SARMA-Srpski brend !

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Sta mislite,sta bi trebalo da bude srpski brend (obzirom da su hrvati prisvojili shljivovicu  :'( )????
ja mislim da je sarma prava stvar

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ja mislim da to treba da bude ribolov macolom, koji je popularan na pastrmskim rečicama Srbije. Nisam mogao da poverujem kada sam čuo da postoje ribolovci koji lupanjem ogromnim čekićem (macolom) po stenama koje vire iz vode ili na obali, izazivaju ošamućenost kod pastrmki nakon čega ih pokupe.
Ubeđen sam da bi trebalo obučavati vodiče i instruktore za ovaj "sport", koji bi sasvim sigurno privukao brojne turiste iz celog sveta.
OJAČAJTE MIŠIĆE U SRBIJI!
Sarme, šljivovica, ajvar...to su samo jela, koja može da prisvoji i patentira ko god hoće. Ribolov macolom je mnogo veći potencijal, koji ne bi smo smeli propustiti. Mušičarenje bi vrlo brzo palo u zaborav, jer ne doprinosi dobrom zdravlju, krivi se kičma, dobija se reuma, skupa je oprema... Kod ribolova macolom rade mišiči, možete se kretati obalom i oslobođeni ste prsluka, kombinezona i sličnih poteškoća. Samo se prikradete i BANG u neki kamen koji je dopola u vodi. :doh:
Evo, je ću da potražim obuku od nekog majstora, pa ću da ponudim revolucionarne promene nekoj turističkoj zemlji, poput Slovenije. Ionako će kad-tad ljudima dosaditi da mašu koncima. :hammer:

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
ha ha ha  :D
cuo sam za to

tu bi im Sekula jebo mamicu,sta kurac bambula

Vrh Dno