rabbit je napisao(la):A kako si ti to ,gosn Rodo,zaključio?Možda zato jer Mix peca s njim?
Mix ,izgleda još jedan fan.
Mixmaster je napisao(la):Moja lista se malo promenila.
1. RST MPL 865 za klenove, pastrmke i lipljene (već imam jedan)
2. RST MPL 906 za bucove, klenove, nišavske pastrmke i štukice
3. RST MPL 907/8 za štuke, bucove, nišavske mladice (!?) i šarane
4. Vision GT4 865 za isto što i štap broj 1. (imam jedan 906, odličan je)
A i mogao bi da "padne" jedan 702, specijalan za bodorke, sunčanice, crvenperke i beovice. Nisam odlučio koji. Ne mora da bude skup.
Bilo kako bilo brzina mi je osnovna referenca. jednostavno volim ih. Drugo ja bi zeleo all around stap. Nemam lovu da kupujem stap za svaku priliku, naravno da nemam nista protiv onih koji imaju kintu i to rade. Verovatno su u prednosti u odnosu na npr. mene, ali lova i nauka, tesko. Ja sada imama veoma dobar stap Sharpes of Aberdeen i zadovoljan sam njime. Lista koj usam dao je vezana za neke buduce akcije, kada pozelim da imam nesto bolje. Kada smo kod akcije stapova, licno ne volim full flex. Mid mi je najbolji, opet iz zelje da najveci bro situacija pokrijem jednim stapom. Iako kombinacija all around nije najbolja, jer npr. sa takvim stapom neces moci idealno da bacas strimere i teske nimfe, ili sta ti znam sve, mislim da zadovoljava kriterijume ozbiljnog musicara. Toliko za sada, ako imas jos neko, konkretnije pitanje, rado cu ti izaci u susret, mada naglasavam da sto se tice prbora daleko sam od experta!Roda Fly je napisao(la):Mene interesuju koji su to parametri po kojima vi birate stap koji bi rado posedovali?