Ribolovom se bave lenji ljudi

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
E sad si ga reko  :D :D :D.

Po tvojim recima, svaki musicar, kicos itd. bi trebao da se oseca kao priplodni bik  :D.

Molim te objasni nama obicnima, sta te to toliko inspirise i motivise u musicarenju da bi se tako osecao.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Energiju za celodnevno tumaranje po vrletima i džunglama, mušičaru daje njegova prirodna potreba da bude deo prirode, kao vrh piramide, lovac-ubica. Da li će ulov osloboditi ili lišiti života, u ovom slučaju je svejedno, bitno je da je mušičar taj koji direktno kontroliše najprirodniju stvar, život ili smrt jednog bića. Što više riba uloviš, važniji si, jer odlučuješ o najbitnijem, više puta. Ako si vešt, osetiš dominaciju. Tako, u svoju dušu unosiš deo divljine i osećaj pripadnosti divljem, neograničenom svetu.
Kada se vratiš iz divljine u grad i svoju kuću, donosiš nešto sa sobom. Počinješ da budeš svestan važnosti moći, dominacije, veštine, prirodnog reda... i postaješ bolji čovek. Pravi sportski ribolovci nisu budale i lenštine, već mudri ljudi, od kojih ćemo uvek čuti mnogo životnih mudrosti, najčešće izrečenih na najjednostavniji način.
Mušičar će sa vremenom prepoznati u sebi i sveobuhvatni drugačiji pogled na svet oko sebe. To je promena koju doživi svaki pravi mušičar i po tome se razlikuje od ostalih ljudi. Ispravan pogled na prirodne odnose, pa i odnose između dva pola (seksualne) može samo da privuče modernu, slobodnu, materijalno nezavisnu ženu. Poludivalj muškarac, mušičar, već samom svojom pojavom obećava dobar provod inteligentnoj ženi, za razliku od onog ko radi sa pečatima, kompjuterima, hemikalijama... i hvali se samo time. Onaj ko se hvali ulovom u svojoj smrdljivoj torbi i gazi reku po ceo dan, mora da bude veoma maštovit i "blesav", a to se u krevetu ceni.

Ova teorija ne znači da treba biti samo mušičar, nego da što češće treba boraviti u prirodi i tamo skupljati energiju za sve ostale radnje, a najvažnija od svih je produženje vrste.  :)
fly_fisherman.jpg
41TzOJvuYWL.jpg

Izgleda da sam za ovu teoriju na prečac dobio nekoliko pluseva od mušičara, pa sam ih zaokružio na 100 komada.  :tbumb:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Ja ne lupam. Siguran sam da uzavrela krv zrele žen(k)e, koja se sunča i kupa u blizini veštog mušičara, počinje da ključa kada joj ovaj, uz blagi osmeh, pokaže svoj ulov. "Kada je mogao da izvadi ovolike ribe, umeće da radi i mnogo prostije stvari."- prvo je što će da pomisli. Sve pokazuju gornje ilustracije, koje nedvosmisleno navode na jednostavan zaključak, da je mušičarenje vrsta udvaranja i seksualne predigre.
Kolege, trebalo bi to da shvatite. Nije mušičarenje zabacivanje muve i čupanje nedužnih životinja iz vode. To je sport kojim se dokazuje psihofizička nadmoć, neophodna za osvajanje ženskog srca.
Zamislite jedno izletište pored neke reke. Tu su momci i devojke. Devojke se sunčaju i merkaju najboljeg mužjaka. Jedan čita novine, drugi peče kobasice, a treći pije pivo uz glasan tranzistor. Onda, odjednom, nailazi stvorenje koje pripada prelepom prirodnom okruženju. On nešto lovi, i to sportskim tehnikama. Izgleda kao da se rodio u reci i kao da stanuje u obližnjoj šumi. Za razliku od običnih izletnika čija aktivnost u prirodi završava samo  na dečijim igricama i glupiranju, mušičar je deo ovog ambijenta čiji svaki zakon odlično poznaje. On se poigrava sa rekom i njenim stanovnicima, oduzimajući ili im poklanjajući život. A kada devojka uđe u taj svet, svesna je da može postati lakši plen od prosečne pastrmke.
Zato ja volim da mušičarim blizu poznatih izletišta. Uzbuđuju me i stimulišu uzdasi učmalih supruga i devojaka dok vadim ribe. Osluškujem ih kako komentarišu moju veštinu i ulov, upoređujući me sa svojim debeljuškastim muževima i pijanim momcima, koji žvaću kobasice i šljokaju pivčugu. Vrhunac je kada nalovim ribe, pa im ih poklonim, da se zabavljaju ili krkaju. Kao mačor, koji poluživog miša pokloni mački, da se malo igra i pojede ga.
Em loviš i zabavljaš se, em hraniš tuđe žen(k)e, a i to radiš iz čiste zabave. Ubeđen sam da je sasvim normalno da me to čini srećnijim i samouverenijim, što se najbolje ispoljava u se...

