"Red Star FlyTeam"vs. Patlidzan flayersi 2015.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pero, vaše proleće neće skoro da dođe.  :D  Jedino ako uspete da vratite Tadića....  :pozzz:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
jesko78 je napisao(la):
Ni Vucic nece zauvek

Nece Vucic ali probudjenog diva je i kasnije tesko zaustaviti, tacnije nemoguce. :D

Polako stvari dolaze na svoje mesto i div ostaje div a misevi-misevi.

P.S. Prelazni rok u fudbalu vam je najbolja smernica gde se ide.

Dosli:

Zoran Rendulic
Luis Ibanjez
Bruno Matos
Idan Vered

Danas ili sutra potpisuju:
Hugo Viera
Srdjan Plavsic

Drzte gace grobarcici... :hammer:

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Nece Vucic ali probudjenog diva je i kasnije tesko zaustaviti, tacnije nemoguce. :D

Dosli:

Zoran Rendulic
Luis Ibanjez
Bruno Matos
Idan Vered

Hugo Viera
Srdjan Plavsic

pa vi to godinama radite imate svetske prelazne romove i na kraju prc. Nemojte samo o tome

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Baki-Pa je napisao(la):
Pero, vaše proleće neće skoro da dođe.  :D  Jedino ako uspete da vratite Tadića....  :pozzz:

ja stvarno pokusavam da razumem to kukanje na tadica  ali ne ide.pa taj tadic je vama do eo telekom i 4.000.000 evra sponzorstva taj isti tadic se slikao u onoj rupi bez sampona i struje i ti i  ostali kazete tadic je partizano . Stvarno vise nma potrebe da se sa vama preganjam jer jednostavno izvrcete cinjenice. Ja znam da je vama tesko sto ste prodali ime grb trofeje  i ostalo nekolicin lopova i prevaranata koji su na poternicama bili ili bice,znam da je tesko prihvatiti bolnu istinu da u kosarci ne postojite vise jer vas je nebojsa zaledio,a u fudbalu ste na nivou mozda radnickog iz nosa ali mozda,jer da vam nije navijaca sa sipke severa koji sada vedri i oblaci u svemu od politike do bocanja ne biste ni postojali ali.... neka vas sa vasim legendama a mi cemo se nekako izboriti uz Danilovica Todorica I Dukljanina. Sto setice fk partizan tu su ista govna kao i kod vas i to me ne interesujeama ic.

Uzalud trud dzaba vqm sve

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
pera je napisao(la):
pa vi to godinama radite imate svetske prelazne romove i na kraju prc. Nemojte samo o tome

Mi ovakav prelazni rok nismo imali sigurno 10 godina, da se dovode igraci koji znaju da igraju. Steta sto verovatno ove sezone ispadamo u kvalifikacijama za LE mozda i odmah jer nikako nije bilo vremena da se odrade pripreme i prelazni rok na vreme ali i onako je LE sviranje qrcu bez da udjes u grupe sto je za nase timove skoro nemoguce. Daleko je lakse plasirati se u grupe iz kvalifikacija za LS i to je plan. Da vas odvalimo od ove godine pa na dalje. Ovog puta imamo i trenera za velika dela a ne ispljuvke bata Djorine skole. Pero drzi gace, prcanje ti ne gine i to debelo svakodnevno.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
pera je napisao(la):
.. neka vas sa vasim legendama a mi cemo se nekako izboriti uz Danilovica Todorica I Dukljanina.

Mozda se sa njima izborite za neki novi trofej. Naprimer trofej u kukanju po sredstvima informisanja, ili "zlatna placipicka Srbije",

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4

Dosli:

