Smak

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Ali ne onaj Tockov nego pravi :hammer:

E pa da vam cestitam poslednji dan na planeti, od sutra  kad se svet smakne nema vise kucanja na forumu :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Hvala na lepim željama  :hammer:,je ne mogu da isčekam taj smak sveta ,obećali su da će tehnika prva stradati (u prevodu krediti  :whistle:)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja sam razočaran naučnim emisijama o smaku, sve neki meteori, zemljotresi i tako nešto bezveze, ne nađoh nigde lep naučni rad na ovu temu sa konkretnim rezultatima tipa:
- najveća verovatnoća da sutra bude smak sveta je od zračenja nakon eksplozije neke zvezde koja je udaljena "iks" svetlosnih godina od Zemlje, i koja je explodirala baš pre "iks" godina i to ubitačno zračenje bez ikakve najave stiže baš sutra
- šansa da se tako nešto je konačna i da bude baš sutra je 1:10 na recimo 18-ti.

E tako nešto sam hteo da čujem, a oni sve zapeli za meteor, jebo ih meteor... :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
sutrta se vidimo na lepšem mestu...u "večna ribolovišta"  :hammer: :D

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.144
Proročanstvo Maja govori o trenutku u kojem Solarni sustav u svom cikličkom kruženju izlazi iz Noći kako bi otpočelo svitanje Galaksije. Ovaj događaj označava ulazak u eru Vodenjaka i početak Zlatno doba.
E OVA ISTINA MENI PAŠE...

Čovječanstvo se duhovno budi. Raste broj prosvijetljenih ljudi. Materijalistički svjetonazor je neodrživ. Stari način gledanja na svijet jednostavno više nije funkcionalan. Svjesno ili nesvjesno, svi vapimo za promjenom. Sve više ljudi se odmiče od organiziranih religija i sami traže istinu. Odgovor na probleme naše civilizacije leži u razvoju čovjeka kao duhovnog bića i ponovnog učenja života u skladu s prirodom i njenim zakonima (jedini zakoni koji doista vrijede – jer su univerzalni i za sva vremena). Kozmička energija koju nam donosi 'galaktičko poravnanje' tu promjenu će ubrzati i pospješiti!

Reintegracija individualnih svjesnosti milijuna ljudi probudit će novu globalnu svijest s kojom ćemo spoznati da smo dio istog ogromnog organizma. Oslobodit ćemo se ograničenja koja smo sami sebi postavljali kroz povijest. Kaos i patnja bili su nam potrebni da bi shvatili značaj ljubavi i mira. Izlazimo iz zatvora duha do kojeg su nas dovele dogme. Krenut ćemo voljnim putem do stanja unutarnjeg mira, dižući frekvenciju svojih vibracija od straha k ljubavi. Ljubav i zrelo, sveobuhvatno znanje, to je prosvjetljenje.
Povezivanjem s novim kozmičkim potencijalom počet ćemo graditi novi i bolji svijet. Promijenit ćemo odnos prema novcu i materijalnim vrijednostima. Zlo će biti uklonjeno i nasilje zaustavljeno. Tehnologija zasnovana na svjetlosti transformirat će materiju. Svatko će razumjeti da je odgovoran za svoj život. S nižih frekvencija (egoizam, strah, mržnja, pohlepa), prijeći ćemo na višu frekvenciju ljubavi, radosti, mira i harmonije. Ljubav je forma energije visoke frekvencije. Vibracija ljubavi je portal za pojavu Univerzalnog čovjeka - Galaktičkog bića.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
...

Prilozi

• 537699_548469031847371_629626767_n.jpg
    537699_548469031847371_629626767_n.jpg
    67,5 KB · Pregleda: 180

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
:bleh: mi se sutra sankama spuštamo niz padine planine Rtanj  :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Kakvim sankama,jel vanzemaljskim,obične valjda ne mogu da idu zbog magnetnog polja?

ja i sutra kao i svaki drugi dan na posao,pa kad mi nagrnu seljaci(petak) na šalter ima da mi bude "svak smeta" :hammer:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
E sad mi je jasno kako je nastao glagol: zaMAJAvati se  :D

Vrh Dno