SEZONA 2010

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
E pa moji dragi forumaši,vreme je da otvorimo temu vezanu za ovu sezonu!
Ja ne znam šta da napišem ovde!Ovo je toliko čudna godina,da joj najlepše želim da se nikada ne ponovi!
Kasna i dugotrajna zima,kod mene je 31. decembra grmelo i sevalo kao u avgustu,nije obećavala ništa dobro novoj godini.Imam utisak da se iz zime nismo ni iščupali,sve se ciklično ponavlja,iako je 22.maj,utisak je da je početak aprila!
Vode ogromne i zlokobne,kao da se nikada neće povući.Kod mene umalo da se opet završi nesrećnim slučajem davljenja.Srećom pa ima hrabrih ljudi koji su u stanju da skoče u bujevitu i hladnu vodu Dunava da bi spasili nečiji život.I opet na mestu na kojem odstojim najveći deo godine.Klinci su danas čudo!Nemaju,ama baš nikakvog poštovanja!
Što se tiče ribolova,jedina stvar koja me još uvek drži u pozitivnom raspoloženju je kapitalna babuška.I da,danas sam spazio dve mrcine od bucova koje se vole na mestima koja sam prošle godine konstantno posećivao!

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Zatvaraj ODMA,nemoj da se igraš sa osećanjima i više nego nervoznih kolega!Dovoljno mi je samo kroz prozor a pogledam, ne moram bar na forumu da čitam! BOLE ME ŽIVCI  od ovog vremena!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Od Utorka znatno lepše vreme ,sunčano sa temperaturama od preko 25c ...

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Odlično, baš sam za utorak planirao jedan krivolov na dunavske haringe (riba u trajnom lovostaju, al mi merak da upecam bar jednu).  :-*

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Ja napisah čisto da se zna!Za par godina,kad budem čitao ovo,setiću se da je početak 2010. godine bio usran do daske!Naravno,to ne znači da nas ostatak sezone neće sve bogato nagraditi kapitalnim ribama!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Zimus sam se tešio pričajući sebi "polako doći će proleće!". Sad mi ništa ne preostaje nego da pričam sam sebi "polako doći će i ta jesen!" :(

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Pocetak 2010 mi je uopce usran! Otvor sezone je bio ok. Ali, nije to to. Vreme je katasrofa I ne misli se polepsati jos neko vreme. Evo danas je ok ali za koliko dugo?!?! :/

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Jezero Ada Ciganlija mene više neće videti kao mušičara  :bye: .Mogu da šetam ,da gledam prolaznice,da jedem sladoled ,pijem kafu ali da mušičarim više neću .Elem danas sam bio na ADI po peti put za redom i ribu nisam video ,ako je za utehu nisu ni ostali ribolovci tu okolo a bilo ih je puno .
Tu samo teški taličnjaci tipa Sale Gitara mogu da uvate nešto ,znači kad mi bude palo na pamet da odem opet na ADU nadam se da ću prvo pročitati ovaj post ..

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
sta reci na ovu temu a ne zapucati.....UZAS,najblazim recima....a jos ako si pocetnik,sve je jos gore.....danas sam bio sa matorim,cisto da se izmasem,jer sam toliko bio nervozan,da to nije normalno...posao,devojka,drugari,sve nerviralo i ajd malo na vodu,nebitno sto je voda visoka.....ali je ipak bilo bitno....skor od jedne crvenperke i jedne suncanice je bio vise nego ocajan......mutna i duboka voda otezavala je jos vise stvari,cvike nisu pomagale.....jedinu adrenalinsku bombu sam doziveo pred kraj ribolova jer sam imao priliku da na musicu prvi put ulovim SARANA koji iskreno,i nije bio bas mali.....ali mutna voda,plus oblaci naisli,i kontra u prazno tik ispred njegovih brcica......posle nje je naravno saran pobegao glavom bez obzira........i opet nerviranje...sve je moglo da se anulira tim ulovom,ali ne.....nesto smrdi u ovoj godini........

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Godina dobra samo za samoubistvo i nista drugo. Jos na vodu nisam izasao ni jednom, stap i konac napasao po livadi samo a jedva cekam da zavijuknem ka vodi, a kada cu - videcemo. Vreme i vode nikako da se unormale. A i mislim da nece skoro. Cak me ni taj lep period od utorka ne raduje, jer vec od 28. opet krecu kise.

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
meni deluje kao super godina za ribe, ima jos puno meseca do kraja godine, i verujem da cete se lepo provesti musicariti. Secam se 2005 godine, velike vode, poplave, a posle raj za robolovce 2 godine. Sada uzivaju ribe a na kraju godine uzivacemo mi. Da li to pricam, jer sam toliko zauzet bio i nisam stigao sebi vezati nista za ovu sezonu i nadam se da cu uspeti nesto zavezati dok se vreme ne sredi, ili.....?

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
263
Shone cuti tamo presao si Gradac popreko i uzduz...ti mozes samo da pises lepo u ovoj temi, kukanje ti je zabranjeno ;)

Ja mogu da se pohvalim da sam par puta lepo prosao u pohodu na pastrmku, iskljucivo nimfa, suvu ne vidi ni dvogledom... nekako mi naletele obaveze pa mi cekanje lepog vremena ne pada tesko, teze bi mi bilo da drugi pecaju a ja ne mogu... hahaha ovako svi ne mozemo...  :D :D

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
I ja okrenuh sezonu ispočetka, danas sam mušičario kedere (beovice) na Tamišu ispod kuće :doh:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
strashni je napisao(la):
Shone cuti tamo presao si Gradac popreko i uzduz...ti mozes samo da pises lepo u ovoj temi, kukanje ti je zabranjeno ;)
Jao brate ,upravu si  :D ,beše lepo na Gradcu  :whistle:  ,sad sam se setio da sam ove godine ufatio i najveću štuku moju na fly ikada...  nego kakva je situacija sa Šumaricama ,odavno se dogovarasmo da dodjemo u goste ,ima li neke nade da se isčačka neki bas ili je mrka kapa ? Pre ćemo se mi naći na nekoj salmonidi izgleda ,hvata me frka ,pastrmkice me zovu a neznam gde da idem... možda bi red bio posetiti napokon Drinu ,lipljani  ...

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Na Šumaricama je u toku mrest basa, pa ovo jezero treba zaobilaziti još 20ak dana.

Vrh Dno