Zoran Rendulic
Luis Ibanjez
Bruno Matos
Idan Vered

Hugo Viera
Srdjan Plavsic

[/quote]
  Div na baterije hahahahahahah

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Mozda se sa njima izborite za neki novi trofej. Naprimer trofej u kukanju po sredstvima informisanja, ili "zlatna placipicka Srbije",

od 2000 pomusavate da oborite dzina na kolena uz pomoc vesicacovicaandjelkovicakleutazezelja i ostalih i na kraju posle 15 godina udarnickog rada stte uspeli i nek vam je alal na tome,ali opet da ponovim jedan Danilovc mi je miliji nego sve te vase legende politicke. A Todoric sam ima 44 trofeja a mozda i vise sad bas nisam siguran.
Dukljanin ima ako nosta drugo prvu petorku izabranu u pr om krugu nba drafta za koji neki od vasih znalacasimpatizera rece ,ma ko jos gleda taj nba cirkus. Tako da prcanje ne gine al kome videcemo a i kuknjava ima svoje mete. Moraju bre sudoje da vas guraju protiv nikad goreg Partizana i vi pricate o prcanju i ko zna cemu.
pa procice i ovo zlo al prvo da krenemo da lepse.zivimo prvaci ste a ne tako davno je to obecao jedan ..... da ne kazem sta. Cekamo to da  idimo pa idemo dalje za iste pare.

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
56
Sta ima da pokusavamo da vas obaramo na kolena kad ste nam dok stojite taman u zoni gde treba, do pojasa.  :hammer:

Nama je cilj da vi budete tu gde ste bili i gde cete biti dok vas bude, a mi se vracamo tamo gde smo bili.  :smoke:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
pera je napisao(la):
ja stvarno pokusavam da razumem to kukanje na tadica  ali ne ide.pa taj tadic je vama do eo telekom i 4.000.000 evra sponzorstva taj isti tadic se slikao u onoj rupi bez sampona i struje i ti i  ostali kazete tadic je partizano . Stvarno vise nma potrebe da se sa vama preganjam jer jednostavno izvrcete cinjenice. Ja znam da je vama tesko sto ste prodali ime grb trofeje  i ostalo nekolicin lopova i prevaranata koji su na poternicama bili ili bice,znam da je tesko prihvatiti bolnu istinu da u kosarci ne postojite vise jer vas je nebojsa zaledio,a u fudbalu ste na nivou mozda radnickog iz nosa ali mozda,jer da vam nije navijaca sa sipke severa koji sada vedri i oblaci u svemu od politike do bocanja ne biste ni postojali ali.... neka vas sa vasim legendama a mi cemo se nekako izboriti uz Danilovica Todorica I Dukljanina. Sto setice fk partizan tu su ista govna kao i kod vas i to me ne interesujeama ic.

Uzalud trud dzaba vqm sve

Kolko li je dao Partizanu ako je nama 4 miliona?  Ajde Pero, nemo' si deca.

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Kk Partizan nije od njega dobio ni delic toga a uostalom imate i vesicevu izjavu da je u kkss u periodu od neke 4-5 god uterano 20.000.000 evra a strucnjaci su uz to prodali grb i napravili dug od jos 16.000.000 i onda vi ovde tupite o tome koliko je Partizan dobio,dobio je mnogo manje i to na osnovu rezultata a bog zna zasto su trpane pare u kkss jer rezultata nije bilo osim mase inoigraca za dobre pare koji su dovodjeni kao na traci. Tako da nemojte samo o makabizaciji srbije i ostalim sranjma ,pa nije nam svima mozak ispran. I u fk sad odjednom udje preko 12.000.000 evra a do juce dug bio preko 50.000.000 nije se imalo ni za sampon al zato sad odjednom ima i za licencu i za sare dugove i za nove igrace,a mi svi vesla sisali pa ne vidimo sta se i kako radi. I samo nemojte opet kako su u nas trpali pare jer i sami znate da nije istina jer su u vas bacene desetne miliona evra pa je cak  djindjic slao ekipu za hitne intervevencije da vas cupa iz govana. Zato sa vama o tome nema polemike osim ako necete da pricamo nako sto bi rekao nas narod. Vredja zdrav razum

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Pero, promenila se vlast. Sad su naši a vi lepo na posnu dijetu. Ove godine su vam poklonili titulu u fudbalu da vam zamažu oči. Od sledeće sezone možete da je osvojite samo u boćanju.  ;)

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Kako se razvija ova situacija ,mislim da će ipak biti bez vazelina... :D  :D  :D

Vrh Dno