Samo za Roda FLy oci

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D Hvala za shlagvort!
Precvetalim, sasushenim, sparushenim, neoplodjeno uvelim, nedoj.b.n.m, netimarenim...
Uh, kako sam brzopleto odreagovao na p[rovokaciju!  :eek:
Jaoooj, evo idugmence "post"!  :eek: :eek: :eek: :eek:

Roda Fly

Junior member
Učlanjen(a)
01.09.2007.
Broj reagovanja
0
pedjabg je napisao(la):
Pa iz mnogo cega oko nas cesto se vidi da to sto je neko u pravu nema efekta, ako je situacija nepopravljiva.

Nazalost!

pedjabg je napisao(la):
Mada je definitivno covek imao petlju da neprijatnu stvar kaze javno ne obaziruci se na eventualne lose posledice i za divno cudo, nije ih bilo: dovoljno su bili inteligentni da se ne prepoznaju.

Pedja ako se ovo odnosi na mene ne vidim koju "neprijatnu" stvar i kakve "lose posledice"?? Nevidim zbog cega bi  se spustio na tako nizak nivo pa zbog neslaganja misljenja, krenuo vasim stopama i snosim bilo kakve posledice. Potrebe za tim stvarno nema.

Mixmaster je napisao(la):
Nije ovaj PedjaBG toliko zanimljiv.

Slazem se u potpunosti.
Al ocigledno sam ja odjednom postao interesantan Pedji, nemam pojma zbog cega, posmatra me ocima psihologa, analizira me, cak je i meni u cast postavio ovu temu. Mada ovde nije rec o meni.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Naravno da ste postali interesantni, ali ne i zanimljivi. Dajem vam hronoloski i taksativno zasto:

Ovo je dosadasnje vase postovanje (namerno malo "v") i moji komentari kurzivom:

"Par puta sam posecivao i .com ali ne vidim da se radi o bilo kakvoj kopiji? Pa nek mi neko malo pojasni? Nov sam pa neznam sta se sve desavalo ali ova dva sata mi nemaju nista zajednicko! A razlikuju se po mnogo cemu od ljudi koji se okupljaju ovde i tamo, po temama itd."

par puta? u roku od pet minuta? (stihovi poznate pesmice o zaljubljivanju)

"Pedja ja sam ocekivao neki konkretan odgovor a ne ovako... ovo mi ne znaci nista. Stvarno mogli bi ste biti malo konkretniji u vasim postovima. Ne znam procitao sam negde da ste banovani na .com, mozda ste zbog toga pristrasni..."

uloga francuske sobarice, jedva informisane

"Opet ste napisali opsiran post a da niste nista konkretno rekli, samo ste pokusali da se opravdate mada i to vam nije poslo za rukom. Po meni je skroz opravdanao da ukoliko neko uvredi bilo koga i to na vrlo grub nacin kao sto ste vi uradili dobije ban. Koliko sam citao na krstaricinom forumu i ovde su ljudi dobili ban zbog vredjanja, ne znam ni ko, ni sta, ni zasto (a vi ste jedini koji ga je dobio na musicarenju.com). Sa druge strane sam 100% siguran da ban niste dobili samo zbog dobrocudnog sugerisanja na pravopisne greske. Ako pricate nekom drugom ko nije citao sta se desavalo onda je ok, ali posto sam procitao sta ste pisali (nije se dugo zadrzavalo na forumu jer je bilo brisano) vidim da opet iznosite neistine. Ne zamerite meni na mojim pravopisnim greskama...

P.S
Stvarno mi se cini da nesto ovde ne stima. Jer vi kao neko ko se pobunio zbog necega pa i isao do vredjanja sad izigravate neko nevinasce i trazite od sefa laze da reaguje ako krene u pogresnom smeru. A sami to niste hteli poslusati. Malo licemerno.. Ne sekirajte se nemam nameru da vam uputim nikakavu uvredu ili psovku, vulgarnost i slicno, jeste da sam prost covek ali to nije neki moj stil (ono za bajtog ucvalog novinara su vase reci, a to je jedina uvreda i to ne sa moje strane). Ni sam ne znam zasto sam usao u raspravu vezanu za .com samo sam postavio jednostavno pitanje, a posle reagovao zbog izokretanja istine. Uostalom me ne zanima mozda je bolje da kao do sad samo citam forum i nepisem na njemu..."

vrhovni sudija donosi ocene jedino merodavne,  o ispravnosti i istini, poznate samo na osnovu par poseta sajtu .com, a skrusen i skoman, Boze, Boze...]

"Pedja o cemu vi pricate??? Dali vi to nastoite da se opravdate?

Ako vam se nije svidelo na forumu, mogli ste da ga napustite bez vredjanja, a ne da padnete tako nisko. Evo za primer mixmaster, nesvidja mu se tamo i ne posecuje forum, pa zar i deo .com sajta nije napustio .org, a niko nije bio banovan od njih. Ako ste vec uputili javnu uvredu stvarno ste zasluzili ban, ne vidim cim pokusavate da se pravdate? Malo mi ne pije vodu da ste ban dobili zbog razlicitog misljenja i nekog predistorijata, to mi je jedino i zasmetalo u vasem odgovoru. Da je tako bili bi banovani od pocetka. Ne vidim da li je ova tema pokrenuta meni u cast ili da bi se vi "opravdali"? A i sam naziv teme Vam svakoko ne ide na cast.. jer i prost covek kao sto sam ja moze vrlo lako da procita izmedju redova.

P.S
Stvarno bih vas zamolio da budete malo sazetiji i konktretniji u narednom postu, ako ga budete pisali."

dakle, posle ovog vise nece biti mojih postova jer je definitivno i nedvosmisleno jasno ko ste, inicijalno neinformisani, a onda izrazito opredeljeni dushe Simpsona H. to sto smatrate uvredama su APSOLUTNO ISTINITE TVRDNJE, ali insistiranje na tome da su to uvrede predstavlja ocigledno vas subjektivni osecaj o izrecenom i samo govori koliko vas pogadja ta istina, koliko god je prenaglaseno servilno pakujete (vidi se da vam nije svojstveno). to sto ste napise koji su premet ovog mog zadnjeg postovanja vama obrisali sa foruma  musicarenje.com govori dovoljno samo za sebe, a vasa nastojanja da se prikazete u svetlu pogodnom za vas svako ko cita slobodan je da prihvati ili odbaci u skladu sa svojim sudom. nadam se da cete biti prihvaceni i da ce se umanjenjem vaseg osecaja odbacenosti smiriti bol u vasoj dusi, ocigledno veliki. ja i dalje stojim iza toga sto sam napisao i nema vise nikakvih dodirnih tacaka sa vama i vasim zakupljenim sajtom i forumom u vlasnistvu.

Roda Fly

Junior member
Učlanjen(a)
01.09.2007.
Broj reagovanja
0
Pedja vi se drzite one stare prvo ispravljanje pravopisnih gresaka pa onda vredjanja tipa "francuska sobarica"... Za vasu imformaciju zamenili ste ma sa nekim...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Privatne poruke se množe, množe, množe.... :'(

Roda Fly

Junior member
Učlanjen(a)
01.09.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Privatne poruke se množe, množe, množe.... :'(

Tek sad procitao da Pedja pauzira sa pisanjem postova tako da mozete slobodno lock na temu jer nema vise smisla sto se mene tice. I onako je krenuo nekim pogresnim putem sa onim "francuska sobarica"....

Stvarno nemam zelju posle svega da komuniciram sa pedjom jos i preko pm, verovatno i za njega olaksanje.

Roda Fly

Junior member
Učlanjen(a)
01.09.2007.
Broj reagovanja
0
P.S za vasu informaciju zista ste me zamenili sa nekim jer nemam nikakav sajt i forum u vlasnistvu i pre ovog sa vama nisam imao bilo kakve kontakte niti vas licno poznajem.

Posto vidim da vas i moj ip interesuje necete imati puno koristi od njega jer je dinamicki: 195.175.37.70

Aleksandar Ubavcic
[email protected]

Vrh Dno