Severna Koreja- luidlo! :-)

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Ako niste znali, u nedavnom trodnevnom ratu, Severnokorejci pregazili Amere, i zarobili 150 000.  :lol:

Hajd' procitajte i pogledajte.

http://news.yahoo.com/blogs/lookout/north-korea-video-propaganda-us-troops-rockets-125355219.html

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
A vidi mu crveno dugme i radar .....  :hammer:

Prilozi

• 978x.jpg
    978x.jpg
    110,1 KB · Pregleda: 167

MAFKE

Senior member
Učlanjen(a)
23.12.2012.
Broj reagovanja
2
  Zutaci su ozbiljni igraci,ali Ameri prljavi do bola. Koliko je pametno cackati se s' njima  ???

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Nije pametno u svakom slucaju.... Ameri ce da pregaze Koreance vrlo lako ako se Kina ne umesa...
Meni sve ovo lici na rat izmedju Amera i Kineza, videcemo sta ce da se desava dalje, rat nije iskljucen, ne potreze se pistolj bez razloga....

Ja sam na strani Koreanaca, ko jebe Amere...
I Milosevic treba da bude rehabilitovan, on je poslednji Srpski vladar i mnogo smo ogresili dusu o njega....
Ali sta da se radi kad je narod kako kaze Njegos pucina grdna!
I 1941 smo ispali magarci kad su Engleske sluzbe organizovale proteste i kada smo posle 10 ak dana Beograd bombardovan i 2000-ih kada smo svi stali iza Otpora koji je kako se ispostavilo ruka zapada.....
Sad hrlimo ka Evropskoj uniji.... Mnogo smo glup narod..... 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2cn9ugmKz6U[/youtube]

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Milane, idi ponovo na umivanje pa onda popij lekic. Nije ti dobro poceo si da buncas.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Aj batalite više... neka rade šta im drago...

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
  Simsone drzi se ti predveza i akcije stapova, nemoj da brines za mene, druga je stvar ako su ti dosadili predvezi, musice, udice, varalice i ostali pribor za pecanje....
Razumem da ti nije jasno sta sam hteo da kazem jer da bi razumeo moras da imas malo sirine....
Ne mozes da smaras ljude po ceo dan musicarskom forumu i da razumes geopoliticka desavanja u svetu, to jedno sa drugim ne ide...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Jos si ti zelen Milance, mnogo zelen. Drz se ti nemam poma cega a mani se politike jer o njoj predstave nemas. Zajebi te gluposti koga treba rehabilitovati jer ima nas kojima je neko previse oduzeo u zivotu.

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
710
Op STOP!!!

Nastavite o Koreji ako ima tu još nečeg zanimljivog.

Našu političku scenu i istorijske momente batalite.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Eeee da su Ameri malo mastoviti, pa da par puta prelecu S. Koreju, pobacaju neke kolicine dvopeka gladnom narodu i zavrse taj "rat" za 10 dana.  :lol:
Mada i limenke koka kole ne bi bile na odmetu.  :lol:

Vrh Dno