Stereotipovi

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Ne volim stereotipove ali kad razmislim mogu oni mnogo da nam pomognu u razgranicavanju nekih stvari i u  shvatanju onog sto nam je strano i od cega zaziremo ,mozda bas iz razloga sto to ne poznajemo tako dobro i tu drugu stranu. Dakle pitanje glasi ko vam je drazi , kad bi morali kakvi bi bili, znam da je sredina zlatna i da je najbolje od svega pomalo ali u duboko u svojoj dusi svako od nas je jedno ili drugo i tu nema govora  pa da cujem sta ste:
TIP 1
Elegancija,hedonizam krase ovog musicara,fini maniri i na vodi i daleko od nje,seta sa bocom vina pored reke,pozdravlja mlade dame na pik-niku sa ljubim ruke,muvu baca sve u elipsu, medium-fast je nesto najgrublje sto njegova ruka moze da podnese,suva muva ,tradicionalni materijali,fina prezentacija,uzivanje sa #3 do maksimuma. Kombinezon nosi do kolena gazi,ribu pusta ,posecuje ribarnice, kad je ponese to su izuzeci i posebne prilike.Kad stigne kuci tusira se ,oblaci bade mantil i papuce fazonira bradu ili se brije 2mm ispod koze ,pali lulu i cita omiljeni ff magazin.Kad legne da spava sanja reku sa O.Edwards diska i sve ono sto ona nosi sa sobom.
TIP 2
Surovost ga pali,rodjen je da prezivi,lomata se po vrletima i vukojebinama sa rancem na ledjima i mesnim nareskom u njemu,dame ne srece ,srece lisice i vukove,stap mu je sredstvo za vrhunsko uzivanje,ribu jede jer mu se ne jede mesni narezak, voli krupne nimfe i i penusave kaskade, obucen je da ne bi pokisao . Ne dolazi kuci,pali cudnu cigaru, vadi čičak iz brade ,zavlazi se u vreću i sanja dobru smrt kao u filmu Legenda o strasti(Legend of the fall)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Čudno si ti Igore, sve ovo podelio, ali naravno da je ovaj drugi deo mnogo uzbudljiviji i prijemčiviji modernom ljubitelju prirode, njenih lepota i zakonitosti. Ovaj prvi deo mi zvuči kao starac koji je rođen kao poljoprivrednik, preselio se u veliki grad, postao bogati biznismen, pa bi da pod stare dane uživa u nekakvom komforu. Drugi mi izgleda kao mladić odrastao u velikom gradu, kome je dosadio beton i komfor, pa bi da svoje srce i telo bar na kratko preseli u divljinu.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Da,prvi je uljuljkan u svoj konformisticki snobizam,a drugi je romanticno sirov. Potonjem fale zena u kolibi i pisanje poezije.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Do pedeste godine drugi a posle prvi  :D.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Ja sebe prepozna u tipu 2 u 99%  Zaista nosim mesni narezak i to obavezno carnex (mora malo snobizma), a ribe ne jedem!

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Bravo za temu! ;)

Ja sam definitivno 2. tip!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
1
Bez razmisljanja TIP 2.Nadam se i posle 50-e godine  :smoke:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
dr.lucky je napisao(la):
Ja sebe prepozna u tipu 2 u 99%  Zaista nosim mesni narezak i to obavezno carnex (mora malo snobizma), a ribe ne jedem!
hahaha :) I ja isto. A ako nemam narezak nosim konzervu pastete.

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
E ja jednom na Djetinji poneo lepinju sa distanom teletinom ( aaaa) i neki jogurt. Ostavio ranac u neki zbun i otiso malo dalje. Kad ja se vracam, a ono neki 50+ musicar (beogradski), prefinjeni, hedonisticki nastrojen prema svemu sedi na drvetu pored ranca...kaze: Nisam hteo da ti pojedem hranu, mada sam se razmisljao. I na kraju smo to zajedno smazali... :D

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Odavno sam gledao ovaj filmic ,a danas na FP sexyloops-a vidim l link ka njemu ,pogledajte (mora prvo da se download) i vidicete koja je bila jedna od stvari koje sam imao na umu dok sam razmisljao o ovom tipu 2 .
p.s. posle ovog filmica reka uspomena me i ne odusevljava toliko kao pre,proverite zasto
          http://www.sexyloops.com/movies/themanandhisfish.shtml

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Extra, mogu samo da zavidim. + i za kamermana koji se nije stedeo po onim krsevima.

Vrh Dno