"Red Star FlyTeam"vs. Patlidzan flayersi 2015.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
sašaPI je napisao(la):
Kako se razvija ova situacija ,mislim da će ipak biti bez vazelina... :D  :D  :D

pre ce biti bez kurca u svatove nego bez vazelina u plavu ostrigu :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Ahahahahahahahahaha....gde se seti Plave ostrige, bravo majstore...heheheh
Meni nikad nije bilo jasno kako drzavno preduzece, nasa firma, moja i tvona moze biti sponzor jednog tima..nije vazno sto je topartizan, ali ju vrlo problematicno sto je to EPS ili to ovo sto sad dizu cenu za 12,33 a ne 12,5% ili ti paklo ipo cigareta..

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pero brate nemoj vise ako boga znas,,,,ne moze se dzipsima objasniti i pojasniti ko je i sta je veliki partizan....sad prde i kenjaju posle toliko godina...izasli iz rupe ugledali svetlost dana pa sad umislilu da su veliki..ali dobro nek im je alal na tome ...ja sam titulu im cestitao i nisam plakao i kukao n na vlast ni na pare pa  ni na predsednika...idemo dalje a ti brate nemoj djonom da igras :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Partizan je uvek bio šampion u bedi i sirotinji. Zvezda je uvek bila šampion kad su koliko toliko normalni uslovi za za život. Što će reći, grobari se uvek raduju Zvezdinim titulama jer bolje žive. Nisu ni svesni koliki su Zvezdini navijači.  :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ma ne vredi cigani ostaju cigani ma kako bilo....svoje preuvelicavaju a nase pljuju I vredjaju..niste realni sagovornici..samocomalovazavanje I pljuvanje...

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
boxujem sa svima koji pljuju po uspehu partizana a za poraze zvezde su im krivi tadici ,vujosevici ,karadzici itd itd itd...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
U tom slučaju, treba da boksuješ sa Bombarderima iz Male Moštanice.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Vazelin možete da upotrebite na tom drugarskom okupljanju tako što će te da namažete lepo-ko bokserima arkade i jagodične kosti,jer ako se rasprava nastavi u ovom smeru i ovim tempom...da svedete štetu na najmanju moguću meru  :hammer: :hammer: :hammer:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Ma jok. Nisam se tukao ni zbog ozbiljnijih stvari a ne zbog Zvezde i Partizana.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Vazelin je ok varijanta i za mazanje strune zarad povecane ili ti poboljsane plovnosti iste...
A od boksa nema nista .,.jedino oko kazana moze svasta biti [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji12]

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Kako vidim da su Pera i Gegula prekomerno malobrojni, a pošto sam (jel te) Partizanovac, dobrovoljno se javljam da pojačam ekipu. Jes da se neće ovajditi previše od mog pecanja, ali ako ništa drugo na merenju smo onda prvi (mislim - ako se takmičari mere pre pecanja).  :hammer:

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Dobrodosao her Prle, moze, moze...vala visinski ste se bas organizovali, hehehe ... kud dvojica tud ce i treci..

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Tucemo vas odozgore kao beni hil..... :D

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Prle je napisao(la):
Kako vidim da su Pera i Gegula prekomerno malobrojni, a pošto sam (jel te) Partizanovac, dobrovoljno se javljam da pojačam ekipu. Jes da se neće ovajditi previše od mog pecanja, ali ako ništa drugo na merenju smo onda prvi (mislim - ako se takmičari mere pre pecanja).  :hammer:

Jesmo malobrojni al nas ima u visinu pa nema brige  :hammer: :whistle:

Vrh Dno