Zivotinjske farme": "Svi smo mi jednaki..." Ko je citao, zna taj moto.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
:D :D :D
Bojim se da doticni nije stig'o dalje od "Zivotinjskog carstva"!
:doh:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Sjekloca je napisao(la):
:D :D :D
Bojim se da doticni nije stig'o dalje od "Zivotinjskog carstva"!
:doh:

'Ajmo u Spansku muvu, opet ce nas okrpiti da se ne drzimo teme, makar bila i ovakva kakva je i prethodno konsenzusom odbacena.
Mozda dotle Lucky i postavi filmic o Japankama. :hammer:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Sve me strah da nas u spanskom odeljku ne spopadne "spanska groznica"... :-X

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Životinjska farma je bila moje omiljeno štivo pre skoro dve decenije. Samo, ne vidim vezu između toga i štetnosti nekih pojava u sportskom ribolovu. Možda samo profesor hoće da pokaže da je nosioc "Čitalačke značke"?  :doh:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ti si pokazao kakva znacka tebi treba! Pa, tol'ko li si budala, amaan? :-[

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
E ko je toliko iznervirao Crnogorca u Nisu da je poceo da prica juznjacki... opravdano mu je isti postavio pitanje! :hammer: :tbumb:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Sjekloca je napisao(la):
Ti si pokazao kakva znacka tebi treba! Pa, tol'ko li si budala, amaan? :-[
Meni ne smetaju uvrede na forumu, ali ovo može biti loš primer za ostale. :tumbdown:

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
Meni se cini da mix uziva kad ga grde vise nego kad ga hvale i da se vodi politikom za dobrim se konjem prasina dize ili pak dobar prdez se nadaleko cuje :p :p :p

U vecini postova i teorija sam se slozio sa njim ali brate voli covjek da se hvali pa to ti je.
Te najbolji je u lovu pastrmke,trti klenove ka antihrist ,bolja mu Nisava od Drine , pa teorije o poribljavanju i C&R-u,i da ne nabrajam vise svi znamo kako zna da zabudali pa pise siroko i nasiroko a malo kaze.

Ko o cemu kurva o postenju,budala uvjek tvrdi da je pametan a mix da je u svemu najbolji sad se postavlja pitanje dali to on radi namjerno ili se folira ka majka Jugovica da je nevina.

Jedna cinjenica stoji da nema njega ovaj forum bi izgubio na kvalitetu jer koliko god da je vulgaran i mlati praznu slamu ponekad ipak su neki od najzanimljivijih postova ipak njegovi.
Zato mix samo nastavi ko te gotivi taj  nije bas bistar a ko te ne podnosi e taj je zreo za jedno dobro omlacivanje motke-Nadrealisti-

Ps: Da nisi bio skoro na Moraci nesto nema ribe trtilicaru :bleh: :whistle:

Ako se ko nasao uvredjen ovim pisanjem ja mu nisam kriv sto se pronasao u tekstu.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
asader je napisao(la):
Meni se cini da mix uziva kad ga grde vise nego kad ga hvale i da se vodi politikom za dobrim se konjem prasina dize ili pak dobar prdez se nadaleko cuje :p :p :p

U vecini postova i teorija sam se slozio sa njim ali brate voli covjek da se hvali pa to ti je.
Te najbolji je u lovu pastrmke,trti klenove ka antihrist ,bolja mu Nisava od Drine , pa teorije o poribljavanju i C&R-u,i da ne nabrajam vise svi znamo kako zna da zabudali pa pise siroko i nasiroko a malo kaze.

Ko o cemu kurva o postenju,budala uvjek tvrdi da je pametan a mix da je u svemu najbolji sad se postavlja pitanje dali to on radi namjerno ili se folira ka majka Jugovica da je nevina.

