Sta uraditi krivolovcima?

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Ako ima nesto sto mrzim to su krivolovci! fly_violent fly_puke
OK u nasoj zemlji postoje zakoni kojima se gnjide kaznjavaju i po nekoliko godima zatvora ali mrka kapa! Ja nisam cuo da je neko napipao krompir i karanje u bulju!
Zato treba smisliti neku krajnje originalnu kaznu! Da cujem predloge! fly_hang fly_hang fly_hang

Santa

Junior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Pozdrav,
Kod nas u Valjevu ribocuvarska sluzba je na visini zadatka i nema mnogo krivolovaca. Mislim da je kaznjeno preko 10 ljudi u poslednje 3-4 godine, i to visokim novcanim kaznama. Prvo oduzimaju pribor, pa te onda vode u MUP (ja nemam iskustva sa tim). A za kaznu je dovoljno pridrzavanje zakona
Pozz

aleks667

Newbie
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
0
Obesiti ih za palceve eto sta. Sta im vredi kazna kad je otplate jednim izlaskom na vodu. Zatvor bre, pa da vidim ko ce da krade! Ne salim se!!!

Ramirezi

Newbie
Učlanjen(a)
27.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ja mislim da sve te kazne kod nas memaju smisla!
Kao prvo kazne su mizerne a sudovi ne efikasni!
Ja bih predlozio mnogo rigoroznije kazne ali se bojim da ce neko pomisliti da sam bolestan.
Za vreme sluzbe u JA bio sam pripadnij granicnih jedinica i u toku jedne rutinske kontrole uhvatili smo grupu koja se bavila krivolovom u mrezama smo im pronasli ok 70kg ribe od toga 30kg stuke sve smo im lepo oduzeli, priveli ih predali miliciji i na kraju pojo vuk magarca ti ljudi su i dan danas na vodi i bave se istim poslom kao i tada!

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Pozdrav Ramirezi and wellcome,
Paza tema je u forumu gde mozes da pricas sta god hoces (sem da nije eksplicitno vredjanje drugih clanova), tako da nema straha da li ces da ispadnes bolestan. Osnovna ideja i jeste da se isprazni negativna energija, posto smo mi kao pojedinci apsolutno bespomocni u odnosu na tu gamad.
Evo mog predloga. Uhavate npr moje omiljene strujarase (krivolovce sa viskosofisticiranom tehnologijom, agregat+gola zica= delji reku). Kazna je metalni vibrator sa slojem metalnih opiljaka u anus. A nakon toga postanje iste te struje kroz vibrator.
Salut

Ramirezi

Newbie
Učlanjen(a)
27.11.2005.
Broj reagovanja
0
OK veoma efikasna kazna samo bi ja istu sproveo na nekom javnom mestu plus javno odsecanje jedne ruke po izboru istog!

aleks667

Newbie
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ma da vratimo mi Dusanov zakonik. Ko krade, seci ruku. Ma zatvor cuda cini.

ducia

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ma kakvu ruku !!! Odseci im m..a, nabiti u usta i takve ih odvesti na cerkinu svadbu, pred svatovima zapliti i popiti pivo gledajuci ih kako se muce.

aleks667

Newbie
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
0
Ja bi njih u zatvor, pa nek odsedi i razmisli dal vredi menjati ribu za slobodu. A kad mu advokat da racun, to ce biti dovoljna kazna.

ducia

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2005.
Broj reagovanja
0
Zabiti im ogromne klinove kroz dlanove, zatim za krajeve vezati kanap i okaciti ih u pusnicu, zatvoriti pusnicu (naravno prvo napraviti prozorce), zapaliti pljugu (na onog sto gori na svadbi) sesti i popiti pivo gledajuci ih kako se muce.

ducia

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2005.
Broj reagovanja
0
Izvditi im jedno oko (naravno supenom kasikom), vezati im tanku zicu tik ispod grkljana, da ne mogu da gutaju i zatim nabiti ono iskopano oko u grlo tako da se pocnu gusiti. E onda sesti zapaliti cigaretu popiti pivo i gledati u ono drugo oko kako se beci.

Durlanac

Junior member
Učlanjen(a)
27.07.2007.
Broj reagovanja
0
Ja sam skroman Uhvatiti mu dete i odseci muruke i noge pa mu ga tako sredjeno vratis da ga cuva

A moze i ovo blaze napravis brdo od zileta i polomljenog stakla pa ga pustis sa vrha da se kliza golim dupetom a mudima da koci

Moze i da zubima jede ivicnjak a ako ste na selu i nemate ivicnjak e onda primenjujemo metodu klanja tupim zardjalim i sepsom zagadjenim nozem

obuces mu jaknu rokericu stavis mu periku napises na celo ja mrzim durlance i Pustis ga u DURLAN

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
U sunce ti jebem, a ja mislio da sam ja morbidan. :sm:
Ja bi se drzo dobrih starih otomanskih koceva. Tolko od mene :hammer:

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
heheh :) Nas clan soneeees koji malo slabije pise na sajtu mi je malopre ispricao jednu prelepu pricu. Negde na juznoj Moravi su slucajno naisli na krivolovce - on i par drugova... Uzeli im mrezu... Malo ih bili ... Malo se izivljavali ... Malo ih davili, a posle toga se jos i ogrejali na vatri koju su zapalili mrezom. Divota bozija!

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Bravo za soneeeesa. Kada sam ja tako nesto pokusao morao sam da bezim kao blesav  :lud:  jer nisam video koliko ih je  :eek: i kakvi su bilmezi :bat:.

Vrh Dno