ma nije zvezdan kriv, nego do kakvu godinu dana sam slabi jako bio sa materijalom za veče strimere pa nisam imao ni volje...ali od tada se mota i eksperimentiše na veliko. A i večinu časa sada bacam velike strimere u potrazi za nekom štukom od 1m+... a bit če vala i somova i mladica, hoće vala hoće
Baš sam se malo pre vratio iz šetnje sa psom, malo sam otišao do reke i upoznao jednog ribolovca iz Ljubljane i dobio sam još mnogo informacija o sjajnim vodama bogate ribom i to mladice samo take, somovi, štuke, ogromne mrene a što je još bolje sve te vode iako su mi malo dalje su svega od 10-15€ dnevna a kriju ribe samo take

to ti je bre prava stvar a ne da dam 40 € i lovim neke potočarice od jedva 40cm kada ovde ima za manje love potočara i od metar...pa i da ne ulovim ako vidim da je tamo znam da sam imao šansu...sa sićom ću se igrati tek kada mi bude volja do toga a sada sam u potrazi za velikim ribama i vala ču se potruditi koliko mi bude u mogučnosti obići što više i češće te vode.
Oh. več sanjam o metarskim štukama, somovima, o mladici to radim i ovako i onako, pa mrene od par kila pa naviše :

A čuo sam i za jeftinu vodu gde plivaju lipci od 40 i 50 cm u lepom broju...gde je to?!?

hehe

Prvo da ja to malo prečekiram ako budem mogao pa ču onda tek da javim