Sezona 2009.

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
3
Evo da se oglasim...
Sto se sezone 2008. tice, prodao sam meni dragi automobil, zatvorio prodavnicu racunara, placao dugove kako sam umeo i znao i nesto malo musicario. Na Drini (meni najdraza reka), proveo sam 5% planiranog vremena, turneja po Bosni se pretvorila u redovan vecernji snosaj sa nimfomankom iz Bratunca sa periodicnim musicarenjem propraceno nesanicom i mamurlukom, lipljana sam video na slikama nekih sretnika sa foruma i u par navrata na trodnevnoj poseti ribniku. Potocna pastrmka mi ostade u lepom secanju i ove godine iz par poseta obliznjem Gradcu (90 km). Garasi su mi trajno nedostupna lokacija zbog zabranjenog gazenja, Strmovo gde sam planirao da ganjam stuku je takodje zabranjeno za gazenje od ove godine?!......Jedna, sve u svemu haoticna, beznadezna, surova, zajebano  pojebana godina. Sto bi rekli, bilo ne ponovilo se makar kada sam ja u pitanju. Sledece godine ako bog da, planiram da nadoknadim sve propusteno i malo vise se oglasavam u delu "danas sam musicario". Sve u svemu, upoznao sam par dobrih likova bas ovde na forumu i drago mi je da sam provodio vreme sa ovakvom ekipom. Zivi bili!
P.S. Ulovio sam potocnu pastrmku zivota, tako da sezona mozda i nije losa  :)

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
compshop je napisao(la):
Evo da se oglasim...
Sto se sezone 2008. tice, prodao sam meni dragi automobil, zatvorio prodavnicu racunara, placao dugove kako sam umeo i znao i nesto malo musicario. Na Drini (meni najdraza reka), proveo sam 5% planiranog vremena, turneja po Bosni se pretvorila u redovan vecernji snosaj sa nimfomankom iz Bratunca sa periodicnim musicarenjem propraceno nesanicom i mamurlukom, lipljana sam video na slikama nekih sretnika sa foruma i u par navrata na trodnevnoj poseti ribniku. Potocna pastrmka mi ostade u lepom secanju i ove godine iz par poseta obliznjem Gradcu (90 km). Garasi su mi trajno nedostupna lokacija zbog zabranjenog gazenja, Strmovo gde sam planirao da ganjam stuku je takodje zabranjeno za gazenje od ove godine?!......Jedna, sve u svemu haoticna, beznadezna, surova, zajebano  pojebana godina. Sto bi rekli, bilo ne ponovilo se makar kada sam ja u pitanju. Sledece godine ako bog da, planiram da nadoknadim sve propusteno i malo vise se oglasavam u delu "danas sam musicario". Sve u svemu, upoznao sam par dobrih likova bas ovde na forumu i drago mi je da sam provodio vreme sa ovakvom ekipom. Zivi bili!
Da te utješim nisi jedini kivan na ovu godinu, no obzirom da još nije gotova i da očekujem još koje sranje sačekaću sa zaokruživanjem i sezone ribolova i ostalih stvari još malo, a onda napisati tragikomediju .
Nedaj se druže biće boljih dana. :yeswink:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Mislim da je ovo tema o kojoj najviše razmišljamo ovih tmurnih, vetrovitih i prohladnih decembarskih dana. Hajde da to radimo "naglas", jer je ostalo još samo 17 dana do početka sezone 2009!

Ja planiram da mi 2009. bude godina pastrmke i suvih muva. Poslednjih godina sam se zamlaćivao mrenama, somom, štukama, klenovima, crvenperkama... i nimfarenjem pastrmki, a suve pastrmske muve mi ostadoše "suve".
Bože zdravlja, 2009. ću da izmaltretiram mnogo lepih pastrmki na suvu muvu. Isplanirao sam i gde i kada ću to da radim, preostaje mi samo da se strpim do vremena kada će iskakati kao blesave na red spinnere, grannome, majske, žute kamenjarke, bambule, mrave...

