Poseta bass pro shopu

AndrijaRaketic

Senior member
Učlanjen(a)
08.02.2013.
Broj reagovanja
16
Evo napokon mi se ukazala sansa da posetim pravu ribolovacku radnju.Ovaj bass pro shop nalazi se u Cikagu i ogroman je.Posao sam samo da kupim bobinu i jos nesto na sta naidjem,ali sam od strica dobio nesto sasvim drugacije. Dobio sam redington crosswater 5wt 9ft 4pc sa dozivotnom garancijom.Isprobao sam ga i mnogo dalje i preciznije zabacuje kanap. Evo i nekoliko slika da pogledate radnju i stap.Radnja je na 2 sprata.

Prilozi

• IMG_0106.JPG
    IMG_0106.JPG
    172,5 KB · Pregleda: 190
  • IMG_0107.JPG
    IMG_0107.JPG
    154,1 KB · Pregleda: 181
  • IMG_0108.JPG
    IMG_0108.JPG
    193,4 KB · Pregleda: 172
  • IMG_0109.JPG
    IMG_0109.JPG
    188,6 KB · Pregleda: 189
  • IMG_0110.JPG
    IMG_0110.JPG
    159,2 KB · Pregleda: 180
  • IMG_0112.JPG
    IMG_0112.JPG
    174,7 KB · Pregleda: 173
  • IMG_0113.JPG
    IMG_0113.JPG
    159,9 KB · Pregleda: 179
  • IMG_0115.JPG
    IMG_0115.JPG
    292,4 KB · Pregleda: 191
  • IMG_0116.JPG
    IMG_0116.JPG
    286,4 KB · Pregleda: 189
  • IMG_0117.JPG
    IMG_0117.JPG
    267,6 KB · Pregleda: 194

jeprli

Senior member
Učlanjen(a)
26.01.2011.
Broj reagovanja
1
Reci ti svom stricu neka te odvede u orvisov shop ili fly outffiters, bass pro em je skup em je ponuda uzas. I nek malo odresi kesu ;)

AndrijaRaketic

Senior member
Učlanjen(a)
08.02.2013.
Broj reagovanja
16
Sta vi mislite o ovom štapu? Meni izgleda skroz ok,bas lepo i daleko mogu da zabacim sa njim.

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
AndrijaRaketic je napisao(la):
Sta vi mislite o ovom štapu? Meni izgleda skroz ok,bas lepo i daleko mogu da zabacim sa njim.
kineski stapic ko kineski...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
sta mu fali? pecace isto kao i sa bilo kojim drugim stapom a cim ima garanciju znaci da je prilicno kvalitetan. mi smo se ovde najvise zahvaljujuci crnom trzistu navadili na veoma skupe stapove . mislim da nema zemlje koja ima losiji standard a skuplju opremu po glavi musicara  :D
sumnjam da jedan prosecan amerikanac koji peca rekreativno za vreme odmora hoce da potrosi vise od 200 dolara na ceo pribor . ovde su pojedinci napravili od musicarenja nuklearnu fiziku i narod se naprzio na stapove , tako da se sve jeftinije od 300e smatra za djubre stap.

ILIJA

Senior member
Učlanjen(a)
29.06.2011.
Broj reagovanja
0
schok je napisao(la):
kineski stapic ko kineski...
Ja sam iz Amerike kupio ( za mog druga) Orvis Clearwater.
Platio 200$ , a za mene cekrk Battenkill od 100 $ ,i na njema pise Made in China.
Dali ovo sto pises ti vazi i za ovu opremu?

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
sta mu fali? pecace isto kao i sa bilo kojim drugim stapom a cim ima garanciju znaci da je prilicno kvalitetan. mi smo se ovde najvise zahvaljujuci crnom trzistu navadili na veoma skupe stapove . mislim da nema zemlje koja ima losiji standard a skuplju opremu po glavi musicara  :D
sumnjam da jedan prosecan amerikanac koji peca rekreativno za vreme odmora hoce da potrosi vise od 200 dolara na ceo pribor . ovde su pojedinci napravili od musicarenja nuklearnu fiziku i narod se naprzio na stapove , tako da se sve jeftinije od 300e smatra za djubre stap.
omasio si temu,nisam ove stvari imao na umu.pricam iz licnog iskustva,imam dva redingtona,na jednom su mi pojedeni totalno provodnici za deset izlazenja na vodu.
sve ovisi na kakav ces da naletis kad ga kupis,da li ima bolju opremu na sebi ili losiju. ;)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
28
nismo se razumeli  :) 
ako je stap kupljen u prodavnici i ima dozivotnu garanciju ne bi trebalo da propadne tako brzo  :-\

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
ILIJA je napisao(la):
Ja sam iz Amerike kupio ( za mog druga) Orvis Clearwater.
Platio 200$ , a za mene cekrk Battenkill od 100 $ ,i na njema pise Made in China.
Dali ovo sto pises ti vazi i za ovu opremu?
nemam kineske cekrke,pa neznam kakvi su.generalno postoji neka odbojnost prema kinezima,mada i oni mogu da naprave kvalitetnu stvar.
sve je dobro dok ne pukne stap i cekrk se nerazleti  :D

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
nismo se razumeli  :) 
ako je stap kupljen u prodavnici i ima dozivotnu garanciju ne bi trebalo da propadne tako brzo  :-\
ma kupljen nov i pod garancijom,a provodnici mu katastrofa bili.aj na ovom drugom su izgleda bolji,jos se nenaziru ostecenja  :D

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
ma nema potrebe da ih slikas,ako im nije nista...to samo u slucaju da ti kroz kratko vreme upotrebe nastradaju.

jeprli

Senior member
Učlanjen(a)
26.01.2011.
Broj reagovanja
1
Andrija stap je takav kakav je nekom dobar nekom ne. Ja koristim najskuplji i najeftiniji redington, redfly i cpx, oba iskljucivo za strimere. Redfly rabim vec 4-tu godinu i ne vidim nikakva ostecenja na sprovodnicima, na njemu su bili rio strimertip i sada SA titan textured 7wt, na cpx imam shooting head. Ja zadovoljan sa oba i ne mislim ih menjat. Redington je nekad bio los, ali zadnjih 5-6 godina je daleko napredovao u celokupnoj kvaliteti. U njihovom aranzmanu nemoz niko da im konkurise u odnosu cena/kvalitet.

Dozivotna garancija na jeftin stap je glupost, jer dok ti platis postarinu da izmenis djelove izadje te da mozes kupit jos jedan stap.

Jedina preporuka je da uzmes vrsni sprovodnik za rezervu, ako ti ikada ode neki sprovodnik, bit ce vrh.

Sta danas nije kinesko na trzistu, neki ljudi kupuju hardije i sage cekrke misleci da su vrh a opet kinez, mislim glupost... Covek kupi sta moze ili sta hoce i gotova prica, svak svojim nek mlati :)

schok

Senior member
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
jeprli je napisao(la):
Jedina preporuka je da uzmes vrsni sprovodnik za rezervu, ako ti ikada ode neki sprovodnik, bit ce vrh.
u mom slucaju otisao vrsni provodnik + svi redom metalni snake

Vrh Dno