Peppa je napisao(la):@Mixmaster
mislim da je tvoja bojazan da ces da izgubis primat na sajtu dosta zasluzna za stanje na istom. Dzaba ti jedan vrhunski post, kada je sledecih 10 cisto nametanje misljenja, od kojih su mnoga laicka i pausalna.
Ne slažem se sa ovim. Svako iznosi svoje mišljenje i samim tim ga nameće čitaocu. Peppa, PedjaBG, Koky, Lucky...Moja razmišljanja možda imaju malo veću težinu, pa zbog toga i više smetaju neistomišljenicima. To ne bi smelo da me sprečava da iznosim svoja mišljenja sasvim slobodno, kao i manje istaknuti članovi.
Drugo, kako je Peppa pročitao moje bojazni? Peppa, pobratime, upravo ovako počinju problemi. Pišeš da se ja bojim da izgubim nekakav primat na sajtu. Kako si došao do te dijagnoze? Evo, hoćeš li da više ne pišem ništa, jedno dve-tri godine,kako bi novopečeni i "napredni" dostigli moj nivo- to jest "primat".
Da li treba da postavim poseban sajt, pa da tamo slobodno pišem ono što mislim, kako ne bih smetao? ???
Dosadilo mi je da se raspravljam sa udruženom gomilom. Predlažem Lakiju, ako se i jednu trunčicu slaže sa ljudima koji me kritikuju, da iskopira sve moje postove i ostalo i prebaci na poseban sajt koji će biti rezervisan samo za mene. To je zaista jedini način da se oni koji nemaju blage veze sa mušičarenjem istaknu i steknu "primat". Sad im ja izgleda branim da pišu, a tada će biti slobodni :hmmmm:. Laki, prijatelju, molim te oslobodi svoj sajt "budale"-Mixmastera i dozvoli ovoj gomili da se istakne. Vidiš li da im ja smetam?
Ispade da ja ugrožavam popularnost i kvalitet ovog sajta. ??? ??? ???
Momci, ni maloumnik ne bi poverovao u to, a posebno ne ja. Ubeđen sam da je istina potpuno obrnuta. Da li zaista neko pokušava da pomisli da ono što ja pišem zavisi od toga gde ću da ga napišem?
Laki, ili se obračunaj sa gomilom kojoj smeta samo jedna jedina stvar ili sa tim što im smeta- Mixmasterom. Iako su naizgled brojniji, ja neću pristati na bilo kakav plitkoumni kompromis. Biraj.