"Red Star FlyTeam"vs. Patlidzan flayersi 2015.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Da se ne kvari onako lepa tema o najlepsoj reci Balkana...
Zainteresovani izvolte...tema je za zajebanciju, sprdnju, poprckavanje, zdrav i noalan rivalitet izmedju sadasnjih i buducih drugara, prijatelja, poznanika...opletite.
Sad da vidim cija baba...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Dresovo su obavezni....bez pirotehnike...musica na udici bez povratne kuke, nema nista od Sarenog platna, samo divlja voda [emoji12] [emoji1]

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Pivo moze o na takmicarskoj stazi
Obavezno rashladjeno samo unutar takmicarskog boksa...nesme se takmicaru doturati drugo pice za mladice, samo onoliko koliko moze da ponese sa sobom...bez zena u boksu...
Kreativne predloge usvajamo u hodu....termin dogovaramo na isti nacin...mozda bi mogli i da sacekamo ovog skracenog gedzu sa Sredozemlja..nek pojaca ovu do sad nevidjenu silu sa crno belog juga [emoji1] [emoji1] [emoji1]

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
I ovde tabela sa rezultatima da se objavljuje,da i mi iz Picke Materine mozemo da pratimo rezultat.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
http://www.telegraf.rs/sport/1626045-zvezda-i-partizan-zamenili-boje-zbunice-vas-pogresni-grbovi-velikih-rivala-sirom-evrope-foto

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Koliko god se trudio, ne mogu da nađem ko će pecati za grobare. Jedino Pera.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pero brate stizem da im pokazemo ko kosi a ko vodu nosi.....i ovde ce da ih bijemo ako nista barem na silu....ja sa moja 2 izlaska na pastrmku u zivotu cu izginem ako treba na vodi i da ih hvatam ih rukama....

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
248
Ma dobices peraja i masku, mozes i duvaljku da koristis, Petru da navezes koju ribu...ima da vas deremo u gostima i na domacem terenu ....hehehhe

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
PROTA71 je napisao(la):
Ma dobices peraja i masku, mozes i duvaljku da koristis, Petru da navezes koju ribu...ima da vas deremo u gostima i na domacem terenu ....hehehhe

Toliko samopouzdanja... " Ima z gajde da si idete dom "  :)

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
Ako treba i sam na branik otadzbine protiv svih,Gegula cekam da pomazes i da im pokazemo ko vozi traktor a ko otvara kapiju :bleh:.
Mozete da birate dal samo suva  dal samo nimfa dal samo strimer i idemo jedan na jedan (tu sam na svom terenu).
I da ne zaboravim:
Uzalud trud dzaba vam sve.... znate nastavak :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
Odracemo vas..... birajte vi kako se peca.... dame biraju :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
I na kraju gulaš. Ne potežem na put bez toga. Jučem sam crko od gladi.
P.S. Maznuo sam juče jedan krastavac iz gajbice na Šarenom platnu. Bilo je jače od mene.  :doh:  Mogli ste i malo soli da ostavite negde sa strane.

Vrh Dno