Izgleda da me udarilo ovo Sunce, koje nemilosrdno topi sneg i najavljuje uspešnu sezonu 2008.

Bogdan

Senior member
Učlanjen(a)
28.05.2007.
Broj reagovanja
1
:D :D :D :D :D

E Randjo koja si ti legenda...Sad sam shvatio da ti imas i jos jedan vanserijski talenat...

Ako propadnes kao musicar (sto je nemoguce) pocni da se bavis pisanjem erotske literature...

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
47
Randjo mogu ti nadjem neke veze u "Pan erotici" ako tražiš posao ;)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Ja ne lupam. Siguran sam da uzavrela krv zrele žen(k)e, koja se sunča i kupa u blizini veštog mušičara, počinje da ključa kada joj ovaj, uz blagi osmeh, pokaže svoj ulov. "Kada je mogao da izvadi ovolike ribe, umeće da radi i mnogo prostije stvari."- prvo je što će da pomisli. Sve pokazuju gornje ilustracije, koje nedvosmisleno navode na jednostavan zaključak, da je mušičarenje vrsta udvaranja i seksualne predigre.
Kolege, trebalo bi to da shvatite. Nije mušičarenje zabacivanje muve i čupanje nedužnih životinja iz vode. To je sport kojim se dokazuje psihofizička nadmoć, neophodna za osvajanje ženskog srca.
Zamislite jedno izletište pored neke reke. Tu su momci i devojke. Devojke se sunčaju i merkaju najboljeg mužjaka. Jedan čita novine, drugi peče kobasice, a treći pije pivo uz glasan tranzistor. Onda, odjednom, nailazi stvorenje koje pripada prelepom prirodnom okruženju. On nešto lovi, i to sportskim tehnikama. Izgleda kao da se rodio u reci i kao da stanuje u obližnjoj šumi. Za razliku od običnih izletnika čija aktivnost u prirodi završava samo  na dečijim igricama i glupiranju, mušičar je deo ovog ambijenta čiji svaki zakon odlično poznaje. On se poigrava sa rekom i njenim stanovnicima, oduzimajući ili im poklanjajući život. A kada devojka uđe u taj svet, svesna je da može postati lakši plen od prosečne pastrmke.
Zato ja volim da mušičarim blizu poznatih izletišta. Uzbuđuju me i stimulišu uzdasi učmalih supruga i devojaka dok vadim ribe. Osluškujem ih kako komentarišu moju veštinu i ulov, upoređujući me sa svojim debeljuškastim muževima i pijanim momcima, koji žvaću kobasice i šljokaju pivčugu. Vrhunac je kada nalovim ribe, pa im ih poklonim, da se zabavljaju ili krkaju. Kao mačor, koji poluživog miša pokloni mački, da se malo igra i pojede ga.
ž
tarzane tarzane, uvek u skladu sa prirodom, da upotpunis neizivljene zenke :D dobar textic

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
ž
tarzane tarzane, uvek u skladu sa prirodom, da upotpunis neizivljene zenke :D dobar textic

da, u skladu sa Spanskom musicom  :lol:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Prosto pitanje i jos prostiji odgovor,Mi musicare zanesenjaci cesto gubimo pojam o vremenu.
Dokle se mi na vodi skoro svaki drugi dan zabavljamo,i zena nam se kuci zabavlja--
Prosto i dokazano...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
Nije ono erotska priča, mada je možda probudila vaše mušičarsko-ljubavničke potencijale, već 100% čista istina. Ja zaista volim da pezim izgubljene posmatrače prirode i pokazujem njihovim žen(k)ama ko je na vrhu "rečne" piramide. Poneko, baš tako poželi da postane mušičar.
Za razliku od pasivnih posmatrača prirode i njenih lepota, mušičar aktivno učestvuje u prirodnim dešavanjima. On postaje deo svega, kao lovac, za razliku od nekog, ko na izletištu bulji u drveće, žbunje i reku, kao da je pred televizorom. E, kad se na tom "televizoru" pojavi mušičar, mlada posmatračica prirode se uzbudi, isto kao da gleda film sa omiljenim glumcem. Dok mušičar elegantno zamahuje, sa čvrstim i odlučnim pogledom uprtim u plen, posmatračica je svesna da je pred njom superstar predstave koju je došla da gleda.
Na njenu žalost, mušičar se sa ženama druži u gradu, a na reci ne hvata ni zjala, ni tuđe žene, samo ribe. U toj nezainteresovanosti i leži njegova seksualna privlačnost, jer majmun koji joj gura reket za badminton pod nos i podriguje na pivo i kobasice, nema šanse ni da se poredi sa kraljevima reka, mušičarima.
Ribolovom se ne bave lenji ljudi, kako piše u naslovu, već oni koji drže do svog imidža, zdravlja i seksualnog života (već preterujem :doh:). Morate priznati da treba dosta truda i marljivosti da bi se postao uspešan mušičar. Sve dok neko to zna da ceni, lenjost i ribolov su dve nespojive stvari. Lenj je onaj što ceo dan sedi ispred komjutera ili televizora, povremeno se izležavajući da bi se "odmorio". Onaj ko gazi bocke, koprive i vodu, prelazeći kilometre i zamahujući štapom, nije lenj, već veoma aktivan čovek. Pored toga je još i prava sex bomba koja svakog trenutka može da eksplodira! :lol:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Na trenutak pomislih da sam u BIOSKOP,sklepao si ovo alal vera,svaka cast..
Nisam znao da ti je to taktika.
Navlacenje muzeva musicarenju a onda uprt pogled u celjade koje se divi tvojom tahnikom  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
Ali pazi koju muvu bacas moze da naidje na prozdrljivu ribu... ;) ;) ;)

piroman

Senior member
Učlanjen(a)
15.11.2005.
Broj reagovanja
0
Miksicu, jel konzumiras ti te musice koje pravis?

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
hahaaha odavno se ovako ne nasmijah svaka cast na postovima mix ovo zasluzije +

sad tek vidim da sam ja uvjek kad bih izlazio na vodu zaboravljao ponjet dio pribora bez kog mix ocigledno ne moze zamislt ribolov Durex pakovanje kondoma
od 5 komada i to one ukrasne sa resicama za bolji nadrazaj sto na strimere lice sad mi je jasno odakle mixu toliki uspjeh u lovu stuke natakari kondom na udicu em je od latexa pa leluja em ima crvenu kapicu one resice mu dodju ka marabu daju mi zivot pa stuje lude za njima :doh:

sutra idem po ribolovackih radnji da uputim vlasnike na ovu temu i sajt da im uvaljam jedno 1000 komada ispod ruke ko zna mozda i zaradim za novi pribor ;)

Vrh Dno