Jedna cinjenica stoji da nema njega ovaj forum bi izgubio na kvalitetu jer koliko god da je vulgaran i mlati praznu slamu ponekad ipak su neki od najzanimljivijih postova ipak njegovi.
Zato mix samo nastavi ko te gotivi taj  nije bas bistar a ko te ne podnosi e taj je zreo za jedno dobro omlacivanje motke-Nadrealisti-

Ps: Da nisi bio skoro na Moraci nesto nema ribe trtilicaru :bleh: :whistle:

Ako se ko nasao uvredjen ovim pisanjem ja mu nisam kriv sto se pronasao u tekstu.

Dragi Asader, veoma je pogrešno ofrlje tumačiti moje namere, ideje i mudrosti. Mada ti nisi zlonameran, lako možeš upasti u "kolo" koje igraju oni koji mi se suprotstavljaju posle svake napisane reči. Budi strpljiv. Zamisli pametnog čoveka ispred ovog mog monitora. Potrudi se malo. Nemoj da na tebe utiče atmosfera koju šire oni koji pojma o mušičarenju nemaju, a ovaj forum im služi samo za čaprazdivan. Pazi se toga.
Nemoj da proučavaš Mixmastera. Nema potrebe za tim. Ja sam čovek bez tajni i retko lažem. Jednostavno, mrzi me da bez potrebe mućkam glavom. Zato, ako ti bilo šta nije jasno, slobodno me pitaj. Napisaću ti sve što te interesuje o meni.
Pazi, ima specijalna tema o tome. Ja možda jesam toliko napredan mušičar, da prvi na Balkanu ukazujem na moguću štetnost C/R i mušičarskih revira, ali najbolje je da ovu temu ostavimo onima koji će (možda i deceniju posle mene) primetiti neku štetnost koja prati ove pojave...
Bla,bla,bla...Jednom rečju, mani se analize da li je Mixmaster dobar ili zao, pametan ili glup, ovakav ili onakav. Molim te.

Hajdi

Junior member
Učlanjen(a)
07.11.2007.
Broj reagovanja
0
Pratim ovaj sajt od samog pocetka dok ste svi bili zajedno. Neki su otisli i otvorili svoje sajtove (pratim i taj), neki su dosli ali jedno sto sigurno znam je da mixmastera ne treba napadati na ovakav nacin. Ovo je sramota sta se radi jer covek nije zasluzio. Ako pogledate sta je sve pisao shvaticete da se radi o velikom poznaniku reka i zivog sveta u njima. Nekad su njegove ideje cudne ali imam utisak da vecina ne shvata motive i  ne dozvoljavate da se prica razvije. Zivim i radim u inostranstvu gde se na musicarenje gleda nekim drugim ocima nego kod nas pa mi bude krivo kada citam ove uzasne reci upucene jednom od starih musicara-ne po godinama. Ostavite ga na miru bolje da ucite od njega, a tvrdim da boljeg musicara na ovom sajtu od njega nema. To se vidi iz svakog teksta koji napise samo ovde je izgleda malo onih koji znaju da citaju izmedju redova. Mislio sam da ste inteligentniji vi sto ga napadate.
Mixmaster nemoj da se uobrazis jer nije namera da te hvalim i branim vec iskazem svoj stav a ti bolje da ne ulazis u ove rasprave vec nastavis o onome o cemu znas. Insekti, musicarenje, reke, tereni, ima toliko tema a nemoj filozofije.

Hasta la vista

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Hajdi, ne brini nista. Mix pise veoma provokativno, ponekad cak i uvredljivo, da bi izazvao reakciju i nasao sagovornike. Na zalost cesto ti sagovornici ne vide provokaciju i nameru i osete se uvredjenim i pogodjenim pa je i njihova reakcija prejaka, uvredljiva i cesto zlonamerna.
Kao sto vidis, mi koji poznajemo licno Mixa ne reagujemo na isti nacin kao oni koji ga ne poznaju i ne razumeju. Sto puta sam bio sa Mixom kada je vracao sav ulov, ali on se na sajtu predstavlja kao monstruozni ubica.

E, da, dobrodosao na sajt  :tbumb: .

Vrh Dno