Poseta bass pro shopu

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Uskoro cu i ja da posetim tu trgovinu ali u St. Louis-u ali isto i tamošnji Cabela's. Da kupujem štapove i čekrke...neću. Ali po neku sitnicu od Simmsa verovatno hoću  ;)

Jel tamo imaju akvarije? U St.Louisu imaju baš fine akvarije....ogromna trgovina, više me vuče znatiželja nego želja da nešto kupim.

AndrijaRaketic

Senior member
Učlanjen(a)
08.02.2013.
Broj reagovanja
16
Akvarijumi imaju ako ste na to mislili.Ima jedan sa basovima,somovima i jos nekim ribama.ima i jedan vodopad i jezerce sa pastrmkama i lososima.

AndrijaRaketic

Senior member
Učlanjen(a)
08.02.2013.
Broj reagovanja
16
Tu gde je vodopad imaju zlatovcice,kalifornijske pastrmke i lososi jedan je veliki ima par kila sigurno.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Jucer sam posetio Cabelas a u Bass pro nisam jos isao. Za lovce i varalicare raj ali za musicarenje dosta uzka ponuda ali pronadje se dosta toga i za nas...ipak nisam tamo nista kupio. Malo pre sam se vratio iz Feather Craft Fly Fishing trgovine....e tu, tu sam se bas dosta zadrzao  :D mnogo fina trgovinica  :drool: :yeswink: iako mnogoooo manja od cabelasa. Malo sam isprobao neke winstone, sage cicru i one-a i naravno HELIOS2 neverovatno lagan stap i oseti se razlika naspram mog starog heliosa 1. Mnogo mi se dopada ta dvojka ali necu da menjam sada nista jer volim ja svog heliosa. E tu sam uzeo nesto za sebe  :lol: i sledeci tedan idem nazad po jos nesto kad im to stigne  ;) A Bass Pro Shop isto mislim da posetim kroz neki dan ako bude vremena.

Vrh Dno