jesko78 je napisao(la):Ni Vucic nece zauvek

simpson H je napisao(la):Nece Vucic ali probudjenog diva je i kasnije tesko zaustaviti, tacnije nemoguce.
Polako stvari dolaze na svoje mesto i div ostaje div a misevi-misevi.
P.S. Prelazni rok u fudbalu vam je najbolja smernica gde se ide.
Dosli:
Zoran Rendulic
Luis Ibanjez
Bruno Matos
Idan Vered
Danas ili sutra potpisuju:
Hugo Viera
Srdjan Plavsic
Drzte gace grobarcici...![]()
Baki-Pa je napisao(la):Pero, vaše proleće neće skoro da dođe.Jedino ako uspete da vratite Tadića....
ozzz:
pera je napisao(la):pa vi to godinama radite imate svetske prelazne romove i na kraju prc. Nemojte samo o tome
pera je napisao(la):.. neka vas sa vasim legendama a mi cemo se nekako izboriti uz Danilovica Todorica I Dukljanina.

simpson H je napisao(la):Mozda se sa njima izborite za neki novi trofej. Naprimer trofej u kukanju po sredstvima informisanja, ili "zlatna placipicka Srbije",

pera je napisao(la):ja stvarno pokusavam da razumem to kukanje na tadica ali ne ide.pa taj tadic je vama do eo telekom i 4.000.000 evra sponzorstva taj isti tadic se slikao u onoj rupi bez sampona i struje i ti i ostali kazete tadic je partizano . Stvarno vise nma potrebe da se sa vama preganjam jer jednostavno izvrcete cinjenice. Ja znam da je vama tesko sto ste prodali ime grb trofeje i ostalo nekolicin lopova i prevaranata koji su na poternicama bili ili bice,znam da je tesko prihvatiti bolnu istinu da u kosarci ne postojite vise jer vas je nebojsa zaledio,a u fudbalu ste na nivou mozda radnickog iz nosa ali mozda,jer da vam nije navijaca sa sipke severa koji sada vedri i oblaci u svemu od politike do bocanja ne biste ni postojali ali.... neka vas sa vasim legendama a mi cemo se nekako izboriti uz Danilovica Todorica I Dukljanina. Sto setice fk partizan tu su ista govna kao i kod vas i to me ne interesujeama ic.
Uzalud trud dzaba vqm sve