simpson H vs. Šone

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Mozes da se ne slozis koliko hoces ali si jos mlad i neiskusan. Osim toga pricam o bucovu a ne deci bucova koju najcesce lovis musicarenjem.

Ja samo musicarenjem i lovim... a nisu ovo bas deca bucova crni Simpsone ,nema korisnika drugih metoda ribolova koji može da mi stane na crtu u lovu Bucova ,mogu da se kladim ...
:hammer:

Prilozi

• 10.jpg
    10.jpg
    55 KB · Pregleda: 138
  • bucov1.jpg
    bucov1.jpg
    116,3 KB · Pregleda: 146

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Shone jako neozbiljna izjava, jesi  li spreman da je potkrepis nekim paricama?

Nego sta nego su deca bucova bre, imaju li te ribe vise od 1-1.2kg?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Naravno ,ali na mom terenu ... ne mislim da stanem na sred Dunava gde treba da nadjem bucova na 50 m od obale a ja imam samo 27 m kanapa ...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Šone je napisao(la):
Naravno ,ali na mom terenu ... ne mislim da stanem na sred Dunava gde treba da nadjem bucova na 50 m od obale a ja imam samo 27 m kanapa ...

Ma na kom tvom terenu? Ne izmisljaj sad molim te, hajde sidji na Adu uhvati nekog a sigurno ce da te okupa koliko ti pridje :D

Ozbijnan bucov je retko dohvatljiv musicarima i o tome se radi. Nisam ni mislio na varalicare nego na one koji ga love vaserkom ali su potpuno posveceni tome. Nisi ti mnogo toga video ocigledno...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Nego sta nego su deca bucova bre, imaju li te ribe vise od 1-1.2kg?
Nemaju ni toliko ,taman  imaju koliko i one pastrmkice na Gradcu  :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Ma na kom tvom terenu? Ne izmisljaj sad molim te, hajde sidji na Adu uhvati nekog a sigurno ce da te okupa koliko ti pridje :D

Ozbijnan bucov je retko dohvatljiv musicarima i o tome se radi. Nisam ni mislio na varalicare nego na one koji ga love vaserkom ali su potpuno posveceni tome. Nisi ti mnogo toga video ocigledno...

Jeste na Adi cu da lovim bucove ajde nemoj da si neozbiljan bre covek ,ako poznajes nekog ozbiljnog vaserkuglasa tj varalicara - to je isto ,nije problem ,stavicu ga u auto ,stanite sa jedne strane obale a ja cu sa druge i eto da vidimo ko ce vise d auhvati ..ja mogu da se kladim na sebe a jesi ti spreman da stavis neku lovu ?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Sto sam neozbiljan za Adu? Oni od 5kg ti dolaze u domet na 3m od tebe, u cemu je problem ako si majstor kako tvrdis?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Pa nisam nikada probao da ga lovim na adi ,trebalo bi mi neko vreme da ga provalim kako uzima ali eto sta ima veze vaserkuglasu je svejedno ,sta je problem ,odvedem vas na jedno mesto ,ja sa jedne obale vi sa druge i ti da stavis lovu ,moze?

todor

Junior member
Učlanjen(a)
22.09.2006.
Broj reagovanja
0
Vec vidim situaciju,

dana tog i tog, odrzan je oksaj kod ADE,
dva pobesnela ribolovca su besomucno vadili ribu celi dan,
toliko ribe su izvadili da su na kraju dana shvatili da je ne mogu poneti,
uvidevsi takvu situaciju oni se pozdravise i svu ribu pustise nazad u vodu,
i tako nastade C&R  :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Šone je napisao(la):
Pa nisam nikada probao da ga lovim na adi ,trebalo bi mi neko vreme da ga provalim kako uzima ali eto sta ima veze vaserkuglasu je svejedno ,sta je problem ,odvedem vas na jedno mesto ,ja sa jedne obale vi sa druge i ti da stavis lovu ,moze?

Moze, lovimo sa iste obale na nekoj neutralnoj vodi gde ima bucova.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
I čiji je veći?

Ukoliko se nastavi sa offtopicom biće vam sav trud uzaludan, a sve poruke obrisane.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
  :D Može Lazzo što se mene tiče sve da se obriše  ovo od kada sam počeo da se šalim sa Simpsonom ,dogovorićemo se na privatnom za taj meč a rezultati će biti objavljeni na forumu .Naravno ako dodje do toga sve će ribe biti Catch & Release !
P.S Odoh sada da namlatim neke Štuke

(može i ovaj post posle da se obriše kasnije  jer nema veze sa temom o kojoj se priča)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
lazza je napisao(la):
I čiji je veći?

Ukoliko se nastavi sa offtopicom biće vam sav trud uzaludan, a sve poruke obrisane.

Brisi Lazzo ode previse u off. Ljudi koje dovodim Shonetu ne poznaju termin C&R to su kasapi u pravom smislu reci i ljudi koji zive od prodaje ribe kaficima. MIslim cisto da vidi i nauci koliko su produktivnije druge metode za njegovu omiljenu ribu. Zato je i bolje da ne obidju onaj njegov teren :), posle nece imati sa cime da se slika :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
baš ste ga oftopikovali ali ajde i ja ču malo dok se da  :lol: :hammer:  :whistle: :whistle:

ja se nikada ne bi kladio sa nekim "ozbiljnim ribolovcima" jer i ja znam mnogo ribolovačkih tehnika kako maknuti velike ribe lakše i brže nego mušičarskom tehnikom...ali ja lovim mušičarskom tehnikom jer mi je takav način jedini drag...a kada bi mi bilo samo do ribe ne bi ja mlatario kanapom i nekom sintetikom, perjem ili krznom na udici bez kontra kuke  ;)

Ali bata Šone je baš hrabar momak, a ko zna možda i pobedi u opkladi a u svakom slučaju navijam za bata Šoneta pa makar i izgubio  :)

Vrh Dno