"Spin & Fly" magazin - kritike, pohvale, predlozi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
1
ja bih se pozvao na pravilo broj 2, tako da pravilo broj 5 ne vazi u odnosu na ovaj tekst, sto se tice pravila 6 to je u redu, ja se izvinjavam sto nisam izbrisao sliku, to se vise nece desiti, da i jedna mala ispravka Kit nije riba nego sisar, a zna se sta se radi sa sisarima

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Pozivaš se na pravilo 2... Hm... Ok, 2 je jako pravilo, ne sporim... Posle broja 1, moje omiljeno.

shomi

Senior member
Učlanjen(a)
29.08.2006.
Broj reagovanja
1
mogu ti reci da si u pravu, ne treba ti ostalih 5 pravila jer dosta je samo prvo, ali bih mogao da dam jedan mali predlog, trebalo bi izbrisati  Quote, jer nema smisla u pravilniku, a i sam pravilnik je veoma cudan, prvi put sam ga procitao, i nista mi nije jasno, ne znam sta se na sta odnosi a sta ne odnosi, ne znam da li si sam sastavljao ili si se sa nekim konsultovao, zakljucak, pa nema ga :) :bye: :) :bye:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Želeo bih da pohvalim Zvezdanov tekst o mušičarenu smudja ... nisam još ni do polovine broja 3 došao ,studiram lagano...

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
3. broj... :blush:
nedovoljno musicarskih tekstova, srecom pa cale ulazi u pricu varalice  :nowink:

zauzimam generalno stav o nasa dva magazina - Casopis ovog tipa se ne pravi iz fotelje, nema reportaznog izvestavanja

ne zamerite, ovo sam napisao da bismo svi imali bolji casopis, jedino ako sam ja jedini koji misli ovako, u tom slucaju vise necu pominjati nista  :-X

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
To sam i ja rekao u najavi broja 3...  ;)

7 čistih Fly tekstova, manje nego obično. Istina ima još nekoliko koji mogu biti zanimljivi mušičarima, poput varaličarenja bele ribe mušicama by Veber ili varaličarenja štuke strimerima ili deo Cakijevog texta o mladici, gde opisuje mušičarinje "kraljice"...

Ipak, donekle je ovakav odnos Spin : Fly tekstova za zimski broj magazina i logičan, jer se više peca na varalice zimi. I logično je da nema reportaža sa vode, jer je retko ko pecao na muve u protekla dva meseca.

U svakom slučaju tvoja kritika, kao jednog čistokrvnog mušičara, je skroz na mestu!

A moja (nezahvalna) obaveza je da odnos tekstova vešto uklapam, vodeći računa o strukturi čitalaca, i da sve to nekako smestim u onoliko strana i da sve to košta šugavih 190 dinara na trafici. Zajebano je to moj strašni druže!  :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
svi tekstovi koje sam pročitao su odlični...ali meni je lego ko melem na ranu o mladici i glavatici....neka moja razmišljanja i predosečanja su dodatno potvrđena, neka iskustva također potvrđena ali i neke nove detalje sam prokužio baš zbog tih tekstova. Iako sam iskljčivo mušičar u spin&fly čitam i varaličarske tekstove...jeste da nisam baš sve još pročitao ali na tanane i polako ja to listam i čitam. dečki, odlično radite posao i samo tako nastavite  :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Moram da priznam da me je tekst o mladici na Tari popalio da jednom probam da i nju mušičarim ,čekam samo da nabavim neku motku #9 ili #10 (koja će mi prvenstveno biti i za štuku) ..a strimeri su uveliko spremni ..

Prilozi

• za mladicu.jpg
    za mladicu.jpg
    95,7 KB · Pregleda: 124

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Koliko je dugačak. Kolorit je i taj ok ali za mladicu bi ti preporučio arsenal prirodnih kolorita (Bela, nežno roza, siva, smeđa, maslinasta ali i u svakom slučaju dolazi i chartreuse + bela te plava + bela). N eboj se strimera od barem 15cm...sa strimerima od 10 do 15cm imaš 90% pokrivenu ponudu za kraljicu naših voda. Ja sam počeo da malo (možda) preterujem sa ovma od 20+cm...dobio sam od našeg forumskog kolege jedan Yak Hair i od njega če da padne jedan od 30cm  :D...."Lovac" još jednom hvala ;)

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
nije puno velik 11 cm ,prvenstveno gledam da mogu da bacam mojim  priborom  tj #8 ..kad budem imao nesto jace ici ce i ti od 20 cm .Da ovaj je namenjen stuki pa su zato boje malo jache ...a za Mladu napravicu nesto kako kazes ..  :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Goci zaredjali ste tamo neke  :-X spinerske  :D  fotke na naslovicama ...ako budete dobri mozda vam posudim ovu u full resolution ...hi hi hi ..

Prilozi

• cropovananew.jpg
    cropovananew.jpg
    81,2 KB · Pregleda: 146

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
ok...strimerče je inače super pa i takve boje valja imati za svaki slučaj i za "nju". i 11cm je ok a sa osmicom se da bacati i te od 20cm moj je 7/8 pa bacam njima bez problema i takve strimere ;) Naravno, ako je tojako  teško i puno "zečetine" onda je ko da bacaš krpu i takvom klasom to i nije baš udobno mada ja ni nemam više niti jednog zekonju tako dugačkog. Kod mene sada samo ovi laki materijali dolaze u obzir za dugačke strimere....zrko se samo tu i tamo provuče iako je to fantastičan materijal i ima fenomenalan rad ipak ga ne forsiram više kao nekada....

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Šone je napisao(la):
Goci zaredjali ste tamo neke  :-X spinerske  :D  fotke na naslovicama ...ako budete dobri mozda vam posudim ovu u full resolution ...hi hi hi ..
Posudi je ti odmah, jer je zdravo dobra! Da bacimo pogled kakva je u originalu...  ;)

Nedavno samo rešili da ako nečiju sliku odaberemo za naslovnu stranu, da će taj dobiti lep poklon u varkama/muvama (šta već želi) u vrednosti od oko 20 evrića... Tako će Robert za onog smuđa sa Orkom dobiti lep paket. Tako i ne moramo da budemo mnogo dobri pa da pošalješ sličku  :D već će ti pošaljemo jednu lepu drvenu kutiju za muve iz Fairy River proizvodnje, malo predveza, mušica, materijala... Neće loše prođeš!  :lol: Ali sve to ako baš ta slika završi na naslovnoj...  8)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno