PRENATRPANOST SAJTA SVACIM.........

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Otvorio sam ovaj TOPIC iz posebnog razloga.
Mnogo toga ima o cemu mozemo da pricamo delimo misljenje,sukobimo se,bilo sta ALI samo ono sta je i vezano za ovo sto pise..-MUSICARENJE.ORG-
Neznam u cemi je caka ali ima dosta tema o kojima ne samo da ne bi trebalo da diskutujemo vec se nalaze ovde i koliko vidim dosta se raspravlja o njima..
Hocu da kazem da ima dosta za one koji sredjuju sajt.
A oni sto to rade nadam se da ne rade u cilju da bi sto vise tema nabacali ovde,protiv toga sam,
prosto "AKO IMAS STA LEPO DA KAZES KAZI A AKO NEMAS NEMOJ NAS OPTERECIVATI GLUPOSTIMA"

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Ne slazem se sa Daretovom konstatacijom.
Ovaj forum je mesto na kome se druzimo i razmenjujemo misljenja o svemu sto moze imati (cak i neznatnu) povezanost sa musicarenjem. Vrlo je malo tema koje ne trebaju biti na ovom forumu. Uostalom ako bi se pisalo samo o vezivanju muva i tehnikama bacanja vrlo brzo bi se iscrple teme za pisanje a i forum bi bio potpuno suvoparan. Ovako te razdrma koja kraljica stare planine i nasmeje po koji Lucky-jev hit a onda nastavis dalje da pises o "ozbiljnim" temama.
Recimo da nije takvih drugujacijih tema ja ne bih imao o cemu da pisem jer sam pocetnik u musicarenju  :lol:.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
9
dare je napisao(la):
"AKO IMAS STA LEPO DA KAZES KAZI A AKO NEMAS NEMOJ NAS OPTERECIVATI GLUPOSTIMA"
Ja se potpuno slažem sa ovim. Nadam se da nisam među onima koji lupaju gluposti i da u mojih 4414 postova ima mnogo bombardovanja mušičarskim iskustvima, raspravama i korisnim savetima. Znam da među nama ima i onih koji  učestvuju na forumu ispisujući isprazne doskočice i budalaštine, ali znam i da je moderatorima veoma teško da se izbore sa tim, tako da možemo biti zadovoljni stanjem na ovom forumu.
Dr. Lucky je lepo rasporedio oblasti, a brojne teme su veoma zanimljive i korisne, i što je najvažnije, lako ih je naći. Zapravo, nema nikakvog lutanja. Jedino što smeta je što neki članovi ne razumeju važnost pridržavanja tema, pa ih rado skreću u čudnim pravcima.
Veoma je lako pronaći članove koji prenatrpavaju forum svakakvim glupostima. Ako vam je neko sumnjiv, kliknite na njegov nadimak i otvoriće vam se istorija njegovih postova. Proverite sadržaj i prosečnu dužinu postova i da li su vezani za naslov. Ja to povremeno radim i tako utvrđujem ko zaslužuje koliku pažnju.
Ja mogu da nađem par članova od čijih postova bi mogla da se ispiše vrhunska knjiga o mušičarenju, a znam i grupicu čiji svi postovi mogu odmah da se izbrišu a da to niko ne primeti.

Vrh Dno