SDO hehehe

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ovo me podseti,jednom sam bio u prilici da procitam neko oficirsko pravilo sluzbe. Nevdrovatno kako je tu napisano do najsitnijih detalja sve pa i i shrana,koliko cega i u kojim situacijama treba kesti. Neverovatno precizno,bukvalno cak i kada treba jesti cokoladu i koliko.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Strelac je napisao(la):
I ja tako kažem Pero a dodao bih pored svih lepota i mana, nikada se ne ponovilo  :-X

Nego zna li neko gde mogi da se nabave one voćne kocke u alu foliji?

kao i u zivotu,zaboravis sva sranja i ostanu samo neke lepe stvari i zajebancije ali neka hvala.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Moto keks ja mislim. Onaj sa punjenjem i zlatne kapi srbijanka valjevo

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Nema sanse da je taaaaj, al ajd da probam Ja da dam tacan odgovor... :nowink:
TAKO!!??

Dodje naredjenje da pokupim sledovanje za jedinicu, jer idemo na "posebno mesto" za vikend u kasnu jesen 1992.godine negde povise HNovog i Orjena  :nowink:
30-tak sledovanja marende puta 3 dana..90 kom, jel da :tbumb:
U zadnji momenat odustane se od glupiranja  i slanja mlade neuvezbane jedinice, a marenda ostane u pravim rukama..pitam jel treba da se vrati, nemi zid cutanja dobijem kao odgovor...i taaaaaaaako...odoh sa 71.5kg a vratim se sa 89 iz JNA...JA ili bese na kraju VJ-a u prolece '93-ce  :hammer: :smoke:

Prilozi

• keks.jpg
    keks.jpg
    44,3 KB · Pregleda: 432

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
J sam mislip na moto keks okrugli kao noblice i ima kako punjenje u sredini.
slavisa sedi 1

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Ma to je ocigledno bilo za Vas prasinare,gustere zelembace i  zdrepce....piiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhh frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  :bleh: :bleh:
Mornarica bato, prc moj je!!!!Elita klaso... :nowink: Med i mleko, ladno pivce i dobra riba, em se duzile i kupace gace a plaza u okviru kasarne, pa ti viiiidi...Em u pesmi opevan rod, samo da te podsetim : "Sveeeeee bi seke ljubile mornare..."  :nowink: :yeswink:
Taaaaaaaako da se zdrao "Tako"  :nowink: :hammer: :smoke:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
374
Ja sam generacija 97/98 i tada je sve to bilo na izdisaju i masa stvari nije više ni postojala.
A konzervi sam se najeo za čitav život i tada odlučio kada izađem da ih više neću okusiti!
Ono što sam tada zateko bio je rizi bizi i onaj pasulj.Mesni narezak i pašteta.
A čuvenu dugu devetku (Govedinu) nismo nikada vidjeli!
Da nije bilo pljeskavica pored ograde ne znam kako bih preživio  :hammer:

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
381
PROTA71 je napisao(la):
Ma to je ocigledno bilo za Vas prasinare,gustere zelembace i  zdrepce....piiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhh frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  :bleh: :bleh:
Mornarica bato, prc moj je!!!!Elita klaso... :nowink: Med i mleko, ladno pivce i dobra riba, em se duzile i kupace gace a plaza u okviru kasarne, pa ti viiiidi...Em u pesmi opevan rod, samo da te podsetim : "Sveeeeee bi seke ljubile mornare..."  :nowink: :yeswink:
Taaaaaaaako da se zdrao "Tako"  :nowink: :hammer: :smoke:

Ej nemoj ti TAKO prema GARDI.  :D

Elita je elita. A zna se ko je u JNA bio elita  :yeswink:.

Nisam dzabe cuvao druga marsala i paradirao po Knezu ki pevac. Gde god da sednemo po BG, nisam znao odakle dolaze flase i flase piva.

Garda bato! Garda  :smoke:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Ja sam tu muku zavrsio lepo, dao 200 u drustvo za slepe, onibme pisali, ja na moru kao konpbar radio, ronio, jurio sojke.....klopao ribu i morske plodove.  Nikad lepse leto nisam imao ;)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

pannic

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
0
Nama su krajem sedamdesetih davali s vremena na vreme za marendu nesto slicno ovom "Tako" kolacu, zvali smo ga "udav", nije moglo bez pola litra vode ili neke tecnosti da se smesti u zeludac!

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Ajd da nastavimo....nije AGOR al može da posluži  :nowink: :tbumb:

http://www.labioguia.com/notas/como-hacer-una-cocina-con-una-lata-de-soda

Vrh Dno