Prilozi

• Planski rad.jpg
    Planski rad.jpg
    37,1 KB · Pregleda: 234

marinjo

Junior member
Učlanjen(a)
20.03.2008.
Broj reagovanja
1
compshop je napisao(la):
Evo da se oglasim...
Ne daj se, generacijo! Ako je sezona bila bas toliko losa, to znaci da sledeca mora biti drasticno bolja... Zato, iskoristi zimu, navezi muva za dve sezone i take it easy...
P.S. Znaci li to da ces promeniti nick?  :hammer: :hammer: :hammer:

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ja cu nadam se ovu sledecu sezonu provesti u musicarenju pastrmke,lipljena odnosno riba koje do sada nisam uhvatio na mushicarca! Nadam se da cu obici neke vode na koje do sada nisam bio(Nishava,Tara,Moravica,Toplica.....),a kamo li musicario :-\  Da upoznam chari drugih reka,a ne samo Rasine na kojoj mushicarim non/stop. A sve ove reke su mi delimicno blizu tako da cu ih posetiti,bar se nadam..    I  opasno se oshtrim da uhatim jednog klena,koji me je ove godine nadmudrio a imao je preko 1.500 gr.....itd     

NADAM SE DA CE OVA SEZONA KOJA POCHINJE BITI BOLJA :lol:  POZDRAV!!!!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
22
Planiram kapitalnog smuđa na strimera,obaranje ličnog rekorda u lovu bucova,krupnog skobalja,protfiša preko 2 kg.,bandara preko kilo(u gradskom jezeru ima takvih babaroga),šarana na mušičarskom štapu...

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
149
zvezdan je napisao(la):
Planiram kapitalnog smuđa na strimera,obaranje ličnog rekorda u lovu bucova,krupnog skobalja,protfiša preko 2 kg.,bandara preko kilo(u gradskom jezeru ima takvih babaroga),šarana na mušičarskom štapu...

U j..o te. Dolazim da sve ovo uradimo zajedno :D
Ko da ti je Moša Pijade pravio kratkoročni plan  :D

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Ja ne planiram ništa posebno ali bih voleo jednu štuku sa Zavojskog jezera  :D

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Ne planiram nista. Akcije prihvatam spontano, a posledice sa posebnim razumevanjem!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
dr.lucky je napisao(la):
Ne planiram nista. Akcije prihvatam spontano, a posledice sa posebnim razumevanjem!

A nadam se novim rekordima i ribljim vrstama...i što češčim ff izlascima na vodu.

MIKI-FLY

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2008.
Broj reagovanja
0
od pocetka ove sezone,imao sam veoma lijepih ulova i dana provedenih na rijeci,odnosno rijekama...
Ovo su slike sa ulovima,na Tari i Moraci..

Prilozi

• 262.jpg
    262.jpg
    162,4 KB · Pregleda: 171
  • 261.jpg
    261.jpg
    131,7 KB · Pregleda: 177
  • 2614.jpg
    2614.jpg
    137,3 KB · Pregleda: 192

MIKI-FLY

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2008.
Broj reagovanja
0
lipljeni , pstrmke,suve musice i nimfe....nisam se jos nijednom vratio razocaran...

Prilozi

• m p 1.jpg
    m p 1.jpg
    284,3 KB · Pregleda: 172
  • mp 8.jpg
    mp 8.jpg
    241,5 KB · Pregleda: 188
  • 25-6.jpg
    25-6.jpg
    121,9 KB · Pregleda: 161
  • 25-9.jpg
    25-9.jpg
    126,2 KB · Pregleda: 174

milantaa

Junior member
Učlanjen(a)
20.03.2008.
Broj reagovanja
0
Do sada u globalu, jako losa godina sto se tice vremenskih uslova i vodostaja , za okolinu Kraljeva govorim. Jedini boljitak u odnosu na proslu je sto se zatvorila parketara koja je ispustala otpad u Ibar, pa je on posle vise godina kristalno zelene boje, kao i u gornjem toku. Na zalost na Moravi je niklo par sljunkara.
  Sto se tice dozvola i ribocuvarske sluzbe - katastrofa. Te pare i dalje idu pojedincima u dzep, a u Mataruskoj banji ispod viseceg mosta svakog dana moze se videti nekoliko ljudi kako peckaju klencice od po 10 cm i besomucno ih nose.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ja kvalitet sezone merim brojem sopstvenih rekorda po vrstama riba- kategorijama.

Ja sam ove godine podigao svoj rekord u sledećim kategorijama:

1, bodorka sa 28 na 34 cm!
2. šaran sa 30 na 85 cm
3. lipljen sa (mrzi me da proveravam) na 47 cm

AKo gledam po vodi i vremenskim uslovima, onda je ovo veoma loša mušičarska godina. Ipak, rano je za krajnji sud o celoj sezoni, jer ostaje avgust, septembar, oktobar, novembar i decembar. To je skoro pola sezone. ;)

Vrh Dno