Recoil snake guides

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Set za stap 9 ft #4,5,6,7
8 kom velicine 1
1 kom velicine 4
Vrh standard loop velicine tube 5

Jedan set vise mi pretekao koliko je mene kostao toliko i buduceg vlasnika

36 e

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
nisam napomenuo model je RSNX deblja zica ,nisu one pretanke

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
Da su jednostopalne uzeo bih odmah.

Sent from my HTC One using Tapatalk

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Meni musicarski stap nije to ako nema snake  :D

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
meni se zaista estetski ne dopadaju musicarski stapovi ako nemaju snake,mislim da se eventualno oko akcije nista ne moze specijalno dobiti za tezinu namotaja na jos jednu stopicu,a i da moze opet nikako mi se to ne svidja  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
neba je napisao(la):
meni se zaista estetski ne dopadaju musicarski stapovi ako nemaju snake,mislim da se eventualno oko akcije nista ne moze specijalno dobiti za tezinu namotaja na jos jednu stopicu,a i da moze opet nikako mi se to ne svidja  :D

Pa kapiram te, tebi je jos uvek bitnija nekakva estetika. Zato sam ti i dao vremena da skapiras sam. Docice to ne sumnjam uopste obzirom da znam da dosta polazes na pribor.

neba je napisao(la):
nista ne moze specijalno dobiti za tezinu namotaja na jos jednu stopicu

Aha, jednu stopicu puta 10 :D

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Vidim Heliosu i Methodu bas smetaju  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
neba je napisao(la):
Vidim Heliosu i Methodu bas smetaju  :D

Niko nije rekao da smetaju ali razmisli dal su do kraja iskorisceni potencijali tih blankova ili ima necega i do fabricke proizvodnje i vecine kupaca koja razmislja kao ti-estetski. 95% ribolovaca stap kupuje osecajima koji su probudjeni emocijama, marketingom, ocima,...Zato i imas bezbroj modela na trzistu.

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
jebga taj estetski deo na musicarskom stapu mi je bas ugodan vizuelno  :hammer:

u svakom slucaju dobra ponuda i za vlasnike SAGE-ova kojima su karike od 0.5 dolara spremne za zamenu ovo je odlicna prilika da ih zamene za ljudske  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
8
neba je napisao(la):
jebga taj estetski deo na musicarskom stapu mi je bas ugodan vizuelno  :hammer:

Jebote, ja u klin ti u plocu. Pa bre ne ljutim se na tebe, rekao sam ti 100x do sada da ima jos vremena pred tobom da se menjas i napredujes u svakom pogledu :hammer:, ono sto ti je sada bitno za tri-cetiri godine ne mora da bude toliko bitno. Nema ni potrebe da se pravdas i trazis izgovore, ja ti samo napisah da su jednostopalne ja bi ih uzeo. Nista to nije strasno i ne sumnjam da ces naci kupca. Uostalom probacemo zajedno moj buduci stap tamo na prolece, bas me zanima koliko ce ti se svideti jer ce biti projekat na kome ce o svakoj sitnici da se vodi racuna. Za radove i nadogradnju osnovnih zamisli i realizaciju ce naravno da bude zaduzen Radojica Pop ali o tom-po tom, sto bi rekao nas narod ;) ;)

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
Vecina nas dok peca nema vremena da gleda u stap niti nam je bitno kako stap izgleda u tom trenutku. Tada gladamo u nasu muvu i desavanja na vodi

neba

Hero member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
124
Ivke i ja kad sam na vodi,gledam samo u vodu i nacin na koji upecati ribu,nego ovi dani kada riba ne radi,uvek probude moju zelju za isprobavanjem novih stvari
moglo bi se reci da sam godisnje minimum 200 dana na vodi, skoro svako vece pecam smudja  ;) e kad prestane da radi,tad nastaju problemi  :D

ivke037

Hero member
Učlanjen(a)
11.06.2009.
Broj reagovanja
331
Kad pecas smudja varalicarskim priborom i mozes da gledas u stap. Samo sto nocu slabo vidis :whistle:

Vrh Dno