black panther je napisao(la):Dobro bre Nikola,ok,najjeftiniji,najgori,najružniji sage-ov model,u redu je...al meni ne smeta![]()
simpson H je napisao(la):Ej bre Gaga ih je uzimao u VP i to u kompenzaciji za muve pa su ga kostali toliko, a ovde ih nije prodavao za 80-90e, ne izmisljaj.
Nije #5 teža od 100gr...tu negde oko 92,3,4 do 95...gegula je napisao(la):Mene imteresuje tezina ovog launch sage ali #4...zna li neko??? 5ica je ako se ne varam nesto preko 100gr...
Nije.nikola renegade je napisao(la):Sage je oduvek dok je bio u prodaji nov imao cenu tacnih 80ili 90e ne secam se tacno to je jeftin stap da se razumemo...
black panther je napisao(la):Nije #5 teža od 100gr...tu negde oko 92,3,4 do 95...
black panther je napisao(la):I ja znam da se vrteo oko 200$,ali izgleda da smo svi loše informisani![]()
Na moga štapa piše 3 3/17 što je 97 grama...simpson H je napisao(la):Panteru bre pise ti na stapu koliko je tezak, ne moze "izmedju"
Cetvorodelac je tezak 3.8 unci sto je nesto preko 107g.
black panther je napisao(la):Na convertoru nekom sam menjao vrednosti,a piše 3 oz i slovima: sedam šesnaestinki...to onda i nije tako loše
![]()
:hammerhead: