30e dnevna, vikend ili ti tri dana 75e, stare cene znate, ko ne zna 25e dnevna, 50e vikend, sto znaci da bi po novim cenama vikend trebao da bude 60e, to se zove kradja, po nasim dzepovima, mislim na one koji idu par puta godisnje, dok je dolazila domaca buranija kad se kuca gradila, bilo sve ok., sad, kad je kuca gotova, hmmm., neko krade, ko ne znam, ali 15e su tri obroka ili ti dva prenocista, nije malo morate priznati, mogli bi malo zaobici dzeparoske revire, posto nam ocigledno nije stalo do buranije, to se odnosi i na ostale sl. revire...

Objektivno gledano takvo kategoriziranje nema veze sa realnošću. Ali da ne skrećem sa teme i ne otvaram novu...jeste, oni se ugledaša izgleda na EU cene ali
kakav je financijski standard u BiH ta cena nije realna. Neki gazduju izgleda vodama kao da su ih oni napravili i kao da su apsolutno njihove a nisu. Takve primere imamo i ovde u EU. Znam za jedan slučaj, neki bogati švaba je zagriženi mušičar i kupio je komad zemlje na kojem ima baš svoj revir na reci. Tamo samo on lovi i njegovi prijatelji. Potočare od oko 5kg nisu nikakva retkost. Kada bi on odlučio da naplačuje dnevne dozvole mogao bi tražiti i 1000€ za dnevnu jer je voda njegova a ako je voda u vlasništvu države onda država mora da razume da je ona to što je zbog ljudi koji su njeni građani i tako mora da se prilagođava građanima tj. standardu života zbog svog dugoročnog obstoja, vlasti, vođstva... Kada narod šuti onda se u pokondirenim aparatima svašta radi. I to se dešava ovde kod mene i svuda.