Serbia, Winner Of Eurosong 2007!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Najjači izvozni "artikli" Srbije su muzika i film!!!
Filmska industrija Srbije je najjača na Balkanu, a muzička produkcija takođe prednjači u zemljama bivše Jugoslavije. Popularnost naših umetnika večeras su posvedočile brojne zemlje Evrope ocenivši načeg predstavnika na Eurosongu najvišom ocenom. Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Makedonija, Finska, Velika Britanija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina itd dale su najvišu ocenu našim muzičarima.
Marija Šerifović, baš ona, koju su u šali na ovom, mušičarskom forumu, ironično vezivali za mene, kada sam pisao o perverznom i drugačijem, barskom mušičarenju, proglašena je večeras za najbolju pevačicu Evrope!
He he, možda je i neko od nas, bar u nekom trenutku bio najuspešniji mušičar Evrope!

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
39
Svaka cast za Mariju!!! :)

Velika stvar za Srbiju!

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
^sto bre nazalost?  ???
Velika je ovo stvar za sve nas, a za mixa koliko vidim jos veca! :D

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Pa ne podnosim pesmu evrovizije, nekako mi je ta muzika tralala, ali ovo uopste nije losa stvar za Srbiju, naprotiv izuzetno je dobra. Nalo ce mo da se puvamo, malo ovo malo ono, sledece godine ima da gledamo sve one kretene od izvodjaca u BG-bu, vec sada bi mogli da se kladimo ko ce da vodi tu manifestaciju itd.
@Mix pa ti si nasa Marija Serifofic, perverzni trandza....hehehe

ducia

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2005.
Broj reagovanja
0
Znao sam da cete me pogresno razumeti.

Nazalost ovo jeste velika stvar za vecinu Srba zato sto se ne desavaju vece i bitnije stvari. Vise bi voleo da je Zastava izbacila novi model koji parira evropskim vozilima i da sa tim osvojimo nagradu za najbolji auto godine u evropi, a ne da se popnemo na vrh evrope sa pesmom. Vec sam poceo da se umaram od tih rekreativnih (sport, muzika, film...) pobeda koje osim "punog srca" nista ne donose.

Ja nesto ne osecam da je ovo velika stvar za mene. Sto kaze Laki, bas i nisam neki postovalac Eurosong-a i jos uvek nemogu sebe da nateram da odslusam pobednicku pesmu. Mislim, probao sam ali mi previse dosadna da sacekam kraj.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Pazi ovaj tvoj post bi imao smisla da nije totalno nelogican. Pesma Marije Serifovic je uradjena u POP fazonu i nema nicega sto podseca na autenticno srpsko, sem jezika...a ti kazes da su se DJ smejali nasem popu! Nista  mi nije jasno sem da je nislija bio DJ a beogradjani beraci pomarandzi :D, lep lokalpatriotizam, saljiv i zato ga necu editovati!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Pošto si ga pogrešno razumeo, obrisao sam ga ja, da ne bi atmosfera na ovom sajtu ponovo bila naelektrisana, "mojom krivicom".

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
opa nisam znao da clanovi mogu da brisu postove hm....nece moci vise! Stavr je u tome da je ovo deo foruma koji sluzi za zezanje, ja sam se sa tobom zajebavao i ako to nisi pokapirao, ja sta da ti radim?!?!??!?

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
^Ne diraj to! To je nesto sto je najvishe hvalilo na proslom sistemu! :) Delete i Edit FTW!

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
3
Necu da diram, ali sta ako ja sada napisem da si ti fegetlija da volis da se privacujes sa vojnicima po mracnim haustorima itd.... i neko ti javi da te ja vredjam, a ja u medjuvremenu delite....Mislim ovo sa eurosogom je zezanje i sigurno, ili se barem nadam, nece doci do zloupotrebe
Zivi bili pa videli
Salut

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
serbiaaaa.jpg

:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

bojan

Junior member
Učlanjen(a)
14.03.2007.
Broj reagovanja
1
E pa majstori,konacno ste popravili sajt, : :)pa da vam se javim..
Prvo da vam čestitam na pobjedi na Eurosongu!! :tbumb: :tbumb: :tbumb:pjesma vam je definitivno,bez skromnosti najbolja
Drugo,sve vas lijepo pozdravljam!!! :bye:

Vrh Dno